Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα,έχω ένα θέμα με τον οθόνη του pc,να σας πω τι έκανα και να μου πείτε αν έκανα καμιά μ...κια!!!:)εμένα εδώ και πάρα πολύ καιρό το pc δουλεύει  με το CPU 100%100 θερμοκρασία,και ρώτησα έναν τεχνικό τι μπορώ να κάνω,αυτός μου είπε οτι μπορείς να πας να αγοράσεις μια θερμοαγωγιμη πάστα,το οποίο και αυτό έκανα,έκανα την διαδικασία και όταν πήγα  να βάλω μπροστά το pc αυτό άνοιξε άλλα η οθόνη όχι,το μόνο που έκανε και κάνει ακόμα είναι να αναβοσβηνη το λαμπάκι και τπτ αλλο?τι έγινε ρε παιδιά?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αμα εχεις 100% φορτο στον επεξεργαστη δεν ειναι λογικο και το μυαλο μου παει μονο σε ενα πραγμα ιος. Αυτο που εκανες ειναι καλη κινηση αλλα νομιζω περιτη καλητερα να ειχες κανει φορματ. αυτο που μπορω να προτεινω στην περιπτωσει που εχεις dedicated καρτα γραφηκων  ειναι αν εχεις καρτα γραφηκων  onboard στην μιτρικη να την δοκιμασεις να δεις αν δουλευει η οθονη η αλλιως βαλε την οθονη σε ενα αλλο pc

Δημοσ.

το εχω κανει φορματ το pc εδω και 15 μερες περιπου,δοκιμα και τα δυο που ειπες και τιποτα,και η αλλη οθονη δεν δουλευει:(

Δημοσ.

Δοκιμασε να ανοιξεις το pc χορης καρτα γραφικων και χορης ραμ και  κληστον (αστο για 2 με 3 sec)
και μετα βαλε πρωτα την ραμ και μετα την καρτα γραφικων και δες αν παρει μπροςςς

Εχεις εκεινη την χαζομαρα που κανει μπιπ οταν ανοιγεις το pc σου??

Δημοσ.

τπτ παλι,ανοιγη η οθόνη γραφει ενα LG και μετα μου γραφει εξοικονόμηση ενεργείας αυτο και το φωτακι αναβοσβήνει και το pc δουλευει!!!τι ma.kiα λες να εκανα?αααααα ξεχασα να πω πως τον επεξεργαστη τον καθαρισα με οινοπνευμα οπως και την ψυχτρα,και τον εβγαλα για να τον δω τον επεξεργαστη και τον κουμποσα παλι οπως ηταν!!!

ναι τα μπιπ τα ασκουω,τον εκλεισα και μετα φορεσα τα πραματα οπως ειπες

Δημοσ.

Θα σε βάλω σε κόπο αλλά...

Την ώρα που πήγες να κουμποσεις το cpu να στράβωσε κάτι καταλαθος

Επίσης αν έχεις εκείνο που σου ειπα το Μπιμπ θέλω να μου πεις πόσα κανει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...