pipis92 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 καλησπέρα σας , θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το παραπάνω ταμπλετ ..η μνήμη είναι πάντα σχεδόν πάνω απο το 70% είναι φυσιολογικό αυτό ; δεύτερον οταν κάνω αναπαραγώγη ενός βίντεο μου ζητάει πάντα να γίνει μετατροπή η συνέχιση χωρίς μετατροπή .συνήθως τα βίντεο είναι μεγέθους 700 και 1000 Mb αν και τα παίζει αναρωτιέμαι αν πρέπει να τα κάνω κάποιο format για να μην το γονατίσω η τζάμπα ανησύχω; και τρίτον χρησιμοποιώ το clean master για καθαρισμό ,και σάρωση για ιούς θα χρειαστώ και κάποιο δεύτερο antivirus η δεν είναι απαραίτητο ; κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη
brotrainer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Εγώ έχω μόνο το αβαστ τίποτα άλλο. Δεν κάνω clean μέσω προγραμμάτων αλλά μέσω android system. Αν χρειαστεί να κάνει delete cache θα κάνω με πρόγραμμα απεκαντάστασης που έχω ή το adroid maid. Δεν υπάρχει πρόβλημα, καλό είναι να μην έχεις πολλαπλές εφαρμογές ενεργοποιημένες και να μην βάζεις να κάνουν πολλές synch μαζί. Εφόσον δεν κολλάει δεν υπάρχει πρόβλημα, βάλε blocking mode αν θες ή απλά κάνε απενεργόποιηση τα notifications των προγραμμάτων σου. Για τα βίντεο δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Το κάνει προκειμένου να μπορέσει να σου προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόδοση - εικόνας - κατανάλωση ενέργειας - συμβατότητας.
pipis92 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 καταρχήν σε ευχαριστώ για την βοηθεία σου . επείδη είμαι λίγο άσχετος μια εφαρμογή την κλείνω επιλέγοντας το επιβολή διακοπής ; και blocking mode πως κάνω; δεν εχω ιδιαίτερα πολλά προγράμματα για να μην το ζορίζω κι ολας οσο για την μεγάλη κατανάλωση ram σκέφτομαι μήπως σχετίζονται με τα βίντεο για αυτό και η ανησυχία μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα