Johny Q Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Πριν μερικές μέρες ένας φίλος μου είπε πως θέλει να δώσει για Αγγλικά και με ρώτησε αν ξέρω κάποιον για να του κάνει μαθήματα. Εγώ έχω proficiency και μιας και από δουλειά είμαστε 3 πουλάκια κάθονταν σκέφτομαι να του προτείνω να του κάνω εγώ ιδιαίτερα. Το πρόβλημα μου (και θα προσπαθήσω να το διατυπώσω όσο πιο σωστά μπορώ) είναι πως δεν ξέρω από που να αρχίσω. Δηλαδή με τι ξεκινάμε, τι βιβλία να πάρουμε, υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μεθοδολογία; Αυτά και περιμένω βοήθεια. Ευχαριστώ.
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 το οτι εχεις/εχουμε proficiency μεχρι και στο να διδάξεις υπαρχει μια τεράστια αποσταση και ακομα μεγαλύτερη ευθυνη απενάντι στο φίλο σου... Εκτός αν πας να του μάθεις επιπεδο junior A... Προσεξε το θα βρεθεις εκτεθειμένος... 8
Johny Q Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δεν το έχω πάρει καθόλου αψήφιστα, γι αυτό και ρωτάω τα παραπάνω για να ξεκινήσουμε πάνω σε σωστές βάσεις και να μην αποτύχουμε αν αποφασίσω να αναλάβω. Εσύ που έχεις prof έχεις κάνει ποτέ ιδιαίτερα;
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Τζόνι, άσε το προφ και δες το έτσι: Τα ελληνικά είναι (φαντάζομαι) η μητρική σου γλώσσα. Μπορείς να τα διδάξεις; Ξέρεις να μιλάς, ξέρεις τι είναι λάθος και τι σωστό, ξέρεις όμως ΓΙΑΤΙ; 3
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δεν το έχω πάρει καθόλου αψήφιστα, γι αυτό και ρωτάω τα παραπάνω για να ξεκινήσουμε πάνω σε σωστές βάσεις και να μην αποτύχουμε αν αποφασίσω να αναλάβω. Εσύ που έχεις prof έχεις κάνει ποτέ ιδιαίτερα; οχι, γιατι δε θεωρώ οτι μπορώ να διδάξω και ας χρησιμοποιώ επαγγελματικά σε καθημερινη βαση τα Αγγλικά... Οι γνώσεις που σου δίνει ΔΕΝ ειναι αρκετές ωστε να διδαξεις κάποιον άλλο άνθρωπο σωστά... 1
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Αν θελεις να διδάξεις αγγλικά θα πρεπει να κανεις οτι κανει και ο υπόλοιπος (ανεπτυγμένος) κόσμος. Σε απλά ελληνικα, να χρησιμοποιήσεις την μέθοδο communicativa. Δηλαδή να αρχίσετε να μιλάτε. Όσο για βιβλία, υπαρχουν άπειρα στου web αλλα θα πρεπει να βρεις τα PDFs with key.
zio10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Άστο γιατί αν πατώσει στις εξετάσεις θα τα ρίξει και σε σένα και μπορεί να χαλάσει η φιλία σας τζάμπα
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Άστο γιατί αν πατώσει στις εξετάσεις θα τα ρίξει και σε σένα και μπορεί να χαλάσει η φιλία σας τζάμπα Θα χαλάσει η φιλία τους οταν τον ρωτήσει "σε ποιο όνομα κόβω το τιμολόγιο"... 2
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 στο φιναλε φιναλε τοσα κοριτσακια τελειώνουν αγγλική φιλολογία και παρακαλάνε για ένα ιδιαίτερο με 5 (ναι 5) ευρώ την ώρα... γιατι να τους φας τη δουλειά για 5 ευρώ τις 3 ώρες (γιατι θα χρειαστεί να διαβασεις άλλη 1 ώρα πριν και να διορθώσεις εκθεσεις, ασκήσεις κλπ 1 ώρα μετά)....
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δεν είμαι σίγουρος οτι θα δουλέψει κάποιος για 3 ωρες για να πάρει 5 ευρώ...
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δεν είμαι σίγουρος οτι θα δουλέψει κάποιος για 3 ωρες για να πάρει 5 ευρώ... ο φιλος που δεν ειναι του επαγγέλματος για να "το εχει" τόσο θα πρεπει να δουλεψει... μια καθηγήτρια απο σχολή θα χρειαστεί 1 ώρα για το μάθημα + μιση για τα υπόλοιπα και θα παρει τα ιδια (ξαναλέω παιζουν αυτα τα νούμερα και απο πτυχιούχους πλεον)
Johny Q Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας, μπορει πλεον να κλειδωθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις