Porg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Θα βοηθούσε να έλεγες τι ψάχνεις απτο ταξίδι Θες να δεις μουσεία, αρχιτεκτονική, φυσικά τοπία; Για μένα πχ είναι κρίμα να μη σταματήσεις εδώ: http://museo.ferrari.com/ Υπέροχο το Κόμο.Εγώ θα το σκεφτόμουνα να μη κατέβω μέχρι Φλωρεντία και αντί αυτού να πάω Βενετία-Τεργέστη-Σλοβενία. Γενικότερα θα το κάνα βόρεια Ιταλία μόνο με λίγο απο Ελβετία και Σλοβενία
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 , Μιλάνο και να μη το δεις δε χάνεις τίποτα (άντε, δες Duomo και σκάλα) Dude wtf? Castello, ενα μεγαλο γραφικο παρκο, το παζαρι στις οχθες του (ξεραμενου νταξ) ποταμιου με τις αντικες (και τις γουαναμπη αντικες), να καθεσαι σε ενα καφε τις galleria και να χαζευεις τον κοσμο, Santa Maria delle Grazie κλπ κλπ.. Νταξ θα πεθαινα να μενω εκει. Οπως επισης και στη Sienna που νομιζεις πως θα πεταχτει καμια αμαξα με αλογα απο το πουθενα ξερωγω
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Sienna εγκρίνω. Μιλάνο το θεωρώ την ασχημότερη πόλη που ΄χω δει εκτός και δυτικά της Ελλάδας, σε κόντρα με Φρανκφούρτη.
andreapaog328 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 siena περασε ειναι πολυ γραφική. monza μονο αν θες να δεις την πιστα. φλωρεντια σιγουρα. βενετια επισης αλλα ειναι λιγο προς τα δω. τωρα αναλογα ποσο κατω θελετε να φτασετε έχει rimini για μπάνια, san marino τα καστρα. μια και θα πατε καλοκαιρι κοιταχτε μηπως έχει τιποτα στην αρενα της βερονας. (ολο και κατι θαχει). εμενα παντως το como δε με συγκινησε. τα διοδια εχουνε ανεβει τα τελευταια χρονια αρκετα. A14 200km ειναι περιπου 13€. μπορείς να τα δεις και εδώ... http://www.autostrade.it/autostrade-gis/ricercaPercorso.do?tipo=G&equivalenzaClassi=A&dscDa=Milano+&dtxpDa=15001&dscA=Firenze&dtxpA=15002&soloAuto=on
gamanos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ποια είναι η ελάχιστη διάρκεια μαζί με τη μετάβαση Αθήνα -Ιταλία και πίσω για να πεις ότι αξίζει κάτι τέτοιο; Σε κόστος πόσο βγαίνει χονδρικά;
ribo10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας Με βάση τα όσα διάβασα καταλήγω στα εξής 3 δρομολόγια και πρέπει να επιλέξω 1 από τα 2, οπότε θα ήθελα και πάλι τη γνώμη σας για το πως φαίνονται, αν τα έχω σκεφτεί καλά, πιο αξίζει περισσότερο ή τι έχετε να προτείνετε σαν αλλαγή: (Στις πόλεις που αναφέρω θα σταματήσω είτε για λίγες ώρες να τις δούμε είτε για διανυκτέρευση) 1) Μπέργκαμο -> Μπρέσια -> Verona -> Μάντοβα -> Μοντένα -> Μπολόνια -> Φλωρεντία -> Σιέννα -> Λιβόρνο -> Πίζα -> Luca -> Γένοβα -> Milano -> Monza -> Como -> Bergamo 2) Μπέργκαμο -> Μπρέσια -> Verona -> Vicenza -> Πάντοβα -> Ferrara -> Μπολόνια -> Φλωρεντία -> Σιέννα -> Λιβόρνο -> Πίζα -> Luca -> Γένοβα -> Milano -> Monza -> Como -> Bergamo 3) Μπέργκαμο -> Milano -> Πιατσένζα -> Parma -> Modena -> Bologna -> Φλωρεντία -> Σιέννα -> Λιβόρνο -> Πίζα -> Luca -> Γένοβα -> Milano -> Monza -> Como -> Bergamo Ερωτήσεις επιπλέον: Αξίζει να περάσω από τη Monza μόνο και μόνο για τη πίστα της F1? Θα μπορώ να τη δω ή θα ναι κλειστή? Έχει να δεις κατι σαν περιήγηση κλπ ή όχι? Αφού θα έχουμε αυτοκίνητο και παίζει αυτό με τους δακτυλίους, θα πρέπει να ψάχνω για ξενοδοχείο εκτός κέντρου έτσι ώστε να μπορώ να πηγαίνω με το αυτοκίνητο μέχρι εκεί? Αν βρω ξενοδοχείο σε μέρος με δακτύλιο στο κέντρο που θα πρέπει να αφήνω το αυτοκίνητο? Θα είναι ασφαλές έξω από την πόλη να το αφήσω 2-3 ημέρες πχ? Από θερμοκρασίες τι παίζει Ιταλία μέσα Αυγούστου? Όπως εδώ? Στο Μπέργκαμο αξίζει να μείνω μέρα και να το δω ή δεν λέει και πολλά? H Γένοβα και το Λιβόρνο επίσης αξίζουν?
gatokoritso Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 1)δν ξερω 2)δν ξερω 3)ναι πανω κατω 4)αυτο το εχω και εγω απορια 5)γενοβα=πειραιας style το ενυδρείο εχει φαση, λιβορνο= δν ξερω
Pantelwolf Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Για αντίκες: Arezzo καθε κυριακή έχει αντικοπανηγύρι στο κεντρο. Lucca πολυ γραφικη, Sienna οπωσδήποτε, Ravenna αν εισαι λάτρης ιστορίας τέχνης έχει μερικά διαμάντια βερόνα πολυ όμορφη πόλη, Φλωρεντία άπιαστη.
Sellers Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Νταξ θα πεθαινα να μενω εκει. Ή και ''θα πεθαινα αν εμενα εκει'', πάει. Τόση περίεργη φατσα, δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου μαζεμένη.
liakjim Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μην αμελήσεις τα χωριουδάκια στο Cinque terre και το Portofino. Υ.Γ. Offtopic Ένα αντίστοιχο road trip σε Μάνη, Μεσσηνία, Λακωνία θα σου δώσει πιο όμορφα μέρη, με λιγότερα λεφτά , σαφώς καθαρότερες παραλίες κ φαγητό. Η Ιταλία είναι υπερτιμημένη. Σαφώς κατώτερης τουριστικής αξίας. Αλλά προσωπική άποψη και sry για το offtopic. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Sienna εγκρίνω. Μιλάνο το θεωρώ την ασχημότερη πόλη που ΄χω δει εκτός και δυτικά της Ελλάδας, σε κόντρα με Φρανκφούρτη. Νταξ ειναι ιδιαιτερη μωρε Ή και ''θα πεθαινα αν εμενα εκει'', πάει. Τόση περίεργη φατσα, δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου μαζεμένη. Νταξ ειναι ιδιαιτεροι μωρε
australis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μην αμελήσεις τα χωριουδάκια στο Cinque terre και το Portofino. Εγκρινω και επαυξάνω! Γενοβα αστη καλυτερα. Η μονη Ιταλικη πολη που εχω επισκευτει και είναι μεσα στη βρωμια.... Γενικα οι διαδρομες που εχεις χαραξει είναι καλες αλλα υπαρχει ένα μείον: Θα πας Ιταλια Αυγουστο. Εχε υπόψη ότι Αυγουστο μηνα οι Ιταλοι πανε διακοπες και μονο τουρίστες θα βλέπεις στους δρομους. Τα περισσοτερα μαγαζια θα είναι κλειστα και γενικα δεν θα μπορέσεις να βιωσεις την Ιταλικη καθημερινότητα. Αν βεβαια σε ενδιαφερουν μονο τοπια , κτιρια , μουσεια αυτό δεν είναι προβλημα
Pantelwolf Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 τραίνο στην ιταλία και βλέπω αυτό http://s1028.photobucket.com/user/Pantelwolf/media/scusi.jpg.html?sort=3&o=0 αντε τωρα πες το τύχη. Μπαδεγουεη οι υπόλοιπες στο φάκελο είναι από Ιταλία.
ribo10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο κοστίζει (βενζίνη+διόδια) η μετακίνηση με αυτοκίνητο από Μπέργκαμο προς Φλωρεντία και Σιέννα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα