mixos2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ TABLET ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΑΙΖΑ MINECRAFT Η ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΚΡΙ ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΪΝΆ ΚΟΥΜΠΙΑ (ΟΧΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ).ΔΝ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕ ΤΠΤ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 7-10% ΜΠΑΤΑΡΙΑ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????HELPPP (ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΌΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ 14 ΧΡΌΝΩΝ)
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δεν εχει καποιο κουμπί να κανεις reset η να κρατήσεις λιγο πατημένο το power να σβήσει ; Διόρθωσε τα κεφαλαία σου αν μπορείς γιατι ειναι σαν να φωνάζεις
mixos2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Όχι δν έχει κουμπί ρεσετ . Το κουμπί power το πατούσα αλλα δν έσβηνε
coolerman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Το κουμπί power το πατούσα αλλα δν έσβηνε θέλει και κάποια δευτερόλεπτα συνεχές πάτημα,πόσα sec το άφησες? άλλο κουμπί έχει περιμετρικά;;
mixos2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Eixe "bugarei" to sistima to eftiaxa thanx pantos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα