Τεχνολογικές Ειδήσεις Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 καλησπέρα δεν ξέρω αν το θέμα είναι στην κατάλληλη κατηγορια γιατί είμαι καινούργιος και ελπίζω να το κατανοήσετε.λοιπών όπως το λέει παραπάνω ο τίτλος θα ήθελα να φιαξω ένα ραδιοφωνικό σταθμό που θα είναι στα fm που θα εκπέμπει 3-5 χιλιόμετρα αλλά δεν ξέρω τι θα χρειαστώ να αγοράσω και τώρα κάποιοι θα πεταχτούν και θα πουν γιατί δεν φιαχνεις ένα online σταθμό στο internet ο λόγος είναι ότι θέλω να το κάνω για εκπεδευτικους σκοπούς και πιστεύω ότι είναι πιο ενδιαφέρον
Kraken Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μπορείς να βρεις διάφορα σχέδια στο internet (πχ http://www.circuitstoday.com/2-km-fm-transmitter) ή να αγοράσεις κάποιο έτοιμο kit (το οποίο θα πρέπει να κολλήσεις εσύ τα εξαρτήματα), όπως αυτό εδώ: http://www.smartkit.gr/fm-transmitter-4w.html
Τεχνολογικές Ειδήσεις Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 ωρεα ευχαριστω πολυ αλλα κατι σαν το δευτερο εψαχνα πως θα επιλεξω σε τη συχνοτητα θα ειναι Τι ενοοω δηλαδη εγω θελω για παραδηγμα να εκμπεμπει 102,5 Mhz και μετα θελω να το αλλαξω πως γινετε, επισης η καιρεα θα πιανει 3-5 χιλιομετρα
iodna2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Αν ξεκινάς και θες να μάθεις ,δε χρειάζεται για αρχή να φτιάξεις κάτι που εκπέμπει στα 2-3 km. και στα 5-15 μέτρα να εκπέμπεις θα έχεις μάθεις ό,τι χρειάζεσαι και δε θα είσαι παράνομος. 1
Τεχνολογικές Ειδήσεις Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Αν ξεκινάς και θες να μάθεις ,δε χρειάζεται για αρχή να φτιάξεις κάτι που εκπέμπει στα 2-3 km. και στα 5-15 μέτρα να εκπέμπεις θα έχεις μάθεις ό,τι χρειάζεσαι και δε θα είσαι παράνομος. βασικα θελω να ακουγετε σε ολο το χωριο for fun νομίζω θες άδεια για να εκπέμπεις στα fm και βεβεα χρειαζετε αδεια αλλα στην ελλαδα ειμαστε και δεν υπαρχει προβλημα δεν θα κανω παρασιτα σε αλλους σταθμους
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 βασικα θελω να ακουγετε σε ολο το χωριο for fun και βεβεα χρειαζετε αδεια αλλα στην ελλαδα ειμαστε και δεν υπαρχει προβλημα δεν θα κανω παρασιτα σε αλλους σταθμους Πιστεψε με θα σε εχουν καρφώσει σε λιγότερο απο εβδομάδα.... και τα στην ελλαδα ειμαστε ας τα βαλουμε στη μπαντα, νέοι ανθρωποι να συντηρούμε τις ηλιθιότητες του '70-80... Φυσικά και να κάνεις αυτό που θες αλλα παρε αδεια 2
Mitsos_The_Great Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Αλήθεια, ποιο το κόστος περίπου και ποια η διαδικασια για να λειτουργείσει κάποιος ραδιοφωνικό σταθμό;
Τεχνολογικές Ειδήσεις Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Πιστεψε με θα σε εχουν καρφώσει σε λιγότερο απο εβδομάδα.... και τα στην ελλαδα ειμαστε ας τα βαλουμε στη μπαντα, νέοι ανθρωποι να συντηρούμε τις ηλιθιότητες του '70-80... Φυσικά και να κάνεις αυτό που θες αλλα παρε αδεια δεν πυστευω οτι ειναι ηλιθιοτητες κοιτα στο χωριο που μενω δεν λενε τιποτα για να σε εντοπισουν πρεπει να γινει τριγωνοποιση και για να γινει κατι τετοιο πρεπει να κανει καταγγελια ο σταθμος οτι του κανω παρασιτα και δεν γινετε να παρεις αδεια σημερα πρεπει να αγοραζεις συχνοτητα που δεν βρισκεις τωρα
sugarias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Λυση 1η πας σε εναν ιδιοκτητη ρ/σ με πολυ χαμηλη ακροαματικοτητα κ του προτεινεις συνεργασια. Ετσι κ το κεφι σου θα κανεις και αν τα καταφερεις καλα θα βγαλεις κ χαρτζιλικι. Λυση 2η pci καρτα για το pc που μεταδιδει στα fm. Εδω θα ακουστεις στο σπιτι και στη γειτονια σου. Για πιο μεγαλη ακτινα εχει να κανει μετα η κεραια το υψος κλπ. Αλλα θα κοιταξεις να εισαι μονος στην συχνοτητα (να μην πατας κανεναν) αλλα και 2-3 μεγακυκλους πριν κ μετα να μην εκπεμπει καποιο ραδιοφωνο. Επισης ξεχνας κ τις διαφημισεις γτ μετα το καρφωμα ειναι το μονο βεβαιο Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα