Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά με ενδιαφέρει πολύ να βρω το κουτί που χρησιμοποιεί το plaisio για το turbo-x Sting λογικά θα τα παραγγέλνουν απο κίνα αλλά με μια οχι πρόχειρη (αλλά ούτε εντατική) ματιά δεν βρήκα κανένα κουτί ούτε ITX ούτε ΑΤΧ που να του μοιάζει τόσο στο google όσο και σε πιο ειδικές σελίδες όπως το alibaba κτλ...

Αν έχει κάποιος το συγκεκριμένο PC ας ρίξει μια ματιά μπας και δεί κανένα part number ή όνομα μοντέλου/κατασκευαστή ή αν ειναι γάτα και μπορεί να το ψάξει online εννοείται καλοδεχούμενος και αυτός :P 

θέλω το συγκεκριμένο κουτί για το steambox project που μου έχει μπεί στο μυαλό θα τα συναρμολογήσω εγώ τα μηχανάκια και το δικό μου και τών φίλων μου απλά το κουτί του Sting για το προσωπικό μας γούστο (και για την χρήση στην οποία προορίζεται) ειναι μακρά καλύτερο απο τις υπόλοιπες λύσεις που βρήκαμε. 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.  

http://www.plaisio.gr/games/pc/desktop-gaming/Turbo-X-Sting-G100.htm

2180898_2.JPG

Δημοσ.

σιγά μην μου πούνε απο ποιον κινέζο παραγγέλνουν τα κουτιά τους (οι πωλητές δεν θα έχουν ιδέα βασικά και αυτός που θα έχει πχ στα κεντρικά σιγά μην μου δώσει το κονέ εσύ αν δούλευες στα Μάκ και σε ρωτούσε κάποιος τυχαίος πελάτης απο πού παίρνετε τις πατάτες θα του έλεγες; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...