kabouras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 καλησπερα στην παρεα! ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει κανει το εξης (η αν ξερει καποιον π ξερει καποιον κοκ) πας στο αεροδρομιο, ( ισως στον γκισε καποιας εταιριας? ) τους λες για που εχετε φτηνα? πχ αν εχουν ενα αεροπλανο με αδειες θεσεις θα σου δωσουν? οταν δε σε ενδιαφερει κ τοσο το μερος αλλα περισσοτερο η αποδραση? το εχει κανει κανενας? ενος γνωστου μου το εκανε ο πατερας συχνα πυκνα απο τη γερμανια κατευθειαν πηγαινε αεροδρομιο και επαιρνε εισιτηριο για οπου ειχε ελευθερες θεσεις το αεροπλανο αλλα δεν ρωτησα πολλες λεπτομερειες. εδω τι κανουμε? γινεται? ευχαριστω.
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 το χω κάνει και στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Δεν είναι φτηνό χόμπι, αλλά είναι ενδιαφέρον να φεύγεις από το γραφείο και αντί να πηγαίνεις στο σπίτι να φας, να έχεις δείπνο κάπου... διαφορετικά και το επόμενο πρωί (ή τη δευτέρα) απλά να φτάνεις καθυστερημένος και χαμογελαστός στη δουλειά. Από τη Γερμανία, το χα κάνει με ryanair, germanwings καi lufthansa, κυρίως προς το νότο (ελλάδα, μαγιόρκα, νις, κλπ κλπ). Στις ΗΠΑ, είναι πιο εύκολο αν ζεις σε πόλη με πολλές πτήσεις, εδώ που μαι είναι καμιά 40ριά destinations, που είναι λίγοι. Αλλά συνήθως έχει 2-3 διαφορετικέ εταιρείες που εξυπηρετούν τους συγκεκριμένους προορισμούς. Την προηγούμενη εβδομάδα, καβγαδίσαμε με τη γυναίκα, πήγαμε στο αεροδρόμιο και καταλήξαμε στο dallas love (είμαι και ρομαντικός ο μπούστης), ταξάκι σε εστιατόριο που πρότεινε ο ιντερνετς, δωμάτιο στο πλησιέστερο ξενοδοχείο, και το επόμενο πρωί πτήση από dallas fortworth για το σπίτι. Κατά τις 12 ήμουν στο γραφείο. Το κόστος τετραψήφιο... ΥΓ Τώρα που ανακαλώ το παρελθόν, το έκανα και όταν ήμουν στην Ελλάδα, από Μυτιλήνη και Σάμο, προς Αθήνα κυρίως και καναδυο φορές προς Θεσσαλονίκη και Ρόδο. Αλλά στα δυο νησιά με ήξεραν με το μικρό μου όνομα στα αεροδρόμια.
kabouras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ευχαριστω για την απαντηση αλλα μαλλον δε με καταλαβες.. εξηγουμαι: παω στο αεροδρομιο στην agean τους λεω τι φευγει στην επομενη 1 ωρα?? μου λενε εχει για dusseldorf, brussels λονδινο και δε ξερω και εγω τι... οραια τους λεω... ποια ειναι πιο αδεια?? μου λενε για duss.. οραια τους λεω... μου δινεις μια θεση με 30 ευρω?? γινεται η δε το κανουν???
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δεν το κάνουν. Αυτό που συμβαίνει είναι το εξής: Αν ταξιδεύεις τακτικά (1/2/3... φορές την εβδομάδα) και έχεις την πιστωτική τους κάρτα, σου λένε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα μίλια σου συν την έκπτωση από την πιστωτική και σου λένε μία τιμή.
Backpacker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ευχαριστω για την απαντηση αλλα μαλλον δε με καταλαβες.. εξηγουμαι: παω στο αεροδρομιο στην agean τους λεω τι φευγει στην επομενη 1 ωρα?? μου λενε εχει για dusseldorf, brussels λονδινο και δε ξερω και εγω τι... οραια τους λεω... ποια ειναι πιο αδεια?? μου λενε για duss.. οραια τους λεω... μου δινεις μια θεση με 30 ευρω?? γινεται η δε το κανουν??? Παλιά που έκανα backpacking στην ευρώπη γινόταν εύκολα...γύρω στο 2003-2006...μετά που εκτοξεύτηκαν οι Online Κρατήσεις έπεσε πάρα πολύ αυτό το σπορ...πλέον δεν ξέρω αν γίνεται...και κυρίως αν συμφέρει... Το κόστος τετραψήφιο... Στον τίτλο ρώτησε για φτηνά το παιδί...αν είναι για τετραψήφιο πάει Νέα Υόρκη... 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ρώτησε αν είναι φτηνά,έστω και με αγγλικό ερωτηματικό... και απάντησα!
