therock Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 http://www.life2day.gr/2013/05/%CE%9B%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1/ "Χρησιμοποιήστε το υλικό αυτό μόνο για τον μήνα Μάϊο και μόνο πρωινές ώρες , όχι μετά τις 12 το μεσημέρι . " Τωρα για Ιουλιο ποιες ωρες και ποσο καθομαστε? Υστερες μεσημεριανες 4+ δεν κανει?
LiquidTroll Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εγώ έχω πάθει άλλο θέμα.... Απο το 2008 που γύρισα απο Αγγλία , έχασα ρε φίλε όλη την μελανίνη μου στο κωλόνησο. Πραγματικά , όποτε γυρνούσα , ήμουνα πιο κάτασπρος απο ποτέ. Το δέρμα μου άλλαξε εκει πάνω , είτε το πιστευετε είτε όχι. Εγώ που δεν εβαζα ποτέ αντηλιακά , καστανός σκουρος γαρ , τώρα με το παραμικρό καίγομαι ! Ξεκινήστε με κανα 40άρι προστασία ρε παίδες , και μετά βάζετε τα Carroten 2
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 εγω ξεκιναω ΠΑΝΤΑ εδω και πααααραα πολλα χρονια με αυτο το 30αρι ομως οχι το 25αρι της φωτο ! δεν εχω καει ουτε μια φορα - ουτε αλεργιες ουτε τιποτα ! πριν απο αυτο ειχα καποια θεματακια , απο τοτε που χρησιμοποιω αυτο εχω βρει την υγεια μου ! αφου το τελειωσω μετα παω στο 15αρι ..
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Mau-Maus, το έχεις κάνει επιστήμη κανονικά ε? Λογικά θα κάνεις μπάνια όλο το καλοκαίρι όμως, αν ο άλλος πάει 1-2 βδομάδες τι να κάνει
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 oχι μωρε καμμια 100αρια μπανια κανω μονο καθε καλοκαιρι πλακα κανω .. κοιτα δε ξερω αν φαινεται στην φωτο - ετσι ειμαι τωρα - αρκετα μαυρος νομιζω και βαζω 15αρι ακομη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα