Προς το περιεχόμενο

High-end smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου προτείνω λοιπον ενα πολυ καλύτερο απο αυτα που αναφέρεις στην μιση τιμη

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_3-5678.php

Οπα δεν σνομπαρα κανενα κινητο σε καμια περιπτωση, αλλα θεωρω τετοιες μαρκες κινεζιες. Και λεω ΘΕΩΡΩ δηλαδη, αυτη ειναι η γνωμη ΜΟΥ και εμπιστευομαι κινητα απο "μεγαλες" εταιριες. Σε καμια περιπτωση ομως δεν λεω οτι ειναι ασχημα κινητα, αλλα αφου δεν τα ξερω, δεν τα εμπιστευομαι. Το topic το ανοιξα για να μαθω αν περιμενουμε κατι αρκετα αξιολογο στο κοντινο μελλον που αξιζει η αναμονη γι αυτα!

Γελάνε και οι πέτρες ρε...

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν χρειάστηκε να πάω για service οπότε δεν ξέρω τι γίνεται στην πράξη. Πάντως θεωρητικά με βάση την ευρωπαϊκή νομοθεσία, έχει εγγύηση και στη χώρα μας.

Επιπλέον, από το κατάστημα που το πήρα έλαβα κανονική απόδειξη με το ΙΜΕΙ πάνω που και ενημερώθηκα πως ισχύει η εγγύηση.

Αυτό φοβάμαι μήπως και δημιουργήσουν πρόβλημα στην εγγύηση. Γιατί έτσι κι αλλιώς σε αλλεπάλληλες ερωτήσεις στην αντιπροσωπεία της LG έχουν αναφέρει ότι δεν αναγνωρίζεται η εγγύηση. Απλά το θέμα μου είναι μην μπλέξω με ενώσεις καταναλωτών για το αυτονόητο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό φοβάμαι μήπως και δημιουργήσουν πρόβλημα στην εγγύηση. Γιατί έτσι κι αλλιώς σε αλλεπάλληλες ερωτήσεις στην αντιπροσωπεία της LG έχουν αναφέρει ότι δεν αναγνωρίζεται η εγγύηση. Απλά το θέμα μου είναι μην μπλέξω με ενώσεις καταναλωτών για το αυτονόητο.

Απο τη στιγμή που αν συμβεί κάτι στις πρώτες μέρες θα στο αντικαταστήσει το κατάστημα που το αγόρασες, δε νομίζω πως πρέπει να μας απασχολούν οι λεπτομέρειες για το ποιος θα το αναλάβει! :)

• Moderators
Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ ότι είναι η καλύτερη λύση το g2 αν βάλεις μια cyanogenmod. Έχεις στην ουσία ένα nexus με μεγαλύτερη οθόνη, μπαταρία και καλύτερη κάμερα. Βέβαια ο μέσος χρήστης δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία οπότε το nexus φαντάζει καλύτερη επιλογή.

ουτε καν αλλαζεις ρομ. με στοκ και ροοτ κανεις οτι γουσταρεις. ξηλωνεις ολες τις μαλακιες της λγ να το κανεις πουπουλο το κινητο

κια με ενα xposed + mods εισαι αρχοντας! εγω αν και στο σ2 το ειχα ταραξει στις ρομ στο γ2 και το νεξυς 7 ειμαι με στοκ και ροοτ μονο

• Like 1
Δημοσ.

Απο τη στιγμή που αν συμβεί κάτι στις πρώτες μέρες θα στο αντικαταστήσει το κατάστημα που το αγόρασες, δε νομίζω πως πρέπει να μας απασχολούν οι λεπτομέρειες για το ποιος θα το αναλάβει! :)

Δεν αναφέρομαι στις πρώτες ημέρες (DOA) αλλά για αργότερα αν μου προκύψει κάποια βλάβη.

Δημοσ.

Xiaomi mi3 . και οσοι τα κραζετε και τα αμφισβητειτε, δεν πειραζει παιδια.

υγεια

με το καλο να σας παιρνουν τα λεφτα οι "μεγαλες" εταιριες

Καλο θα ειναι να ψαχνομαστε και λιγακι πριν να ειμαστε απολυτοι 

Δημοσ.

Xiaomi mi3 . και οσοι τα κραζετε και τα αμφισβητειτε, δεν πειραζει παιδια.

υγεια

με το καλο να σας παιρνουν τα λεφτα οι "μεγαλες" εταιριες

Καλο θα ειναι να ψαχνομαστε και λιγακι πριν να ειμαστε απολυτοι 

Βλέπεις κανέναν να κράζει την Huawei; Όχι, γιατι είναι "μεγάλη" εταιρία.

Τώρα το αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου έξυπνο γιατί γλίτωσες 40-50€, αποφεύγοντας τον εκτελωνισμό και τον ΦΠΑ, άσε εμάς να αγοράζουμε επώνυμα προϊόντα. Όταν με το καλό η "μεγάλη xiaomi" φέρει αντιπροσωπία στην Ελλάδα και κοστίζει όσο και τα άλλα, έλα να μας πεις ποιο είναι καλύτερο... 

Δεν έχει να κάνει με το ψάξιμο. Όταν πληρώνεις, θελεις και την κατάλληλη εγγύηση. Εσένα μπορεί να σε ικανοποιεί το γεγονός οτι θα μείνεις 2-3 μήνες χωρίς τηλέφωνο μέχρι να στο αλλάξει το κινεζοσαίτ. Οι υπόλοιποι όμως όχι. 

Δημοσ.

ΑΚου, επειδη εχω ακομα το galaxy s2, ενω το mi3 το περιμενω οπου να ναι, ξερω, οπως ολοι οτι σερβις σαν της samsung δν παιζει καλυτερο

και το εχω διαπιστωσει με αλλαγη μητρικης και οθονης στο δικο μου, τσαμπα εντος εγγυησης σε λιγοτερο απο 24 ωρες.

αλλα, το πληρωσα και 600 ευρω.

Πλεον ομως επειδη ακομα και το δεκαρικο τσουζει και δεν τα ξεκολαω απο τον τοιχο, δεν θα παω να ξαναδωσω τοσα λεφτα

Ανοιγει η xiaomi στην ευρωπη σερβις οπου να ναι και δεν θα εχω προβλημα, ουτε ολοι εμεις που το εχουμε παρει.

(βεβαια το κινητο ειναι απροβληματιστο ακομα)

Δημοσ.

Και το σαμσουνγκ απροβληματιστο είναι αλλά την άλλαξες τη μητρική και την οθόνη....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...