kabouras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ευχαριστω παιδια αποτι ψαχνω και στο ιντερνετ τωρα μαλλον δε γινεται πια... αλλη ερωτηση: υπαρχει καποιο σιτε/ γραφειο που μπορουμε να κλεισουμε εισιτηριο για πτησεις charter?? για παραδειγμα αν η ταδε εταιρια πεταει απο λονδινο για κεφαλονια για να πανε 100 ατομα διακοπες και τελικα πανε τα 98, τοτε μπορει ασφαλως να υποθεσει οτι 98 (η λιγοτεροι) θα παρουν και το αεροπλανο της επιστροφης μετα τις διακοπες τους... αυτες τις 2 κενες θεσεις μπορουμε να τις κλεισουμε καπως?
ParhsG Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Εγω θυμάμαι στο βενιζελο που εχει καπου ενα γραφείο που σου δινει τελευταιας στιγμής. Δε νομιζω πως πας σε aegean κτλ .
gigisoni Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ευχαριστω παιδια αποτι ψαχνω και στο ιντερνετ τωρα μαλλον δε γινεται πια... αλλη ερωτηση: υπαρχει καποιο σιτε/ γραφειο που μπορουμε να κλεισουμε εισιτηριο για πτησεις charter?? για παραδειγμα αν η ταδε εταιρια πεταει απο λονδινο για κεφαλονια για να πανε 100 ατομα διακοπες και τελικα πανε τα 98, τοτε μπορει ασφαλως να υποθεσει οτι 98 (η λιγοτεροι) θα παρουν και το αεροπλανο της επιστροφης μετα τις διακοπες τους... αυτες τις 2 κενες θεσεις μπορουμε να τις κλεισουμε καπως? Μπαίνεις στην ιστοσελίδα της εταιρίας και κλείνεις την αεροπορική θέση.Μην περιμένεις φθηνά τελευταία στιγμή.
Porg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) παω στο αεροδρομιο στην agean τους λεω τι φευγει στην επομενη 1 ωρα?? μου λενε εχει για dusseldorf, brussels λονδινο και δε ξερω και εγω τι... οραια τους λεω... ποια ειναι πιο αδεια?? μου λενε για duss.. οραια τους λεω... μου δινεις μια θεση με 30 ευρω?? γινεται η δε το κανουν??? Γιατί να μη το κάνουν;Ξεκίνα απο 5Ε και ανεβαίνεις, μη ξεκινήσεις απο τόσο ψηλά το παζάρι εγώ βασικά θα έψαχνα τον πιλότο και θα του λεγά φίλε για που πετάς; μου λέει για dusseldorf london και γω δεν ξέρω τι... ωραία του λέω... και εγώ κατα κει πάω μήπως βολεύει να με πάρεις; μπορεί να τη βγάλεις και τζάμπα έτσι Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2014 από Porg 10
Backpacker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Σωστός ο από πάνω...και στην τελική γιατί να τρέχει από γραφεία σε γραφεία...βγαίνεις στον διάδρομο και κάνει ωτοστόπ... 6
12mats Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Εγώ πάντως μια φορά από Ρόδο για Αθήνα που πήγα τελευταία στιγμή(1 ώρα πριν φύγει) πλήρωσα για εισιτήριο με επιστροφή 430 ευρώ Άλλα εντάξει δεν είχα θέμα......είχα μια κατάσταση επιβίβασης από στρατό
Silverage Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Γιατί να μη το κάνουν;Ξεκίνα απο 5Ε και ανεβαίνεις, μη ξεκινήσεις απο τόσο ψιλά το παζάρι εγώ βασικά θα έψαχνα τον πιλότο και θα του λεγά φίλε για που πετάς; μου λέει για dusseldorf london και γω δεν ξέρω τι... ωραία του λέω... και εγώ κατα κει πάω μήπως βολεύει να με πάρεις; μπορεί να τη βγάλεις και τζάμπα έτσι Έχω καλύτερη ιδέα. Βγες στο διάδρομο απογείωσης και κάνε ωτοστοπ. 1
Porg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 και πες πως στήνεσαι με τη βαλίτσα σου στη κάψα της πίστας, και πες ο τύπος πλακώνεται στα φρένα και σταματάει να δει τι παίζει, νομίζεις δεν θα σου έχει πάρει τη θέση κάποιος που βρήκε τον πιλότο απο πριν; δεν λέει να ταξιδεύεις σαν την Βουγιουκλάκη στο πάτωμα
Silverage Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ντάξει μωρέ παίρνεις ένα μπουφάν και μια κουβέρτα και κάθεσαι στις αποσκευές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα