liakos356 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Εγώ PC / iPad / iPhone εχω , το Xbmc ειναι καλο ; Μπορω να βρω ενα καλώδιο απο lighling σε VGA / hdmi ώστε να τα βλεπω στην τηλεόραση ; Να βλεπω προς το παρών καμια ταινιουλα και αργότερα κανα αγώνα , γιατι δε εχω συνδρομητικη ή τιποτα τέτοιο , ότι δείχνει η νεριτ βλεπω Sent from my iPhone using Insomnia Το XBMC έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο τελευταία, ειδικά με τα plugins που έχουν βγει για αυτό. Πολύ καλοί players υπάρχουν ήδη και χωρίς jailbreak. Ενδεικτικά αναφέρω τον nPlayer όπου παίζει τα πάντα, από παντού και με υποστήριξη για υπότιτλους. Αλλά ακόμα και αυτός δεν πιάνει τον XBMC, που έχει αυτόματο κατέβασμα για υπότιτλους, streaming για αγώνες και για τηλεόραση, και τώρα τελευταία plugin streaming για ελληνικές ταινίες και σειρές. Να μην πω το τι μπορείς να βρεις από ξενόγλωσσα θεάματα.Τα πάντα και σε όλες τις αναλύσεις. Ακόμα και stream από torrent! Αρκεί να υπάρχει καλή σύνδεση και όλα βλέπονται. Για καλώδια, το ebay είναι φίλος σου. Ενδεικτικά σου στέλνω μερικές screenshots από το iPad μου.
someoneme Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δυνατότητα συγχρονισμού multimedia αρχείων και μη, απο μακ/PC χωρίς iTunes υπάρχει δυνατότητα; Sent from my iPhone using Insomnia
fabiars Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Το XBMC έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο τελευταία, ειδικά με τα plugins που έχουν βγει για αυτό. Πολύ καλοί players υπάρχουν ήδη και χωρίς jailbreak. Ενδεικτικά αναφέρω τον nPlayer όπου παίζει τα πάντα, από παντού και με υποστήριξη για υπότιτλους. Αλλά ακόμα και αυτός δεν πιάνει τον XBMC, που έχει αυτόματο κατέβασμα για υπότιτλους, streaming για αγώνες και για τηλεόραση, και τώρα τελευταία plugin streaming για ελληνικές ταινίες και σειρές. Να μην πω το τι μπορείς να βρεις από ξενόγλωσσα θεάματα.Τα πάντα και σε όλες τις αναλύσεις. Ακόμα και stream από torrent! Αρκεί να υπάρχει καλή σύνδεση και όλα βλέπονται. Για καλώδια, το ebay είναι φίλος σου. Ενδεικτικά σου στέλνω μερικές screenshots από το iPad μου. Να σε ρωτήσω , to xbmc στο iPad πως ειναι ; Βλέπεις μπάλα ; Υπαρχουν τα κανάλια ; Και nova/ote υπάρχει μέσω xbmc ?
liakos356 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Να σε ρωτήσω , to xbmc στο iPad πως ειναι ; Βλέπεις μπάλα ; Υπαρχουν τα κανάλια ; Και nova/ote υπάρχει μέσω xbmc ? Είναι ίσως η καλύτερη εφαργογή για να απολαύσης τη retina οθόνη. Κάνει τα πάντα που μπορείς να φανταστείς και ακόμα περισσότερα! Εγώ το δουλεύω σε iPad 3 και δεν έχω κανένα πρόβλημα από θέμα ταχύτητας. Ότι του έχω πετάξει (mkv των 10GB) τα έχει παίξει απροβλημάτιστα. Αυτές τις μέρες έχω βρει από κανάλια του εξωτερικού τους αγώνες του mudial σε HD. Το θέμα είναι πόσο γρήγορη σύνδεση έχεις. Όσο για nova και ote TV, δεν έχω βρει κάτι, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν υπάρξει stream στο internet, σίγουρα θα υπάρξει και για το XBMC. Γενικά, τα plugins ανανεώνονται συνεχώς, οπότε είναι θέμα χρόνου μέχρι να παρουσιαστεί κάτι.
fabiars Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Είναι ίσως η καλύτερη εφαργογή για να απολαύσης τη retina οθόνη. Κάνει τα πάντα που μπορείς να φανταστείς και ακόμα περισσότερα! Εγώ το δουλεύω σε iPad 3 και δεν έχω κανένα πρόβλημα από θέμα ταχύτητας. Ότι του έχω πετάξει (mkv των 10GB) τα έχει παίξει απροβλημάτιστα. Αυτές τις μέρες έχω βρει από κανάλια του εξωτερικού τους αγώνες του mudial σε HD. Το θέμα είναι πόσο γρήγορη σύνδεση έχεις. Όσο για nova και ote TV, δεν έχω βρει κάτι, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν υπάρξει stream στο internet, σίγουρα θα υπάρξει και για το XBMC. Γενικά, τα plugins ανανεώνονται συνεχώς, οπότε είναι θέμα χρόνου μέχρι να παρουσιαστεί κάτι. Ok φίλε μου , σύνδεση έχω την κλασική 24 άρα που πιάνει τα 9mbs down Kai 0.7 up , πιστεύω κομπλέ ειναι !! Σε ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα