zanskou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Λίγο μετά το διαζύγιο μεταξύ Sony και Vaio το οποίο είδαμε σε προηγούμενη είδηση η Sony ανακοίνωσε πως προχωράει στην ανάκληση εκατοντάδων φορητών υπολογιστών VAIO Flip που πουλήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες το διάστημα Φεβρουαρίου - Απριλίου του 2014.Σύμφωνα με διάφορες αναφορές που έλαβε η εταιρεία, πολλά μοντέλα με αριθμό SVF11N13CXS παρουσίασαν προβλήματα υπερθέρμανσης στις μπαταρίες τους (κατασκευασμένες από την Panasonic) τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε υπερθέρμανση ή άλλα σημαντικά προβλήματα. Αφορμή για την κίνηση αυτή (η οποία όσον αφορά τις ΗΠΑ έχει τουλάχιστον για την ώρα προληπτικό χαρακτήρα) είναι διάφορα περιστατικά τα οποία καταγράφηκαν σε χώρες της Ασίας με υπολογιστές να βγάζουν καπνό, ή να παίρνουν φωτιά. Μέχρι στιγμής δεν έχει ευτυχώς αναφερθεί κανένας τραυματισμός και η εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία έρευνας για τις αιτίες αυτού του προβλήματος. Site: TechPowerUp
devill0 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Πάλι τα ίδια ρε Sony...Σε παλιότερο άρθρο είχαν παρόμοια προβλήματα.
MavroManitari Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά την είδηση την στιγμή που το μοντέλο λέγεται Flip ... Μeanwhile in Sony HQ: -Πρέπει να δώσουμε ένα όνομα στο νέο προϊόν. -Χμμμ τι το ιδιαίτερο έχει από τα παλιότερα μοντέλα? -Η μπαταρία είναι καζάνι και ψήνει τα πόδια σου/τραπέζι -Μάλιστα, γράψαμε στις οδηγίες να το γυρνάν ανάποδα για να κρυώνει? -Μπααα συνήθως οι testers μας το αναποδογυρίζαν μαζί με το τραπέζι από την τσαντίλα - Νομίζω πως βρήκαμε το τέλειο όνομα... 13
IsolatedParania Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Συγγνώμη, μισό ... η SONY VAIO δεν ήταν για φούντο; O.o
Raiden5 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Συγγνώμη, μισό ... η SONY VAIO δεν ήταν για φούντο; O.o H Vaio εχει πουληθεί, αυτο αφορα τα μοντελα που εβγαλε η σονυ πριν πουλήσει την vaio 1
micahel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 μην κοιτάτε που το ξέρετε εσείς, υπάρχει πολύς κόσμος που δεν ξέρει ότι sony και vaio πήραν διαζύγιο.τεχνική για να χαλάσουν το όνομα της vaio είναι και την βάσισαν πάνω σε δική τους μακακιασε λίγο καιρό η sony θα μπει στην αγορά με νέο όνομα στα λάπτοπ 2
sokinfragoul Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 μην κοιτάτε που το ξέρετε εσείς, υπάρχει πολύς κόσμος που δεν ξέρει ότι sony και vaio πήραν διαζύγιο. τεχνική για να χαλάσουν το όνομα της vaio είναι και την βάσισαν πάνω σε δική τους μακακια σε λίγο καιρό η sony θα μπει στην αγορά με νέο όνομα στα λάπτοπ Πολυ σωστη τοποθετηση
ektor7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 μην κοιτάτε που το ξέρετε εσείς, υπάρχει πολύς κόσμος που δεν ξέρει ότι sony και vaio πήραν διαζύγιο. τεχνική για να χαλάσουν το όνομα της vaio είναι και την βάσισαν πάνω σε δική τους μακακια σε λίγο καιρό η sony θα μπει στην αγορά με νέο όνομα στα λάπτοπ Μα δε χαλά το όνομα της vaio,αλλά το όνομα της Sony!Εγώ δε θα αποφεύγω π.χ. τα pavilion,αλλά την hp γενικά,αν μου βγει προβληματικό το pavilion που πήρα
bounce2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Χαρά που θα κάνουν οι Γιαπωνέζοι που πλήρωσαν για το όνομα Vaio !
ramarg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Πάλι τα ίδια ρε Sony...Σε παλιότερο άρθρο είχαν παρόμοια προβλήματα. Λάθος κάνεις..Παλαιότερα είχε βγει η ανακοίνωση που αναγνωρίζει το πρόβλημα..Τώρα ξεκινά η διαδικασία ανάκλησης & αντικατάστασης. Μα δε χαλά το όνομα της vaio,αλλά το όνομα της Sony! Εγώ δε θα αποφεύγω π.χ. τα pavilion,αλλά την hp γενικά,αν μου βγει προβληματικό το pavilion που πήρα +1 μην κοιτάτε που το ξέρετε εσείς, υπάρχει πολύς κόσμος που δεν ξέρει ότι sony και vaio πήραν διαζύγιο. τεχνική για να χαλάσουν το όνομα της vaio είναι και την βάσισαν πάνω σε δική τους μακακιασε λίγο καιρό η sony θα μπει στην αγορά με νέοόνομα στα λάπτοπ Αυτό πιστεύω και εγώ..Τα τελευταία χρόνια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η sony με την σήμανση vaio στιγματίστηκε αρνητικά,το αγοραστικό κοινό δεν τα προτιμούσε,έχασαν την αίγλη τους,ήταν ζημιογόνα σαν προΐον για την sony. Μέσα από τόσες κακοτυχίες έκαναν τη σωστή κίνηση να τα πουλήσουν,για να κερδίσουν τουλάχιστον χρήματα από την αξία της επωνυμίας vaio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα