Προς το περιεχόμενο

Sparc και hardware

Thresher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Sparc μηχάνημα (αν και δεν έχω βρει ακόμα κάποιον έλληνα αντιπρόσωπο) και δεν γνωρίζω αν το hardware υλικό του είναι ίδιο με ενός PC π.χ. μνήμες, δίσκοι, CD-R, ktl.

Μήπως έχει κανείς και θέλει να το πουλήσει ?

Δημοσ.

Ama thes na blexeis me sun box na eisai etoimos me ta eksis:

1.Kalo portofoli

2.Kalo ebay account

3.PayPal account

Pramata pou prepei na prosexeis:

MHN pareis sparcstation (akoma kai dual ss20) giati pernoun mono scsi disks theloun adaptor gia to monitor kai einai para poli palia.

ta idia kai gia to ultra 1 kai 2.

Ama thes kati ftino kai na mporeis na trexeis solaris 8 h 9 pare ena ultra 10 pou mporeis na tou baleis ide hd ... mnhmes kai alla kaloudia tha breis sto ebay. Protimise to ebay.de gia agores .. apo uk tha se taraksoun sta metaforika(mporei na pliroseis kai 150 lires gia ena case mono).

Ayta ta liga

Δημοσ.

I intel eidika exei vgalei edo kai poli kairo (itanium), oso gia tin AMD den tha vgalei katharo 64bit pros to paron alla 32/64 bit.

to thema einai ti theleis na trexeis se auto to mixanima...

Oi ivridikoi 32/64 exoun to pleonektima oti trexoun kai windows efarmoges pou einai grammenes gia 32 bit, eno me ena linux mporei na paei mia xara kai gia 64 bit efarmoges.

Tora an to thes gia software pou trexei apokleistika se solaris tote einai monodromos ena mixanima san auto pou les.

To thema einai ti akrivos theleis na kaneis...

crAss

Δημοσ.
Kai egw gia to ultra 10 lew alla mono apo ekswteriko exw vrei.

http://www.solarsystems.com/product.cfm?systemid=40

8a me voi8ouses poly an mou eleges kapou apo to opoio mporw na to paragilw.

Pisteueis oti aksizei ta lefta tou i na perimenw mexri na vgalei h AMD kai h Intel kanenan 64bit?

Nomizw oti exeis pareksigisei ligo ta pramata.

Ta box ayta einai poli poio arga apo ena normal p4 pou perneis twra me 600-700 euro kai exoun arxisei edw kai kairo na deixnoun thn ilikia tou.

Ena Sun Blade 1500 eina mia antistixh epilogh se sun alla tha to pliroseis 4-5 fores parapanw.

Ta used sun pou poulane ebay h used genika einai kiriws gia aytous pou psaxnontai na paiksoun me solaris se sparc.

Ena tetoio box DEN prokite pote na antikatastisei to windows/intel pc pou exeis

Δημοσ.

Oxi file ifar den to exw pareksigisei xerw poly kala oti den exei kamia sxesi to ena mixanima me to allo. To Sparc to 8elw opws poly swsta to eipes gia na paixw me Solaris kai tis efarmoges tou. Alla apo tin stigmi pou i AMD exei anakinwsei gia tin efanisei enos 64bit epeksergasti tote 8a einai pio eukolo na kaneis compile ta progs pou einai 64bit pou exoun graftei gia alla mixanimata.

Psaxnw kirios used mixanima alla apo tin stigmi pou den exw vrei akoma epsaksa kai gia kainourio. Apo tin stigmi pou 8elei omos ksexoristw hardware apo oti pernei ena aplo PC tote 8a einai pio diskolo oste na anevasw tin ram k.t.l.

Δημοσ.

Συγγνώμη, αλλά θέλω διευκρίνηση σε κάτι που λες:

"apo tin stigmi pou i AMD exei anakinwsei gia tin efanisei enos 64bit epeksergasti tote 8a einai pio eukolo na kaneis compile ta progs pou einai 64bit pou exoun graftei gia alla mixanimata"

Τι ακριβώς εννοείς; Μήπως νομίζεις οτί ο Sun μόνο και μόνο επ'ειδή ο επεξεργαστής του είναι κι αυτός 64-bit, θα τρέχει τα προγράμματα του Athlon 64;

Και, παρ'εμπιπτόντως, οι επεξεργαστές της AMD είναι μιά χαρά 64-bit, όχι "υβριδικοί" ή τίποτα τέτοιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...