MaXmaD Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 ένα σχετικά καινούργιο μοντελο από την pipo στις 7" με πολύ καλά χαρακτηριστικά: http://www.pipo-store.com/pipo-u9t-3g-tablet-pc-3g-phone-call-quad-core-7-0-inch-1920-1200-gps-bluetooth-hdmi-2gb-16gb.html 4πυρηνο στο 1.6 2GB ram 16GB χωρο οθόνη ιδιας ανάλυσης με το nexus 2013 GPS 3g ειναι στην ουσια μια ανάβαθμισμενη έκδοση του pipo U3t (έχει καλύτερη οθονη και καμέρες) και γενικα το θεωρώ πολύ καλό vfm για τις συγκεκριμενες ιντσες... υπάρχουν και βιντεο που το δειχνουν με android kitkat 4.4 κάνοντας μια έρευνα για τα κινέζικα ομως και εδω,αλλά και σε αλλα φόρουμ , οι απόψεις διίστανται.... άλλος λεει οτι το ασύρματο ειναι πολύ αδυναμο γενικά στα pipo... άλλος για τους επεξεργαστές rocksmith ότι έχουν διαφορά θεμάτακια... διαφορά αλλά κινέζικα πεθάνουν μετα από λιγο... άλλος προσπαθει να βγάλει άκρη με το service... άλλος έχει το pipo u8 και ειναι καταευχαριστημενός... άλλος προτεινει το p8... (ιδια χαρακτηριστικά σε 8αρη) + του ότι από custom Roms δεν υπάρχουν πολλές επιλογες παρά μονο από κάποιον τύπο ονοματι riley οι οποιες ομως αναφέρεται ότι τεντώνουν το CPU... υπάρχει και το onda v975m το όποιο το παιρνεις με 135 εύρω και πιανεις 30000 στο Antutu (δεν έχει GPS και 3g) αξίζουν όλα αυτα εν τέλει? η ειναι λαχειο η κατάσταση?
tzotol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) μαλλον αυτη ειναι η απαντηση.... Για αυτό κάτσε εκεί που είσαι!!!! Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2014 από tzotol
LouCi4er Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 μαλλον αυτη ειναι η απαντηση.... Μια χαρα γραμμη εχουν αυτοι,και quality control.Περα απο την πλακα υπαρχουν και αξιολογες συσκευες,δεν ειναι ολες για πεταμα.Απο την προσωπικη μου μεχρι τωρα εμπειρια θα σου ελεγα οτι Onda και FNF ειναι πολυ αξιολογες,αφηνω την Pipo διοτι ναι μεν εχει σχετικα καλα προιοντα,ζηταει παραπανω λεφτα απο τους αλλους και δεν εχω καταλαβει ακομα το γιατι.Το λεω διοτι ποιοτητα κατασκευης καλυτερη δεν εχει,να μην πω το αντιθετο μαλιστα.Επισης μακρια απο Cube,κακιστη ποιοτητα κατασκευης. Τεσπα,εχω το Onda v975m 3 μηνες τωρα.Φτου μην το ματιασω δουλευει τελεια.Μια χαρα αυτονομια,6 ωρες οθονη ανετα με χαμηλη φωτεινοτητα,σερφαρισμα σφαιρα,εκτος αν ανοιξω καμια 10 καρτελες που δεν το κανω,γενικα πολυ καλο.Το κλεινω με 57% πχ και αν το ανοιξω μια εβδομαδα μετα,παλι 57% εχει.Drain σε sleep περιπου 2% το 5ωρο,browsing-multimedia περιπου 15% την ωρα.Ουτε μια φορα δεν κολλησε,ουτε ενα restart,τιποτα.Μακαρι να συνεχισει ετσι.Το μονο που πραγματικα με ξενερωνει ελαχιστα ειναι οτι δεν εχει καλη εμβελεια το wifi.Ενω 3 δωματια με 4 τοιχους αναμεσα μακρια απο το ρουτερ βρισκει 2 γραμμες σημα,δεν συνδεεται.Συνδεεται μονο οταν εχει φουλ σημα,Ενα Lenovo S650 που εχω,εστω και μια γραμμη να εχει,συνδεεται και παει στο browsing σφαιρα.Τεσπα,εγω με ενα repeater βολευομαι μια χαρα.Το ταμπλετ το συστηνω ανεπιφυλακτα,αν εχεις και λιγες γνωσεις για να περασεις Recovery-Costum Rom,δεν θα το μετανοιωσεις λεπτο.
evmenis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μια χαρα γραμμη εχουν αυτοι,και quality control.Περα απο την πλακα υπαρχουν και αξιολογες συσκευες,δεν ειναι ολες για πεταμα.Απο την προσωπικη μου μεχρι τωρα εμπειρια θα σου ελεγα οτι Onda και FNF ειναι πολυ αξιολογες,αφηνω την Pipo διοτι ναι μεν εχει σχετικα καλα προιοντα,ζηταει παραπανω λεφτα απο τους αλλους και δεν εχω καταλαβει ακομα το γιατι.Το λεω διοτι ποιοτητα κατασκευης καλυτερη δεν εχει,να μην πω το αντιθετο μαλιστα.Επισης μακρια απο Cube,κακιστη ποιοτητα κατασκευης. Τεσπα,εχω το Onda v975m 3 μηνες τωρα.Φτου μην το ματιασω δουλευει τελεια.Μια χαρα αυτονομια,6 ωρες οθονη ανετα με χαμηλη φωτεινοτητα,σερφαρισμα σφαιρα,εκτος αν ανοιξω καμια 10 καρτελες που δεν το κανω,γενικα πολυ καλο.Το κλεινω με 57% πχ και αν το ανοιξω μια εβδομαδα μετα,παλι 57% εχει.Drain σε sleep περιπου 2% το 5ωρο,browsing-multimedia περιπου 15% την ωρα.Ουτε μια φορα δεν κολλησε,ουτε ενα restart,τιποτα.Μακαρι να συνεχισει ετσι.Το μονο που πραγματικα με ξενερωνει ελαχιστα ειναι οτι δεν εχει καλη εμβελεια το wifi.Ενω 3 δωματια με 4 τοιχους αναμεσα μακρια απο το ρουτερ βρισκει 2 γραμμες σημα,δεν συνδεεται.Συνδεεται μονο οταν εχει φουλ σημα,Ενα Lenovo S650 που εχω,εστω και μια γραμμη να εχει,συνδεεται και παει στο browsing σφαιρα.Τεσπα,εγω με ενα repeater βολευομαι μια χαρα.Το ταμπλετ το συστηνω ανεπιφυλακτα,αν εχεις και λιγες γνωσεις για να περασεις Recovery-Costum Rom,δεν θα το μετανοιωσεις λεπτο. Αυτο ισχυε παλια πλεον η cube ειναι τοπ κατασκευαστικα.
LouCi4er Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Καλα,να εχουν ανεβασει την ποιοτητα κατασκευης απο εκεινο το χαλι που ειχαν να το δεχτω,να εχει γινει τοπ οπως λες μου φαινεται κομματακι δυσκολο.Τεσπα,δεν επισα στα χερια μου κανενα προσφατο μοντελος της εταιρειας γι'αυτο δεν επιμενω.
evmenis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Και εγω θα ημουν δυσπιστος αλλα ειναι πραγματικοτητα.Εχω πιασει στα χερια μου σχεδον ολα τα cube της σειρας talk (Talk 7x 2πυρινα και 4πυρινα ,Talk 79 ,Talk 79s .Talk 97 ,Talk 97s) και ειναι αφρος.Αυτα τα εκνευριστικα κριτσ κρατσ απο το σασι εχουν εξαφανιστει και ολο το μηχανημα ειναι solid rock. Ενα talk79 που το ανοιξα (ηρθε σπασμενη οθονη και μου ξεμεινε απο μια συμφωνια με εναν κινεζο πωλητη) ολα τα "εντοσθια" ηταν πολυ καλοβαλμενα και μελετημενα ,με τις παστες του σωστα βαλμενες ,με τα μαραφετια απαγωγης θερμοτητας στην θεση που πρεπει οχι καραγκιοζ μπερντε.Δεν ειμαι ειδικος επι του hardware αλλα απο οσο μπορω να καταλαβω ηταν πολυ παραπανω απο ικανοποιητικο κατασκευαστικα.
LouCi4er Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Σε πιστευω,αλλωστε το να εχει ανεβασει την ποιοτητα κατασκευης ακομα μια εταιρεια,σημαινει μια ακομα επιλογη για εμας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα