argyrist25 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 παιδιά καλησπέρα,έχω ένα θέμα με τον οθόνη του pc,να σας πω τι έκανα και να μου πείτε αν έκανα καμιά μ...κια!!!εμένα εδώ και πάρα πολύ καιρό το pc δουλεύει με το CPU 100%100 θερμοκρασία,και ρώτησα έναν τεχνικό τι μπορώ να κάνω,αυτός μου είπε οτι μπορείς να πας να αγοράσεις μια θερμοαγωγιμη πάστα,το οποίο και αυτό έκανα,έκανα την διαδικασία και όταν πήγα να βάλω μπροστά το pc αυτό άνοιξε άλλα η οθόνη όχι,το μόνο που έκανε και κάνει ακόμα είναι να αναβοσβηνη το λαμπάκι και τπτ αλλο?τι έγινε ρε παιδιά?
nikolaos91 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Αμα εχεις 100% φορτο στον επεξεργαστη δεν ειναι λογικο και το μυαλο μου παει μονο σε ενα πραγμα ιος. Αυτο που εκανες ειναι καλη κινηση αλλα νομιζω περιτη καλητερα να ειχες κανει φορματ. αυτο που μπορω να προτεινω στην περιπτωσει που εχεις dedicated καρτα γραφηκων ειναι αν εχεις καρτα γραφηκων onboard στην μιτρικη να την δοκιμασεις να δεις αν δουλευει η οθονη η αλλιως βαλε την οθονη σε ενα αλλο pc
argyrist25 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 το εχω κανει φορματ το pc εδω και 15 μερες περιπου,δοκιμα και τα δυο που ειπες και τιποτα,και η αλλη οθονη δεν δουλευει
necroboy12 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δοκιμασε να ανοιξεις το pc χορης καρτα γραφικων και χορης ραμ και κληστον (αστο για 2 με 3 sec)και μετα βαλε πρωτα την ραμ και μετα την καρτα γραφικων και δες αν παρει μπροςςςΕχεις εκεινη την χαζομαρα που κανει μπιπ οταν ανοιγεις το pc σου??
argyrist25 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 ναι το έχω!!!το κάνω τώρα και ενημερωνω
argyrist25 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 τπτ παλι,ανοιγη η οθόνη γραφει ενα LG και μετα μου γραφει εξοικονόμηση ενεργείας αυτο και το φωτακι αναβοσβήνει και το pc δουλευει!!!τι ma.kiα λες να εκανα?αααααα ξεχασα να πω πως τον επεξεργαστη τον καθαρισα με οινοπνευμα οπως και την ψυχτρα,και τον εβγαλα για να τον δω τον επεξεργαστη και τον κουμποσα παλι οπως ηταν!!! ναι τα μπιπ τα ασκουω,τον εκλεισα και μετα φορεσα τα πραματα οπως ειπες
necroboy12 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Υπάρχει περίπτωση να στραβοσες τα πίνακια του cpu?
necroboy12 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μπορείς να μας βάλεις μια φοτο για να δούμε τα πίνακια σου
necroboy12 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Είναι τα δοντάκια εκεί που κουμπώνει το cpu σου
argyrist25 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Αυτο!!! Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia
necroboy12 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Θα σε βάλω σε κόπο αλλά... Την ώρα που πήγες να κουμποσεις το cpu να στράβωσε κάτι καταλαθος Επίσης αν έχεις εκείνο που σου ειπα το Μπιμπ θέλω να μου πεις πόσα κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα