atvelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Κρασάρει το pc όταν τρέχω το conbofix μου κολλαει και θελει restart απο το κουμπι. Τι μπορει να συμβαινει δεν μου το εκανε οταν ξαναχρειαστεικε να το τρεξω. WIn7 & eset smart security
thomasG4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Κρασάρει το pc όταν τρέχω το conbofix μου κολλαει και θελει restart απο το κουμπι. Τι μπορει να συμβαινει δεν μου το εκανε οταν ξαναχρειαστεικε να το τρεξω. WIn7 & eset smart security Πρώτα απο όλα έχεις απενεργοποιημένο το antivirus όταν το τρέχεις; Δεν πρέπει να τρέχει καμία εφαρμογή απο πίσω. Άμα και πάλι κρασάρει δοκίμασε απο safe mode.
atvelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Πρώτα απο όλα έχεις απενεργοποιημένο το antivirus όταν το τρέχεις; Δεν πρέπει να τρέχει καμία εφαρμογή απο πίσω. Άμα και πάλι κρασάρει δοκίμασε απο safe mode. κλεινω το antivirus αλλα και απο safe mode παλι κολλάει.
thomasG4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 κλεινω το antivirus αλλα και απο safe mode παλι κολλάει. Ποια άλλα εργαλεία δοκίμασες για να αφαιρέσεις malware; Το combofix συνήθως το χρησιμοποιούμε σαν τελευταία λύση γιατί είναι αρκετά επιθετικό στο scan που κάνει και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο σύστημα.
atvelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ποια άλλα εργαλεία δοκίμασες για να αφαιρέσεις malware; Το combofix συνήθως το χρησιμοποιούμε σαν τελευταία λύση γιατί είναι αρκετά επιθετικό στο scan που κάνει και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο σύστημα. εχω δοκιμασει το Malwarebytes το adwcleaner δεν ρχει καθαρισει καλα
thomasG4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 εχω δοκιμασει το Malwarebytes το adwcleaner δεν ρχει καθαρισει καλα Δοκίμασε Deep Scan με το Emsisoft Emergency Kit. Επίσης και το Hitman Pro είναι πολύ καλό για αφαίρεση malware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα