Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O CPU ήταν σταθερός στα 100% και η κάρτα δύσκολα πέρασε το 60-65%.Οπότε είμαστε 100% τώρα!

Οπότε έχεις bottleneck άρα πας για αλλαγή cpu 

• Like 1
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O CPU ήταν σταθερός στα 100% και η κάρτα δύσκολα πέρασε το 60-65%.Οπότε είμαστε 100% τώρα!

και εγω ημουν στο διλλημα να παω σε ι3 ή ι5 περσυ , τελικα ο ι5 ηταν η επιλογη και απ οτι φαινεται τον βρηκα μπροστα γιατι βλεπω κραταει ..καλα..

σε ι5 θα πας αργα ή γρηγορα οποτε , πηγαινε τωρα στα κοντα που εχεις μαζεψει απ οτι καλαβα τα 2/3 των χρηματων . επισης μπορεις να πουλησεις τον celeron 25-30 eyrw πιστευω και να βαλεις και απο κει  για τον ι5.

οθονη αν αλλαξεις , σε λιγους μηνες θα χρειαστει να αλλαξεις και gpu, αν θελεις να τα ευχαριστιεσαι ολα  τα παιχνιδια με τα φιλτρα τους στον Οn και με λεπτομερη γραφικα ! πιστεψε με αξιζει , ομως αν οικονομικα δεν γινεται , μενεις με την αναβαθμιση του ι5 που θα σου κρατησει λογικα 2 με 3 χρονια και βλεπεις αργοτερα :unsure:

• Like 1
Δημοσ.

και εγω ημουν στο διλλημα να παω σε ι3 ή ι5 περσυ , τελικα ο ι5 ηταν η επιλογη και απ οτι φαινεται τον βρηκα μπροστα γιατι βλεπω κραταει ..καλα..

σε ι5 θα πας αργα ή γρηγορα οποτε , πηγαινε τωρα στα κοντα που εχεις μαζεψει απ οτι καλαβα τα 2/3 των χρηματων . επισης μπορεις να πουλησεις τον celeron 25-30 eyrw πιστευω και να βαλεις και απο κει  για τον ι5.

οθονη αν αλλαξεις , σε λιγους μηνες θα χρειαστει να αλλαξεις και gpu, αν θελεις να τα ευχαριστιεσαι ολα  τα παιχνιδια με τα φιλτρα τους στον Οn και με λεπτομερη γραφικα ! πιστεψε με αξιζει , ομως αν οικονομικα δεν γινεται , μενεις με την αναβαθμιση του ι5 που θα σου κρατησει λογικα 2 με 3 χρονια και βλεπεις αργοτερα :unsure:

Εννοείται για i5 πάμε και η κάρτα όσο κρατήσει σε 1080p (όταν γίνει η αλλαγή).RAM αξίζει να πάρω ένα ακόμα dimmάκι των 4GB ώστε να έχω 8;;

Δημοσ.

γενικα η αυξηση ram στο pc δεν το κανει ποιο γρηγορο,αλλα επειδη τα καινουργια παιχνιδια απαιτουν 6 και 8gb ραμ,πιθανον με τα 4 να εχεις υψηλο memory usage(90%+) και να εχεις κολληματα ,οποτε αλλη μια 4αρα ειναι must

Δημοσ.

γενικα η αυξηση ram στο pc δεν το κανει ποιο γρηγορο,αλλα επειδη τα καινουργια παιχνιδια απαιτουν 6 και 8gb ραμ,πιθανον με τα 4 να εχεις υψηλο memory usage(90%+) και να εχεις κολληματα ,οποτε αλλη μια 4αρα ειναι must

Ωραία!Μετά από CPU και RAM μόνο κάποιος SSD μένει αν και δεν ξέρω αν αξίζει γιατί η MOBO μου υποστηρίζει μόνο SATA2 και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αισθητή η διαφορά!

Δημοσ.

η διαφορα θα ειναι αισθητη,και αρκετα κιολας,ενας φθηνος sata 3 θα ειναι μια χαρα

Επειδή στον SSD θα βάλω μόνο το λειτουργικό και 7-8 χαζοπρογράμματα,τα 64GB μου φτάνουν αλλά το θέμα είναι το εξής!Τα games αν τα εγκαταστήσω στον δίσκο που έχω για storage ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα;;Γιατί ακούω ότι τα games πρέπει να γίνονται εγκατάσταση στο ίδιο partition με τα Windows.

Δημοσ.

οχι,εγω τα κανω εγκατασταση στον δευτερο δισκο και δεν εχω προβλημα...

Αα ωραία!Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με τους SSDs ιδιαίτερα,έχουν τίποτα bad sector και επίσης υπάρχουν προβληματικές σειρές από κάποια εταιρεία ξέρω γω;;

Δημοσ.

λιγα reviews να δεις μπορεις να καταλαβεις τι παιζει,πολυ καλα λογια εχω ακουσει για τον evo 120gb και τον εχουν πολλοι πλεον παιζει στα ~70€

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης βγάζει προσφορές το e-shop με ssd. Τσέκαρε εκεί.
Ο Adata είναι αρκετά καλός και οικονομικός. Αυτόν που έχω εγώ, τον βρήκε ο φίλος μου σε crazy Sundays 66 ευρώ... :P

• Like 1
Δημοσ.

Για την ακρίβεια δεν θα δεις μεγάλη διαφορά αλλά τεράστια εγώ που δουλεύω πάνω από χρόνο με τον ssd της υπογραφής μου είναι δύσκολο να δουλέψω σε ένα pc με HDD κυρίως όταν είναι αυτός φορτωμένος

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...