steve.2810 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Γεια σας παιδιά, Έχω ένα MacBook Pro late 2011. Πρόσφατα του έκανα μία αναβάθμιση. Έβγαλα τον hdd κ τον αντικατέστησα με τον samsung 840 pro ssd 250GB. Τον hdd τον έκανα εξωτερικό. Σε λίγο καιρό θα πάω κ για αναβάθμιση RAM, στα 16GB [αναμένω να ενισχυθώ οικονομικά]. Για τον λογο πως χρειάζομαι να δουλεύω σε linux, θέλω να bootαρω τα Xubuntu μέσω VMware. Θα έχω θέμα με drivers ??? Τι προτείνεται ? ? Τι πρέπει να προσέξω ? ? Νομίζω πως χρειάζομαι το VMware fusion, σωστά ? ? Ευχαριστώ Εκ των προτέρων Εγώ θέλω να προσθέσω πως στα Windows υπάρχει και το VMware player το οποίο είναι free. Δυστυχώς η έκδοση αυτή δεν είναι διαθέσιμη σε Mac, οπότε αναγκαστικά πρέπει να πας σε VirtualBox (free), Parallels (paid) ή VMware fusion (paid). Ενδεχομένως, ανάλογα με το setup σου, εάν έχεις Bootcamp και εγκατεστημένα Windows, να μπορείς εκεί να εγκαταστήσεις το VMware player. 1
leonidas_fs Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Parallels απο τον θείο ή επι πληρωμή. Το εχω εδω και καιρό και παίζει πολύ καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα