Προς το περιεχόμενο

Nokia X2 αρχές Σεπτεμβρίου στη χώρα μας με €149


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τη δεύτερη γενιά της οικονομικής σειράς smartphone X της Nokia, θα δούμε τελικά και στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα από το Σεπτέμβριο όπως μας ενημερώνει η Microsoft.Το Nokia X2 το οποίο παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα, μπορεί να στηρίζεται στο Android αλλά η Microsoft στην οποία ανήκει πλέον το τμήμα συσκευών της Nokia, έχει προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον το οποίο μοιάζει με αυτό των Windows Phone ενώ δεν περιέχει καμία Google υπηρεσία προεγκατεστημένη.

 

Ο σχεδιασμός έχει κοινά στοιχεία με αυτό των Lumia συσκευών ενώ από τα τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπουμε οθόνη 4.3' ιντσών ClearBlack με ανάλυση 480 x 800, διπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz, 1GB RAM, πίσω κάμερα 5MP με Flash και δυνατότητα αυτόματης εστίασης καθώς και τη δυνατότητα εισαγωγής δύο sim.

 

Επιπλέον το Nokia X2 θα υποστηρίζει νέες εφαρμογές, ακολουθώντας το Instagram το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα, όπως οι LINE Ranger, Brewster, Path και Findery. Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες μέσω του ανασχεδιασμένου, εύκολου στην πλοήγηση, Nokia Store.

 

«Η οικογένεια Nokia Χ ενισχύει τη δυναμική της, με το smartphone Nokia X να βρίσκεται ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς επιλογές του κοινού στη Ρωσία , το Πακιστάν, την Κένυα και τη Νιγηρία, ενώ ταυτόχρονα κερδίζει την τρίτη θέση σε πωλήσεις έξυπνων συσκευών στην Ινδία», δήλωσε ο Timo Toikkanen, executive vice president, Mobile Phones, Microsoft Devices Group.

 

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως μέσα στο μήνα, αρχικά στην έκδοση Dual Sim ενώ σύμφωνα με τη Microsoft στην Ελλάδα αναμένεται τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτέμβρη με εκτιμώμενη τιμή λιανικής πώλησης τα 149€. Το Nokia X2 θα κυκλοφορήσει σε φωτεινό πορτοκαλί, μαύρο και πράσινο, ενώ αργότερα η σειρά θα συμπληρωθεί με συσκευές σε φωτεινό κίτρινο, λευκό και σκούρο γκρι ματ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"με ανάλυση 480 x 800"

 

εκει σταματησα να διαβαζω. ουτε 100ευρω...

μα, "Ο σχεδιασμός έχει κοινά στοιχεία με αυτό των Lumia" μη μου πεις οτι δεν αξιζει ενα κατοσταρικο μονο για αυτο. Και για τα χρωματα.

Παντως, απο αυτη την @@ καλυτερα να παρει καποιος ενα κανονικο Lumia.

Επισης, εκει που ελεγαν για 99€ τσιμπησανε ενα πενηνταρικο προς τα πανω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>Σε λίγο και των 500 ευρώ θα λέγονται οικονομικά!!!!!!!</p>

 

Εμμμμ χωρίς να θέλω να φανώ αγενής αλλά στα 150 ενα κινητό θεωρείται low-end δηλαδή φθηνό.μπορεί να μην θεωρείται φθηνό από πολλούς που το εισόδημα τους είναι μικρό ή δεν έχουν καν εισόδημα!!!!το ότι αυτό κινητό είναι ακριβό για την τσέπη μου(θέλω πόσους μήνες να βρω τόσα λεφτά)δεν σημαίνει ότι είναι και ακριβό!!!

Όσο για αυτό το κινητό μάλλον θα έδινα 20 ευρώ παραπάνω και έπαιρνα το moto g!!!!πάντως από τα καλύτερα low-end

 

Αποστολή από το Xperia E (Καλά ακούσατε single core) με τη χρήση Insomnia App

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Low end θεωρείται στα 150€ επειδή είναι από γνωστό brand, γιατί άμα πάμε στα κινέζικα, σε αυτή την τιμή παίρνεις μέχρι και οκταπύρηνο με τουλάχιστον HD ανάλυση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"με ανάλυση 480 x 800"

 

εκει σταματησα να διαβαζω. ουτε 100ευρω...

 

 

Η εταιρίες είναι σαν τα κατοικίδια , χρειάζονται εκπαίδευση. Αν δεν μαλώσεις  το σκυλάκι που έχεις στο σπίτι ,  να του δείξεις το σωστό από το λάθος θα κάνει συνέχεια  ζημιές, έτσι και η εταιρίες βρίσκουν και τα κάνουν , ας ενωθούν όλη η καταναλωτές κάνοντας αποχή από αγορές προϊόντων που είναι κερδοσκοπικές , ας μείνουν τα προϊόντα τον εταιριών στα ράφια χωρίς να μπορούν να πουλήσουν και να δούμε πέφτουν η τιμές σε χρόνο ρεκόρ η όχι , αλλάζουν τακτική η όχι ;  Φυσικά δεν μπορεί να γίνει αυτό  περιμένοντας έξω από τα καταστήματα κάνοντας ουρές για αγορά κινητού 700 η 800 ευρό ... είναι σαν να λέω στον σκυλάκι " ναι βρε ναι κάνε και άλλες ζημιές τι ωραία !!  " .

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κακο συνηθειο της νοκια να δινει σε μοντελα της τα ιδια ονοματα με παλια της μοντελα..

το nokia x2 (-00)  ειναι αυτο:

nokia-x2-2.jpg

 

Quiz για απανταχου nokia fans : Ποσα nokia 6600 υπαρχουν;

(δεν περιμενω απαντηση)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το NOKIA X ξεσκσε για εναν και μοναδικο λογο.εχει προεγκατεστημενα ολα τα social apps και 4-5 παιχνιδακια.για ολα αυτα στο android θες 8gb εσωτερικη,gmaul και ετοιμαζεσαι για οτι -ware κυκλοφορει.στις μικρες ηλικιες και για καποιον που τωρα περνει smartphone η συσκευη ηταν σουπερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...