georgeboo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Καλησπερα, οι συγκεκριμενες σχολες παιρνουν ατομα μετρημενα στα δαχτυλα απο ΕΠΑΛ και βαθμους 18+ το ελαχιστο, εγω εγραψα 15.2 τις δηλωσα ΑΛΛΑ ΔΕΝ τις θελω οπως δεν με θελουν και αυτες, δεν πιστευω να γινει καμια μaλaκια και να πεσουν οι βασεις;Εγω ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα μπω αλλα θα ηθελα και τις γνωμες σας.Εγω θελω να μπω στην 6η κατα σειρα σχολη που δηλωσα η οποια εχει βαση 12.4
georgeboo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ακουσα εναν φιλο που μου ειπε βαλε αυτα πρωτα ειναι καλα αμα πας.......αφου δεν τις πιανω με τιποτα παω αμεσως στην 6η επιλογη ετσι;
mathsrule Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μα αφού δεν τις ήθελες, γιατί τις δήλωσες εξ' αρχής; Όπως και να έχει, από ΕΠ.ΑΛ. μόνο στην Αστυφυλάκων μπορείς να πας από όσο γνωρίζω. BTW Μπορείς άμα θέλεις να αποτύχεις στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών (ή να μην τις δώσεις καν), διότι εάν αποτύχεις ή δεν δώσεις, δεν σε δέχονται. Υ.Γ. Εννοείται, φυσικά, πως είχες κάνεις όλες τις αιτήσεις για τις σχολές αυτές, ε; Διότι εάν δεν τις είχες κάνει, όσο και να θέλεις δεν μπορείς να μπεις.
georgeboo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ΔΕΝ θα παω για τα αθληματα φυσικα!Το θεμα ειναι πχ πεσουν οι βασεις και δεν παω καν για τα αθληματα θα παω αμεσως στην επομενη σχολη η θα φαω ακυρο; Αιτηση για τα αθληματα δεν εχω κανει.
mathsrule Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ΔΕΝ θα παω για τα αθληματα φυσικα! Το θεμα ειναι πχ πεσουν οι βασεις και δεν παω καν για τα αθληματα θα παω αμεσως στην επομενη σχολη η θα φαω ακυρο; Αιτηση για τα αθληματα δεν εχω κανει. Αν δεν πας για τα αθλήματα/ψυχοτεχνικά/υγειονομικά, τότε είναι σαν να μην τις δήλωσες καν. Όπως και να γίνουν δηλαδή οι βάσεις, δεν θα έχεις το δικαίωμα να μπεις σε αυτές τις Σχολές. Θα πας κατευθείαν στην επόμενη μη-Στρατιωτική σχολή που έχεις δηλώσει.
georgeboo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ΟΥΦ!!!Καλα ετσι και αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να πεσουν οι βασεις σε αυτες τις σχολες αλλα καπως μου ηρθε που εκανα αυτο το λαθος και τις εβαλα
mathsrule Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ΟΥΦ!!! Καλα ετσι και αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να πεσουν οι βασεις σε αυτες τις σχολες αλλα καπως μου ηρθε που εκανα αυτο το λαθος και τις εβαλα Αλλά απορώ, μιας και είπες ότι είσαι από ΕΠ.ΑΛ.: Πώς μπόρεσες να δηλώσεις Στρατιωτικές Σχολές ενώ μόνο στην Αστυφυλάκων μπορείς να μπεις από ΕΠ.ΑΛ.; Το άλλαξαν πάλι;
georgeboo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ξερω εγω, τις ειχε εκει και τις εβαλα.... 1
georgeboo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παντως, με ανακουφισες και ας μην υπαρχουν πιθανοτητες να πεσουν οι βασεις τοσο πολυ.
mathsrule Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παντως, με ανακουφισες και ας μην υπαρχουν πιθανοτητες να πεσουν οι βασεις τοσο πολυ. Τίποτα. Και να πέσουν οι βάσεις, όμως, άμα δεν πας στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις, αυτομάτως αποκλείεσαι από τις Σχολές αυτές, οπότε μην ανησυχείς.
georgeboo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ενταξει τζαπα ανυσηχουσα ετσι και αλλιως εδω αλλοι γραφουν 18 και δεν ξερουν αν θα μπουν, τι να κανω εγω με το 15
tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ξερω εγω, τις ειχε εκει και τις εβαλα.... quoted for emphasis 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα