michalisv Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αν δω οτι πραγματικα αξιζει το iphone 6 θα περιμενω και κανενα 3μηνο να πεσει η τιμη. Ναι αλλα θα περιμενεις ενα τριμηνο για την παρουσιαση και την κυκλοφορια του και ενα τριμηνο να πεσει(λιγο) η τιμη,δηλαδη ενα εξαμηνο συνολικα;Αμα μπορεις να περιμενεις,σε λιγο καιρο που θα κυκλοφορησει το lg g3,θα σου το προτεινα καθως ειναι αρκετα καλο και η τιμη του θα πεσει (λογικα) συντομα.
Ntenteras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Παντως το nexus 5 φαινεται αρκετα καλο!! Μπορω να το τεσταρω σε κανενα καταστημα; Στη wind και στα public 1
GiwrgosP- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Στη wind και στα public Ευχαριστω! παντως ειναι future proof κινητο, σωστα; ακομα και αν ειναι του 2013 (μπαινουμε στο 15 οπου να ναι και θα εχει 2 χρονια κυκλοφοριας, γι αυτο ρωτησα πριν για υποστηριξη και αναβαθμισεις!) 1
Ntenteras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Σωστά, 8 μήνες έχει που κυκλοφόρησε και h Google θα το υποστηρίζει για τουλάχιστον άλλους 10, πιθανότατα και παραπάνω. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Στη wind και στα public Αν θες όμως κανένα 32άρι λευκό ή κόκκινο δεν θα το βρεις στα επίσημα καταστήματα και πρέπει να πας προς ...Ομόνοια πλευρά! Εκεί βρήκα εγώ το δικό μου nexus 5 32gb red.
Ntenteras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αυτό όμως νομίζω δεν έχει εγγύηση από την επίσημη αντιπροσωπία. Έτσι δεν είναι;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αυτό όμως νομίζω δεν έχει εγγύηση από την επίσημη αντιπροσωπία. Έτσι δεν είναι; Όλα έχουν την ίδια εγγύηση. Εξάλλου και αυτά που έχουν η wind κλπ είναι συσκευές που πρακτικά θα έπρεπε να πωλούνται μόνο μέσα από το Google store και όχι απο τα καταστήματα. 1
Ntenteras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι, πάντως σε email αλλά και με τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την LG Ελλάδας τον Δεκέμβριο μου είχαν πει ότι δεν παρέχουν εγγύηση σε άλλα μοντέλα πέρα από το μαύρο 16αρι γιατί "δεν έχουν ανταλλακτικά" για αυτά τα μοντέλα. Μήπως εννοείς ότι το δίνεις στο σκρουτζομαγαζο και αυτό το στέλνει στην αντριπρωσοπεια της χώρας απ όπου το αγόρασε; Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι, πάντως σε email αλλά και με τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την LG Ελλάδας τον Δεκέμβριο μου είχαν πει ότι δεν παρέχουν εγγύηση σε άλλα μοντέλα πέρα από το μαύρο 16αρι γιατί "δεν έχουν ανταλλακτικά" για αυτά τα μοντέλα. Μήπως εννοείς ότι το δίνεις στο σκρουτζομαγαζο και αυτό το στέλνει στην αντριπρωσοπεια της χώρας απ όπου το αγόρασε;
panos2171 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 To z2 φαίνεται πολύ καλό κινητό. Ψάξε σε ελληνικά και ξένα φόρα για εμπειρίες και προβλήματα αν υπάρχουν. Αυτό με την υπερθέρμανση το διάβασες σαν γενικό πρόβλημα ή απλά το είπε κάποιος? Mε τα χαρακτηριστικά που έχει θα σε βγάλει άνετα 2-3 χρόνια ως high end συσκευή.
ostvarivanje Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Θα με ενδιέφερε και εμένα το τι γίνεται με την εγγύηση το nexus 5 με τα 32gb. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 lg g2 ! αν δεν εχεις θεμα με τα 16γβ τοτε εισαι καλυμενος απο ολα!! ειχα το σ2 μεχρι πριν λιγο και τωρα ειμαι με αυτο! με καστομ ρομ,ροοτ και ενα δυο μοντ για να το φερω οπτικα οπως το ηθελα η μπαταρια κραταει 2 μερες! και φτηνο! 1
michalisv Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Το nexus 5 32gb δεν εισαγεται απτην lg hellas οποτε δεν εχει εγγυηση.
ostvarivanje Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Το nexus 5 32gb δεν εισαγεται απτην lg hellas οποτε δεν εχει εγγυηση. Στο παρακάτω μήνυμα αναφέρομαι. Κατά τα άλλα, ξέρω και εγώ ότι δεν έχει επίσημα εγγύηση. Όλα έχουν την ίδια εγγύηση. Εξάλλου και αυτά που έχουν η wind κλπ είναι συσκευές που πρακτικά θα έπρεπε να πωλούνται μόνο μέσα από το Google store και όχι απο τα καταστήματα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Στο παρακάτω μήνυμα αναφέρομαι. Κατά τα άλλα, ξέρω και εγώ ότι δεν έχει επίσημα εγγύηση. Δεν χρειάστηκε να πάω για service οπότε δεν ξέρω τι γίνεται στην πράξη. Πάντως θεωρητικά με βάση την ευρωπαϊκή νομοθεσία, έχει εγγύηση και στη χώρα μας. Επιπλέον, από το κατάστημα που το πήρα έλαβα κανονική απόδειξη με το ΙΜΕΙ πάνω που και ενημερώθηκα πως ισχύει η εγγύηση.
Ntenteras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 lg g2 ! αν δεν εχεις θεμα με τα 16γβ τοτε εισαι καλυμενος απο ολα!! ειχα το σ2 μεχρι πριν λιγο και τωρα ειμαι με αυτο! με καστομ ρομ,ροοτ και ενα δυο μοντ για να το φερω οπτικα οπως το ηθελα η μπαταρια κραταει 2 μερες! και φτηνο! Και εγώ συμφωνώ ότι είναι η καλύτερη λύση το g2 αν βάλεις μια cyanogenmod. Έχεις στην ουσία ένα nexus με μεγαλύτερη οθόνη, μπαταρία και καλύτερη κάμερα. Βέβαια ο μέσος χρήστης δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία οπότε το nexus φαντάζει καλύτερη επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα