peronoforos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 παιδιά έχει κάποιος μεταφρασμένο υπόδειγμα σε word από lower και toeic πτυχίων να μου στείλει στο email να κάνω copy paste και να συμπληρώσω πάνω τα δικά μου στοιχεία? δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό, και τα χρειάζομαι για προκύρηξη να τα πάω για επικύρωση στον δικηγόρο. πχ γράφει στο πτυχίο του lower reference number, και από κάτω certificate number που δεν ξερω τι ακριβώς εννοούν....
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Το certificate number είναι ο αριθμός πιστοποιητικού. Το άλλο θα σε γελάσω, ίσως αριθμός αναφοράς; Πληροφοριακά πάντως, αν τα θές για ΑΣΕΠ, βάλε ένα από τα δύο, δεν έχει νόημα να δώσεις και τα δύο. Αν στο TOEIC έπιασες μεγαλύτερο επίπεδο από Β2 βάλε το TOEIC.
Kwstas1234 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Για το lower του Cambridge (Τίθεται σφραγίδα του πανεπιστημίου) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙΜΠΡΙΤΖΤοπική Εξεταστική ΕπιτροπήΔιεθνείς Εξετάσεις ΠΡΩΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ Το παρόν πιστοποιεί ότι Στην ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΔΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ έχει απονεμηθεί το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΕ ΒΑΘΜΟ C αφού έλαβε μέρος στις εξετάσεις για το Πρώτο Πιστοποιητικό στην Αγγλική Ημ/νία Εξετάσεων: ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2001 Τόπος Εξετάσεων: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός μητρ. Εξεταζομένου: Υπογραφή Αντιπρύτανη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα