Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους...εχω ενα θεματακι...ενω ο υπολογιστης ειναι κανονικα συνδεδεμενος οσον αφορα την καλωδιωση στο ρουτερ και στην μοναδα στην θυρα ethernet μολις γυρισα απο βολτα που ειχα παει δεν μπορω να συνδεθω πουθενα.. ανοιγω τον chrome και νε βγαζει σε μια αρχικη σελιδα που δν την εβαλα εγω να μπαινει εκει.παω στις ρυθμισρις και βλεπω πως η αρχικη μ ειναι ρυθμισμενη να μπαιβει στο google.αλλα δεν μπαινει.προσπαθω να μπω οπουδηποτε αλλου και μου λεει η συνδεση δεν ειναι εφικτη.ο εντοπισμος σφαλματων του δικτυου μου λεει πως ολα ειναι κομπλε...εχω κανει reset to router αλλα παλι τα ιδια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παροχος?

Κονεξ...εχει θεματακι;παντωςτο κινητο δουλευει αψογα απο wifi

cmd/ipconfig να δεις εάν υπάρχει επικοινωνία. Και όταν λες αρχική ?

Η αρχικη σελιδα οταν ανοιγει ο browser.οσον αφορα την εντολη το εχω κανει..δειχνει κανονικα οτι ειμαι σωστα Επεξ/σία από noobogadgetakias
Δημοσ.

Κονεξ...εχει θεματακι;παντωςτο κινητο δουκευει αψογα απο wifi

Η αρχικη σελιδα οταν ανοι ο browser.οσον αφορα την εντολη το εχω κνει..δειχνει κανονικα οτι ειμαι αωστα

Στην αρχική σου δείχνει κάποια άλλη μηχανή αναζητήσεις ? Σου βγάζει τίποτα με τον οτε και το δίκτυο σου ? Έχεις δοκιμάσει να μπεις με κάποιο laptop η κάποιο κινητό ?

Edit: Λοιπόν ναι έχεις αναφέρει ότι το κινητό μπαίνει κανονικά. Δες εάν η ώρα στο pc σου είναι συμβατή με την τρέχουσα... Και τσέκαρε εάν έχεις τσιμπήσει κανένα Malware. Δεν είναι θέμα γραμμής. Δοκίμασε να αλλάξεις και θήρα από το modem σου (p.x Ethernet 2) εάν το έχεις στο 1

Δημοσ.

Τιποτα...δοκιμασα σε ολες τις θυρες ethernet που εχει το ρουτερ και δν κνει τπτ.προσεξα πως οταν παταω ipconfig στην επιλογη cmd μου λεει

Tunnel adapter isatap <εναν αριθμο μεγαλο μαζι με γραμματα>:

Media state - media disconnected

Tunnel adapter teredo tunneling pseudo-interface

Media state-media disconnected

Και τι ειναι αυτη η καινουρια μηζανη αναζητησης που μου βγαζει ενω καθε φορα την διαγραφω;

Omiga-plus.com?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ενα γρήγορο ψάξιμο στο internet (λένε) ότι είναι ιός. Λοιπόν ένα Antimalware  και κανε scan. 

Θα σου πρότεινα να βάλεις ένα πρόγραμμα απεγκαταστασεις. Κάνουν καλή δουλειά και κάτι τέτοια τα ξεριζώνουν 98% από το pc σου

1. Κάντε κλικ στην Έναρξη -> Πίνακας Ελέγχου -> Προγράμματα (ή Προσθαφαίρεση προγραμμάτων) -> Κατάργηση ενός προγράμματος.
  2. Εδώ, βρείτε τη isearch.omiga-plus.com, Omiga Plus και παρόμοιες εγγραφές. 
  3. Επιλέξτε τη “Κατάργηση/Αλλαγή” και κάντε κλικ στο ΟΚ για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.

Internet Explorer:

1. Ανοίξτε τον Internet Explorer, πηγαίνετε ‘Εργαλεία‘ -> ”Διαχείριση πρόσθετων’ -> ‘Γραμμές εργαλείων και επεκτάσεις’ και καταργήστε τη isearch.omiga-plus.com και άλλες άγνωστες σας εγγραφές.
  2. Κάντε κλικ στα “Εργαλεία” -> “Διαχείριση πρόσθετων” -> ‘Υπηρεσίες παροχής αναζήτησης’ και επιλέξτε τη μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιούσατε πριν.

Mozilla Firefox:

1. Ανοίξτε το Mozilla Firefox, πηγαίνετε ‘Εργαλεία’ -> ‘Πρόσθετα’ -> ‘Επεκτάσεις’; βρείτε τη isearch.omiga-plus.com και άλλες άγνωστες σας εγγραφές και κάντε κλικ στην “Απεγκατάσταση’.
  2. Πηγαίνετε ‘Εργαλεία’ -> ‘Επιλογές’ και επαναφέρετε την αρχική σας σελίδα σε αυτή της google.com, yahoo.com ή κάποια παρόμοια ιστοσελίδα αναζήτησης.

Google Chrome:

1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο ‘Προσαρμογή και έλεγχος Google Chrome’, επιλέξτε ‘Επιλογές’ -> ‘Βασικές’ και αλλάξτε την αρχική σας σελίδα σε αυτή της google.com ή κάποια παρόμοια.
  2. Κάντε κλικ στη ‘Διαχείριση μηχανών αναζήτησης…’ -> επιλέξτε τη ‘Google’ και ορίστε τη ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης.

Και αυτά τα βηματάκια ένα δεν τα έχεις κάνει

Edit: Δες και το firewall σου εάν είναι εντάξει

Επεξ/σία από EmmanouilT
Δημοσ.

Τα εκανα ολα αλλα τπτ.επισης να πω πως στην προσθαφαιρεση προγγραματων δεν υπαρχει αυτη η ονομασια με την οποια εμφανιζεται οταν ανοιγω τον browser.πουθενα

Δημοσ.

υστερα απο βαρεμαρα και τπτ αλλο επειδη δεν αντεχα να εχω το κινητο μου ως μεσο διαμεσολαβησης για να λυσω το προβλημα του υπολογιστη προχωρησα σε φορματ και επειδη εβαλα μυαλο τωρα εξοπλιστηκα με antimalware και antivιrus για να μην την ξανα πατησω...σας ευχαριστω πολυ ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...