MavroPouli Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Έπεσε στα χέρια μου ένα laptop acer aspire 5520 για σέρβις .Το εν λογο laptop μου εφανίζει το εξης προβλημα . Αρχικα για κανα 2 μερες μου ανοιγε κανονικα διχως προβλημα, τις επόμενες μέρες όμως ενω παταγα κανονικά το κουμπι εκκίνησης και ενω ο υπολογιστής ξεκίναγε(ανεμιστηράκι, λαμπάκια) δεν ειχα εικόνα στην οθόνη έτσι προσπαθώντας να το λύσω μπήκα σε διαδικάσια να ανοίξω το laptop και να του κάνω έναν απλό καθαρισμό αλλάζοντας και πάστα. Αμέσως μετά το laptop ξεκινησε κανονικά για κανα 2 μερες ενω τωρα αντιμετωπιζω πάλι το ίδιο πρόβλημα. Σε αυτο που καταλίγω εγω είναι πως έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών γιατι πληροφορίθηκα πως η καρτα που εχει πάνω(δεν ειναι onboard) είχε μπει σε φούρνο. Απλα θέλω να ακούσω απόψεις πανω σε αυτο γιατι γενικά η αγορά μιας νεας κάρτας δεν ειναι και πολύ οικονομική και δεν θα ήθελα να πέσω έξω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
coolerman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 δοκιμασέ το και σε εξωτερική οθόνη! ΑΝ εξακολουθεί να δείχνει στην εξωτερική οθόνη,και σβήνει του λάπτοπ η οθόνη κάπου αλλού υπάρχει πρόβλημα! ΑΝ χαθεί και απο τις 2 οθόνες η εικόνα,έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών.
mphxths Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 κλασικη περιπτωση αποσπωμενης καρτας γραφικων της σειρας 8χχχ της nvidia ...οπου οι περισσοτεροι την εχουν ψησει 2-3 φορες μπας και σωσουν την κατασταση και δεν χρειαστει να αλλαξουν το 10ετιας φορητο τους.. guess what..το ψησιμο δινει προσωρινη λυση ...ειτε αλλαζεις καρτα , κανα 50αρι στο ebay ειτε δεν ασχολεισαι καν. been there..
MavroPouli Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Και εγω σε κάρτα γραφικων καταλήγω οπότε θα ψάξω και θα παραγγείλω μια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα