rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εδω φοιτητής στο Μαθηματικό και τα εχει ξεχάσει, εγω μηχανολογος σε ΤΕΙ θα τα ξερω?Που δεν τα ηξερα στο λυκειο? Χμμμ εφοσον εβγαλα παραπανω μορια απο την βαση της σχολης μου ,μαλλον στην σωστη μπηκα απλα το επιπεδο ειναι χαοτικό απο το Λυκειο στην σχολη . Δηλαδη η βάση της σχολης μπορει να ειναι χαμηλή και να μπεις ακομα και με βαθμο στα Μαθηματικα στις πανελληνιες 5 αλλα το επιπεδο των μαθηματικων στην σχολή ειναι πανω απο την βάση της σχολης . Δεν εψαχνα ανρθωπο να μου τα εξηγησει αλλα να μου τα λύσει, απλο Όχι εάν τα έχει διαβάσει όπως πρέπει δεν τα ξέχνα όσος καιρός και να περάσει (εχω διαβάσει μάθημα κόπηκα λόγο καθηγητή και το παράτησα μέχρι να βγει στην σύνταξη σε αυτήν την εξεταστική μια επανάληψη το έκανα και τα θυμόμουν όλα ) .Δεν το είπα για τα μόρια σου αλλά επειδή λες ότι με τα μαθηματικά δεν το έχεις καθόλου αλλά μπήκες σε μια σχόλη που κατά κύριο λόγο είναι τα μαθηματικά , εαν θελεις μια συμβουλή κάτσε το καλοκαίρι είτε μόνος σου είτε σε φροντιστήριο ώστε να καλύψεις τα κενά σου αλλιώς δεν κανείς τίποτε . Σου το λέω από πρώτο χέρι μιας και εγώ ειχα αρκετά κενά όχι τόσο στα μαθηματικά όσο φυσική , χημεία κτλ και δυσκολεύτηκα αρκετά σε πολλά μαθήματα . Σε τι εξάμηνο είσαι ; edit: Τώρα πρόσεξα καλυτέρα τα θέματα και ειδα ότι όλα ειναι πολλαπλής και εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να λυθουν χαχα (μακάρι να ήταν ετσι και σε εμενα 10 στης διαφορικές θα ειχα )
The_Winner Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δεν με πειράζουν τα σχόλια , αναμενόμενα ήταν .Το οτι ειναι πολλαπλής δεν σημαίνει οτι δεν χρειαζεται να τα λύσεις, αν δεν τα λύσεις πως θα βγάλεις ποιο ειναι?Θα προσπαθήσω να καλύψω τα κενα μου το καλοκαίρι μεχρι την εξεταστική του Σεπτ.ΕυχαριστώΟσο για την σχολή και τα μαθηματικα , ναι τα μαθηματικά υπάρχουν σε όλα τα μαθηματα της Σχολής αλλα απλα μαθηματικα τα οποια και παλι τα λυνουμε με επιστημονικό (επιτρεπεται) οι ιδιοι οι καθηγητες στα αλλα μαθηματα μας λενε οτι η δουλεια του μηχανολογου δεν ειναι να ξερει πράξεις .Μεχρι στιγμής τα μαθηματικα που κανουμε στα μαθηματικα δεν τα εχω συναντήσει σε κανένα μαθημα πλυν της Υπολογιστικης Ρευστομηχανικής
Προτεινόμενες αναρτήσεις