Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια αγορασα στης 22/4/2014 εναν ψυγειοκαταψυκτη samsung inox την επομενβ μερα το ειχα σπιτι τα παιδια το αφησαν στην εσοχη που ηταν το παλιο ψυγειο συνδεθηκε στην πριζα κ αρχισα ν το καθαριζω μ ενα πανι μ νερο κ ξυδι για να φυγουν μυρωδιες.Ξεσανα να πω οτι ζητησα να το ανοιξουν μπροστα μου να δω οτι ειναι οκ τεσπα στο κατω ραφι που ειναι γυαλινο εχει 4 σημαδια σαν βεντουζες το καθαρισα προσεκτικα δεν εφυγανμε τιποτα για να μην λεω πολλα καιεπειδη λειπω ολη μερα απο το σπιτι λογο δουλειας σημερα που το παρατηρουσα στο φως της μερας εχει κατι λουβες στην πανω γωνια και στην πορτα της καταψηξης σχεδον σε ολες της γωνιες και αναλογα με ποια μερια πεφτει το φως ειναι πιο εντονες στη πανω γωνια της πορτας που ψηλαφισα με το χερι ειναι καπως εντονα αισθητες τι να κανω;;; δεν ηπαρχει περιπτωση να το κρατησω καινουργο ψυγειο ετσι οσο για το τζαμι μιλησα με την σαμσουνκ και μ ειλαν δεντο καλυπτει σημερα που ειδα της λακουβες μπηκα στο σαιτ του καταστηματος και δεν βλεπω το ψυγειο πουθενα τι να κανω;; ευχαριστω

Δημοσ.

μα ηταν σφράγισμενο οταν το φεραν σπιτι θα τους παρω τηλ σημερα να το αφησω ετσι αποκλειετε ενα 500ρικο εδωσα

Δημοσ.

Αφού το ανοίξανε και μπροστά σου και συμφώνησες ότι είναι οκ νομίζω ότι είναι σε ευνοϊκή θέση αυτοί πλέον...μάλλον κατά τη μεταφορά θα έγινε. Μακάρι να βγάλεις άκρη γιατί είναι κρίμα, αν δε γίνεται τίποτα κράτησέ το όπως είναι και μη το σκέφτεσαι καν, τι να κάνεις

• Like 1
Δημοσ.

2 μήνες μετά δε πιστευω οτι θα καταφερεις κατι... αν ηταν 7-10 μερες κατι θα γινόταν...

Είναι και αυτό, δε το πρόσεξα. Αν είναι λειτουργικά εντάξει μάλλον πρέπει να το κρατήσεις όπως είναι. (νομίζω το λογικό είναι να μην κάνουν την αντικατάσταση)

Δημοσ.

μιλησα με το καταστημα η απαντηση που πηρα ηταν οτι ετσι ειναι μωρε τα ινοξ μετα απο λιγο καιρο μαζευουν και κανουν λακουβες τεσπα μετα απο κανα τεταρτο τηλεφωνο με την σαμσουνκ θα ερθει τεχνικος αυριο να το δει 

Δημοσ.

Αυτά τα λακουβιασμένα ψυγεία πάντως, συνήθως τα σπρώχνουν σε πολύ χαμηλότερες τιμές απ' την αρχική τους.

Αν το πήρες "ευκαιρία" όπως είπανε και παραπάνω, το πήρες γι' αυτό το λόγο.

Στο 99% των περιστάσεων το θέμα είναι καθαρά αισθητικό.

• Like 2
Δημοσ.

τρεις λέξεις:

παράγραφοι

σημεία στίξης :blink:

τα ψυγεία δεν μαζεύουν γενικά. Ούτε λακουβιάζουν από μόνα τους ..

Στα inox όμως φαίνονται οι παραμικρές ατέλειες που σε ένα άσπρο δεν θα φαίνονταν.

Το σύνηθες είναι να φαίνονται διαρκώς λερωμένα..
Και να φαίνονται και τα παραμικρά γδαρσίματα και λακουβίτσες ...

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και παλι,λοιπον ηρθε σημερα τεχνικος απο την σαμσουνγκ να δει το ψυγειο. Μετα απο κανα τεταρτο παραδεχτηκε οτι οι βεντουζες στο ραφι ειναι απο το εργοστασιο και για της λακουβες μου ειπε (μαζευουν μωρε τα ινοξ καλα σου ειπαν στο καταστημα ) τρεις φορες τον ρωτησα να μου εξηγησει τι μαζεβουν τρεις φορες δεν απαντησε. Τεσπα μετα απο κανα 3ωρο μου ηρθε μηνυμα ( η επισκευη του ψυγειου ......... Εγινε με επυτιχια σας ευχαριστουμε που ειστε στην σαμσουνγκ ) τι να κανω τωρα φταιω ν τους καψω ειναι δυνατον να μου λενε οτι μαζευει και πιτσικαρει το ινοξ;;;;

Δημοσ.

να τα εβλεπες απο την αρχή, οπως σου ειπαμε... τωρα δε μπορουν ουτε αυτοί να σου κάνουν τίποτα αλλα ουτε και εσυ, 2 μηνες μετα...

το μαζευει το ινοξ παντως δεν αποτελει για μενα δικαιολογια σε καινουργιο ψυγείο αλλα και γενικότερα μου κάνει αστειο... Το μονο που μπορεις πλεον να κανεις ειναι να παριστανεις πως δε το βλεπεις...

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και παλι,λοιπον ηρθε σημερα τεχνικος απο την σαμσουνγκ να δει το ψυγειο. Μετα απο κανα τεταρτο παραδεχτηκε οτι οι βεντουζες στο ραφι ειναι απο το εργοστασιο και για της λακουβες μου ειπε (μαζευουν μωρε τα ινοξ καλα σου ειπαν στο καταστημα ) τρεις φορες τον ρωτησα να μου εξηγησει τι μαζεβουν τρεις φορες δεν απαντησε. Τεσπα μετα απο κανα 3ωρο μου ηρθε μηνυμα ( η επισκευη του ψυγειου ......... Εγινε με επυτιχια σας ευχαριστουμε που ειστε στην σαμσουνγκ ) τι να κανω τωρα φταιω ν τους καψω ειναι δυνατον να μου λενε οτι μαζευει και πιτσικαρει το ινοξ;;;;

Δεν κατάλαβα, τελικά σε εξυπηρετήσανε με κάποιο τρόπο?

Δημοσ.

Ναι ηρθε τεχνικος αλλα δεν εχω νεα γιατο αν θα το φτιαξουν η αν αλλαξουν την πορτα και χωρις να ξερω πηρα το παραπανω sms

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...