Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι περήφανος μόνο για ό,τι έχω πετύχει μόνος μου.

Οτι κανεις στην ζωη σου βασιζεται σε πραγματ που ανακαλυψαν,υλοποιησαν αλλοι πριν απο εσενα.Ακομα και οτι εισαι ζωντανος και δεν σε εχουν φαει τα αγρια θηρια οφειλεται σε αλλους. Να υποθεσω πως δεν θα αισθανθεις ποτε περηφανος στην ζωη σου, γιατι σαν ατομο δεν εχεις πετυχει και ουτε θα πετυχεις ουσιαστικα τιποτα ?

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αφήστε επιτέλους τον άλλον να νιώθει όπως θέλει για ό,τι γουστάρει! Τι ζόρι τραβάτε πια; 

Θέλει να νιώθει υπερήφανος που η Εθνική έβαλε ένα γκολ; Παράτα τον να νιώθει έτσι!

Θέλει να νιώθει υπερήφανος που ο σουβλατζής της γειτονιάς του φτιάχνει γαμάτο τζατζίκι; Παράτα τον να νιώθει έτσι!

Πραγματικά, τι ζόρι τραβάτε;

Αφήστε τους στην ησυχία τους. Και για να σας προλάβω, όχι, κανένας από τους παραπάνω δεν αναγκάζει κι εσάς να νιώθετε περήφανοι για τον ίδιο λόγο.

• Like 2
Δημοσ.

Αφήστε επιτέλους τον άλλον να νιώθει όπως θέλει για ό,τι γουστάρει! Τι ζόρι τραβάτε πια; 

Θέλει να νιώθει υπερήφανος που η Εθνική έβαλε ένα γκολ; Παράτα τον να νιώθει έτσι!

Θέλει να νιώθει υπερήφανος που ο σουβλατζής της γειτονιάς του φτιάχνει γαμάτο τζατζίκι; Παράτα τον να νιώθει έτσι!

Πραγματικά, τι ζόρι τραβάτε;

Αφήστε τους στην ησυχία τους. Και για να σας προλάβω, όχι, κανένας από τους παραπάνω δεν αναγκάζει κι εσάς να νιώθετε περήφανοι για τον ίδιο λόγο.

ΠΑρεπιπτόντως το quote που έγραψα στο 1ο πόστ είναι απο γκόμενα...Τυχαίο?

Και εσύ ρε φιλαράκι τι προβλημα έχεις? Εμείς θέλουμε να προβληματιστούμε , τραβάς ζόρι :D ?

Eίμαστε σκεπτικοί σκεπτόμενοι σκεπτικιστές!

Δημοσ.

Και εσύ ρε φιλαράκι τι προβλημα έχεις? Εμείς θέλουμε να προβληματιστούμε , τραβάς ζόρι :D ?

:P

Προβληματιστείτε ελεύθερα, απλά προβληματίζομαι κι εγώ παράλληλα με το γεγονός ότι υπάρχουν άτομα που τους ενδιαφέρει (και κατακρίνουν) το τι κάνει ο άλλος, και όχι ο εαυτός τους.

Δημοσ.

Προβληματιστείτε ελεύθερα, απλά προβληματίζομαι κι εγώ παράλληλα με το γεγονός ότι υπάρχουν άτομα που τους ενδιαφέρει (και κατακρίνουν) το τι κάνει ο άλλος, και όχι ο εαυτός τους.

Πάντα μας ενδιαφέρει πιο πολύ τι κάνει ο άλλος παρά τι κάνουμε εμείς :P

Δημοσ.

ε κοιτα , αν το τοπικοποιήσεις στην Ελλάδα , πραγματικά θα δεις ότι ήμαστε ένα έθνος απο πανυγηρτζήδες.

Για την Εθνική κατέβαίνουμε Ομόνοια ( θα το δεις αποψε...) , για το ότι ήμαστε άνεργοι όμως όχι.

Στην Κολομβία και στην Βραζιλία , πέφτανε απο τον 2ο επειδή δεν έβαζε γκολ η Βραζιλία ....δηλαδή έλεος!

Επίσης , είναι λίγο μαλακία απο την μία να βλέπεις τον ακριβοπληρωμένο Neymar , και απο την άλλη τις φαβέλες.

Είναι αντίθεση να βλέπεις ένα γήπεδο που στοιχισε 200 μύρια , και απέναντι να βλέπεις φαβέλες.

Είναι αντίθεση να βλέπεις Κολομβιανους να πανυγηρίζουνε για ένα γκολ , και το 70% της χώρας τους να ζει κάτω απο το

όριο της φτωχιας σε παραγκουπόλεις !

Προσωπικά , όσο μεγαλώνω , τόσο λιγότερο εθνικά υπερήφανος νιώθω για οτιδήποτε.......

Νιώθω ευτυχής που είμαι Ελληνας , νιώθω χαρά για την εθνική μου , και για κάθε ελληνικό επιτευγμα , αλλά όχι υπερήφανος....

• Like 1
Δημοσ.

Αν θέλει κάποιος λάος να αισθάνεται υπερήφανος για το ποδόσφαιρό του είναι δικαίωμά του.

Δεν μου πέφτει και πολύ λόγος για να τους κατακρίνω. Ο κάθε λαός γενικά υπερηφανεύεται για κάτι. Εμείς εδώ υπερηφανευόμαστε για την ιστορία μας π.χ.

Δημοσ.

ε κοιτα , αν το τοπικοποιήσεις στην Ελλάδα , πραγματικά θα δεις ότι ήμαστε ένα έθνος απο πανυγηρτζήδες.

Για την Εθνική κατέβαίνουμε Ομόνοια ( θα το δεις αποψε...) , για το ότι ήμαστε άνεργοι όμως όχι.

Επειδη στον Ελληνα του αρεσει να μοιραζεται την χαρα του και οχι την δυστυχια του.

Δημοσ.

ΠΑρεπιπτόντως το quote που έγραψα στο 1ο πόστ είναι απο γκόμενα...Τυχαίο?

Τωρα μεσα στο μουντιαλ σου ηρθε να γινεις σκεπτικιστης? 

Δημοσ.

Επειδη στον Ελληνα του αρεσει να μοιραζεται την χαρα του και οχι την δυστυχια του.

άλλο χαρά και αλλο υπερηφάνεια, καμία σχεση το ένα με το άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα μεσα στο μουντιαλ σου ηρθε να γινεις σκεπτικιστης? 

Οχι ρε , ειρωνικά το είπα , για αυτούς που είναι γενικότερα χιπστερο-σκεπτικιστές.

Απο ένα τέτοιο φόρουμ προέρχεται το 1ο ποστ του νήματος , και απλά συζητάμε αν έχουνε δίκιο.

Δημοσ.

Οτι κανεις στην ζωη σου βασιζεται σε πραγματ που ανακαλυψαν,υλοποιησαν αλλοι πριν απο εσενα.Ακομα και οτι εισαι ζωντανος και δεν σε εχουν φαει τα αγρια θηρια οφειλεται σε αλλους. Να υποθεσω πως δεν θα αισθανθεις ποτε περηφανος στην ζωη σου, γιατι σαν ατομο δεν εχεις πετυχει και ουτε θα πετυχεις ουσιαστικα τιποτα ?

συγνώμη ρε φίλε αλλά αυτά που λες είναι τελείως άκυρα.

τι σχέση έχουν όλα αυτα με το θέμα;

Δημοσ.

συγνώμη ρε φίλε αλλά αυτά που λες είναι τελείως άκυρα.

τι σχέση έχουν όλα αυτα με το θέμα;

Απανταω στα λεγομενα σου που ποιο ακυρα δεν γινονται.

Δημοσ.

είμαι περήφανος μόνο για ό,τι έχω πετύχει μόνος μου.

Μπερδεύεις λίγο την ευγνωμοσύνη με την περηφάνια Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

άλλο χαρά και αλλο υπερηφάνεια, καμία σχεση το ένα με το άλλο.

Και εσυ τους ρωτησες ολους εναν εναν οσους πανηγυριζουν στις πλατειες και εισαι σιγουρος οτι ειναι εξω ολοι απο περηφανια και οχι απο χαρα για την νικη της χωρα τους ?

Μπερδεύεις λίγο την ευγνωμοσύνη με την περηφάνια Sent from my iPhone using Insomnia

Δεν υπαρχει μονο ευγνωμοσυνη,υπαρχει και περηφανια γιατι σαν ανθρωποι παρα τις ατελειες μας ειμαστε ακομα εδω και κυριαρχο ειδος.Αυτο ειναι αποτελεσμα του συνολου και οχι του ατομου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...