Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Εδώ και πολύ καιρό ήθελα να αγοράσω μια φωτογραφική μηχανή. Προχθές επιτέλους κατάφερα να την αγοράσω απ' το ebay, όμως μέσα στην ανυπομονησία μου ξέχασα να αλλάξω τη διεύθυνση παράδοσης και είχα προεπιλεγμένη εκείνη στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζω, και όχι στην Κέρκυρα, όπου βρίσκομαι τώρα. Όταν το κατάλαβα ήταν πλέον αργά, μιας και ο πωλητής είχε ήδη στείλει την κάμερα.

Να πάω στη Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο να την παραλάβω βγαίνει εκτός σαν σενάριο, μιας και πήγαινε-έλα βγαίνουν πολλά τα χρήματα και είναι σκέτη ταλαιπωρία καλοκαιριάτικα. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να μου έρθει εδώ; Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να δώσω εξουσιοδότηση από κάποιον στη Θεσσαλονίκη να την παραλάβει εκείνος για μένα και να μου τη στείλει. Γίνεται κάτι τέτοιο; 

Επίσης, ο πωλητής με ενημέρωσε ότι το έστειλε με ups. Ποια εταιρία θα παραδώσει το πακέτο στην Ελλάδα; Ό,τι έρχεται με dls π.χ. νομίζω τα αναλαμβάνει η acs.

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δημοσ.

θα πρέπει κάποιος να είναι στο σπίτι για να ανοίξει στον κούριερ στην Θεσσαλονίκη.Εκτός και αν σου στείλουν μήνυμα από την μεταφορική.Αν σου στείλουν μήνυμα (θα ξέρεις και ποιοί είναι) μπορείς να πάρεις τηλεφωνο και να συννενοηθείς να στην φέρουν Κέρκυρα (+ τα μεταφορικά),Αλλιώς ξεκίνα να παίρνεις τηλέφωνα τις εταιρίες κούριερ και να ρωτάς !

Δημοσ.

Α γίνεται κι αυτό; Είδα στο ίντερνετ ότι υπάρχουν γραφεία ups και στην Ελλάδα, οπότε θα τους τηλεφωνήσω αύριο.

Δημοσ.

Αφου στο εστειλε με UPS με την UPS Ελλαδος θα φτασει και σε σενα.

Οποτε ξερεις που θα απευθυνθεις αυριο για ενημερωση (φανταζομαι εχεις και tracking number).

Μπορεις φυσικα να κανεις εξουσιοδοτηση, αλλα πιο συμφερον απ'ολες τις αποψεις ειναι να μιλησεις με τη UPS και να κανονισεις να στο στειλουν Κερκυρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ήξερα ότι υπάρχει UPS Ελλάδος όταν ξεκίνησα το thread. Ναι, μου έδωσαν και tracking number οπότε λογικά αύριο που θα τους τηλεφωνήσω θα διευθετηθεί το θέμα. Θα γράψω εδώ ό,τι μου πουν για να υπάρχει, σε περίπτωση που του τύχει κάποιου το ίδιο.

Ευχαριστώ παιδιά που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε.

edit: Σήμερα το πακέτο έφτασε στην Ελλάδα και επικοινώνησα με την UPS. Αρχικά μου είπαν ότι είτε πρέπει να επικοινωνήσω με κάποια εταιρεία courier για να πάει να το παραλάβει απ' τα γραφεία τους και να μου το φέρουν (με δικά μου μεταφορικά) είτε να πάει κάποιος από Θεσσαλονίκη με ταυτότητα και τον αριθμό φορτωτικής (δε χρειάζεται εξουσιοδότηση) να το παραλάβει εκ μέρους μου. Τελικά, πήρα την Γενική Ταχυδρομική και με ενημέρωσαν ότι θα μου το φέρουν εκείνοι δωρεάν (ίσως συνεργάζονται με την UPS ή κάτι τέτοιο).

Επεξ/σία από Zugzwang
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...