Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη θελω να μαυρισω, χωρις να δημιουργησω προβληματα στο δερμα μου, μπορει καποιος να ξεκαθαρισει τι παιζει με τα προιοντα ηλιοθεραπειας. Περα απο τις προστασιες, βγαινουν κατι spray tan, bronze, lotions, ενυδατικα, κτλ και εχω σαλεψει.

Απο οτι διαβαζω ο δεικτης προστασιας εχει να κανει με την ωρα παραμονης στον ηλιο. Αυτο τι σημαινει πρακτικα? Πως η προσαστια ειναι ιδια απλως εχει περισσοτερο διαρκεια?

ΠΧ ενα SPF-15 σημαινει 150 λεπτα, ενω ενα SPF-30 σημαινει 300.

Εστω οτι καθομαι μιση ωρα στον ηλιο. Η προστασια που θα χω θα ναι ιδια, απλα στο χαμηλοτερο δεικτη θα πρεπει να επαναλαβω την εφαρμογη του συχντερα?

Μετα πρεπει να κοιτας και τα συστικα. Κυριως φωναζουν για οχι parabens. Τι αλλα να μην εχουν?

Τελος ακουω να χρησιμοποιουνται διαφορετικα για προσπωπο και αλλα για σωμα.

Εχω αυτη τη στιγμη ειμαι με Piz Buin 30αρι. Εχω κανει 10 μπανια, παιζοντας ρακετα μες τον ηλιο και ειμαι ακομα ασπρος. Δεν θελω να το παρακανω γιατι εχω και ευαισθητο δερμα (βγαζω ελιες), αλλα θελω και να μαυρισω.

Για ξεκινηστε να δινετε λιγο εξηγησεις ;)

Δημοσ.

λοιπον ακου να μαθαινεις και σου μιλαει ενας ανθρωπος που δεν εβαλε ποτε του αντιηλιακη :)

1. δεν ξερω τι παιζει με τους δεικτες προστασιας :) Εγω ηξερα οτι οσο μεγαλυτερος δεικτης τοσο περισσοτερη προστασια...σε φαση να φτανεις σε κατι κρεμες που βαζουν στα παιδια που τα προστατευει τελειως..

2.αν εχεις μαυριδερο/σκουρο τυπο δερματος ξηγιεσαι λαδι :)

3.προσωπο θελει αλλου ειδους αντιηλιακη γιατι ειναι και καλα πιο ευαισθητη περιοχη/δερμα

4. και πιο σημαντικο...βουτας..βγαινεις εξω..και δεν σκουπιζεσαι...οι σταγονες πανω στο δερμα σου λειτουργουν σαν μικροι μεγεθυντικοι φακοι και συγκεντρωνουν/εστιαζουν τις ακτινες περισσοτερο πανω στο δερμα σου..οποτε μαυριζεις πιο γρηγορα ! :)

Δημοσ.

Για αυτούς που θέλουν να μαυρίσουν αλλά είναι άσπροι όπως εγώ; Και εγώ έχω και λεύκη και ο ήλιος δε κάνει και πολύ καλό στο δέρμα μου αλλά θέλω να μαυρίσω.. Το θέμα είναι ότι μπορώ να μαυρίσω αρκεί να το κάνω σωστά και με τα σωστά μέσα.. Αλλά δε ξέρω πώς.

Δημοσ.

Αν θέλετε να πάρετε χρώμα χωρίς τον ήλιο υπάρχει και το self tanning, νομίζω υπάρχει σε μορφή κρέμας, mousse και spray. Παλιά είχα πάρει μια κρέμα απο St Tropez που ήταν για σταδιακό μαύρισμα. Υπαρχουν πολλα tutorials και reviews στο youtube για self tanners.

Δημοσ.

τσίμπα ένα καλό αντηλιακό κ φορά το πριν πας παραλία.απο δείκτη δεν ξέρω να σου πω εγώ πάντοτε 50 χρησιμοποιώ. στη παραλία στο ημίχρονο πριν τις δευτερες βουτιές κάνε μια ελαφριά ανανέωση. κάνα 10'-15' πριν τα μαζέψεις για να φύγεις κάνε ένα πέρασμα με ένα τζελ μαυρίσματος και κάτσε κάτω από τον ηλιο. Η καροτεν έχει ένα πολύ ωραίο σε ένα μεγάλο βάζο. σε 2-3 μπάνια θα δεις τη διαφορά.αλλα να προσέξεις 2πραγματα.πρωτον δεν πρέπει να πέσει το τζελ σε ρούχα παίζει να βάψουν, δεύτερον είναι πολύ δυνατό πχ εγώ που είμαι ασπρουλιαρα κάθομαι το πολύ 10 λεπτά με αυτό στον ήλιο.

Δημοσ.

εγώ που θα πάω για ηλιοθεραπία αλλα δεν θα μπω στη θάλασσα για κανα μηνα ακόμα επειδή ειχα κάνει εγχείρηση κ δεν το διακινδυνεύω πρέπει να κάνω κάτι άλλο ? έχει διαφορά το οτι δεν θα μπω μέσα? 50ρα θα βάλω γιατι ειμαι άσπρος

στις κρεατοελίες τι βάζουμε ? απλά αντηλιακό ? 

Δημοσ.

Κοιτα θα σε δωσω εγω την λυση....

Γυμναστικη μαζι με μαυρισμα... 

Αν εχετε χωραφια παρε μια τσαπα, πανε βγαλε μπουζα, φορα ενα κοντο σορτσακι και θα δεις αποτελεσματα μεσα στο απογευμα εγγυημενα,....

2σε1...

• Like 3
Δημοσ.

Κοιτα θα σε δωσω εγω την λυση....

Γυμναστικη μαζι με μαυρισμα... 

Αν εχετε χωραφια παρε μια τσαπα, πανε βγαλε μπουζα, φορα ενα κοντο σορτσακι και θα δεις αποτελεσματα μεσα στο απογευμα εγγυημενα,....

2σε1...

Σαν ξεροψημένο αρνί στην σούβλα θα γίνεις.

Δημοσ.

Σαν ξεροψημένο αρνί στην σούβλα θα γίνεις.

Μετραει και ασχημα.... 

Αλλα οχι να φορας μπλουζα ...Τοτε εκεινο λεγεται αλλιως....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...