Floyd1996 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Γεία σας ! Εγραψα ~18.600 στο 5ο πεδιο,18.200 στο 2ο-4ο .Ειμαι σιγουρος πως θα επιλεξω σχολή πληροφορικής.Θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά εξυπνο και ικανο να ξεχωρισω αρα η δυνατοτητα επαγγελματικής αποκατάστασης δε με ανυσηχει !Οι σχολές που με ενδιαφέρουν είναι : Ο.Π.Α και καποδιστριακό (για πληροφορικη μιλαμε παντα ).το ΟΠΑ εχει το πλεονεκτημα πως σου μαθαινει λιγη οικονομια,πραγμα απαραιτητο στην συγχρονη ζωη.Επισης απο το μικρο ψαξιμο που εκανα στο προγραμμα σπουδων των δυο σχολων το ΟΠΑ ειναι αρκετα πιο πρακτικο αλλα το ΕΚΠΑ δινει καλυτερες βασεις και θεωρητικες γνωσεις!απο την 6η δημοτικου το παθος μου ηταν να φτιαχνω 'κοριους' και να εισβάλω σε δικτυα (το δευτερο ητανε δυσκολο ).υστερα αποφασισα να ασχοληθω με κατι το οποιο δε θα με οδηγουσε στη φυλακη.το ονειρο μου λοιπον ειναι να δουλεψω σε εταιρία ως ειδικος ασφάλειας.θελω να μου πείτε κατα τη γνωμη σας πια σχολη ειναι η πιο καταληλη για αυτο που θελω να κανω,καθως και την προσωπικη σας αποψη για τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα καθε σχολης σε καθε τομεα (πχ σχεσεις με το εξωτερικο, ποιοτητα υποδομων,καταληψεις,προβληματα στις σχολες,καθηγητες κλπ ) Σας ευχαριστώ πολυ !Υ.Γ Συγχωρεστε με για την ελλειψη τονισμου και ορθογραφίας (εκθεση εγραψα 12 ! )
Star_Light Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Γεία σας ! Εγραψα ~18.600 στο 5ο πεδιο,18.200 στο 2ο-4ο . Ειμαι σιγουρος πως θα επιλεξω σχολή πληροφορικής. Θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά εξυπνο και ικανο να ξεχωρισω αρα η δυνατοτητα επαγγελματικής αποκατάστασης δε με ανυσηχει ! Οι σχολές που με ενδιαφέρουν είναι : Ο.Π.Α και καποδιστριακό (για πληροφορικη μιλαμε παντα ). το ΟΠΑ εχει το πλεονεκτημα πως σου μαθαινει λιγη οικονομια,πραγμα απαραιτητο στην συγχρονη ζωη. Επισης απο το μικρο ψαξιμο που εκανα στο προγραμμα σπουδων των δυο σχολων το ΟΠΑ ειναι αρκετα πιο πρακτικο αλλα το ΕΚΠΑ δινει καλυτερες βασεις και θεωρητικες γνωσεις! απο την 6η δημοτικου το παθος μου ηταν να φτιαχνω 'κοριους' και να εισβάλω σε δικτυα (το δευτερο ητανε δυσκολο ). υστερα αποφασισα να ασχοληθω με κατι το οποιο δε θα με οδηγουσε στη φυλακη. το ονειρο μου λοιπον ειναι να δουλεψω σε εταιρία ως ειδικος ασφάλειας. θελω να μου πείτε κατα τη γνωμη σας πια σχολη ειναι η πιο καταληλη για αυτο που θελω να κανω,καθως και την προσωπικη σας αποψη για τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα καθε σχολης σε καθε τομεα (πχ σχεσεις με το εξωτερικο, ποιοτητα υποδομων,καταληψεις,προβληματα στις σχολες,καθηγητες κλπ ) Σας ευχαριστώ πολυ ! Υ.Γ Συγχωρεστε με για την ελλειψη τονισμου και ορθογραφίας (εκθεση εγραψα 12 ! ) Και οι 2 σχολές ειναι εξισου καλές και φημισμένες και έχουν υψηλο επιπεδο σπουδαστών. Ισως θα ηταν καλύτερο να ρωτησεις κάποιον που έχει βγαλει πανεπιστημιο γιατι μερικοι έχουν συμπλέγματα με τους αποφοιτους πανεπιστημιου και θα σου δώσουν λάθος οδηγιες και κατευθύνσεις.
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 και απο μενα οχι ΟΠΑ αλλα μηπως να σκεφτόσουν και ΕΜΠ (ΗΜΜΥ) ; 1
Nikosgiann Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Για πληροφορική όχι ΟΠΑ. γιατι? θα σου δώσω πληροφορίες για ασοεε,εκπα δεν γνωριζω.. -αυτο με τις οικονομικες γνωσεις ,βλακειες..ειναι 2 μαθηματα μονο ,που θα ευχεσαι κ να μην υπηρχαν αν σε ενδιαφερει μονο η πληροφορικη. -στο 3ο ετος,διαλεγεις μαθηματα κατευθυνσεων,επομενως μπορεις να εξιδεικευτεις αρκετα..εχει κ οικονομικα,αμα αυτο σε κανει να νομιζεις οτι βοηθα, εχει και ασφαλεια -εχει πολύ καλά και αναγνωρισμένα Labs σε αρκετους τομεις,ενας εκ αυτων και αυτο της ασφαλειας -εχει πολυ θεωρητικο υποβαθρο,αλλα οπως σε καθε σχολη, πρεπει να ενασχοληθεις πρακτικα μονος σου. -σημαντικο! ειναι μια σχολη που δεν κλεινει σχεδον ποτε.Πτυχιο όποτε το αποφασισεις εσυ,και οχι οι αλλοι. ενδεικτικα οταν αλλες σχολες πανε για κλεισιμο,χασιμο εξαμηνου κλπ τωρα, στην ασοεε βγαινει το προγραμμα εξεταστικης σεπτεμβρη. -καθε φορα είναι στα τοπ πανεπιστημια και ανεβαινει. -εχει πολλές δικές του υπηρεσιες για καινοτομια,για start ups, για ευρεση εργασιας κλπ ,ψαξτα -μολις εγινε αναβαθμιση εργαστηριων για το εκπα ας γραψει καποιος αλλος γενικα ψαξτο και μονος σου,οδηγους σπουδων κλπ και το βλεπεις
Star_Light Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Nikosgiann γιατι εχει τελειωσει ΙΕΚ και καλο ειναι να πηγαινουν τα παιδια μονο σε σχολες που τους μαθαινουν προγραμματισμο ... γελάει ο κοσμος.
Nikosgiann Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 ενταξει είναι και αυτο μια αποψη. βεβαια καθε αποψη χωρις επιχηρηματα η έστω ενα γιατι ,δεν ειναι αποψη. εγω πιστευω πως πρεπει να του δωσουμε πληροφοριες για καθε ιδρυμα, και να αποφασισει μονος του. μεγαλο παιδι ειναι,κριση εχει. γιαυτο και δεν λεω πηγαινε ασοεε, λεω η ασοεε εχει αυτα κ αυτα δες τι εχει κ το αλλο και αποφασισε.
Timonkaipumpa Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 γιατι? θα σου δώσω πληροφορίες για ασοεε,εκπα δεν γνωριζω.. -αυτο με τις οικονομικες γνωσεις ,βλακειες..ειναι 2 μαθηματα μονο ,που θα ευχεσαι κ να μην υπηρχαν αν σε ενδιαφερει μονο η πληροφορικη. -στο 3ο ετος,διαλεγεις μαθηματα κατευθυνσεων,επομενως μπορεις να εξιδεικευτεις αρκετα..εχει κ οικονομικα,αμα αυτο σε κανει να νομιζεις οτι βοηθα, εχει και ασφαλεια -εχει πολύ καλά και αναγνωρισμένα Labs σε αρκετους τομεις,ενας εκ αυτων και αυτο της ασφαλειας -εχει πολυ θεωρητικο υποβαθρο,αλλα οπως σε καθε σχολη, πρεπει να ενασχοληθεις πρακτικα μονος σου. -σημαντικο! ειναι μια σχολη που δεν κλεινει σχεδον ποτε.Πτυχιο όποτε το αποφασισεις εσυ,και οχι οι αλλοι. ενδεικτικα οταν αλλες σχολες πανε για κλεισιμο,χασιμο εξαμηνου κλπ τωρα, στην ασοεε βγαινει το προγραμμα εξεταστικης σεπτεμβρη. -καθε φορα είναι στα τοπ πανεπιστημια και ανεβαινει. -εχει πολλές δικές του υπηρεσιες για καινοτομια,για start ups, για ευρεση εργασιας κλπ ,ψαξτα -μολις εγινε αναβαθμιση εργαστηριων για το εκπα ας γραψει καποιος αλλος γενικα ψαξτο και μονος σου,οδηγους σπουδων κλπ και το βλεπεις Εάν όλα αυτά τα λες για εμένα, το έχω "ψάξει" και μόνος μου. Δεν θέλω όμως να επεκταθώ γιατί πολλές λεπτομέρειες μπορούν να καταστρέψουν αυτά που προσφέρει ένα forum plus ότι ψιλό-βαριέμαι να γράφω για αυτά τα θέματα. Έχεις δίκιο σχετικά με το αστήριχτο της άποψης... από εκεί και πέρα, ο καθένας ό,τι θέλει ακολουθεί και ακούει. Εναλλακτικές υπάρχουν πολλές. Από Γιάννενα και Σάμο μέχρι Πάτρα και Κρήτη.
Star_Light Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Nikosgiann τι σου λεγα? για αυτο ειναι απαραιτητο ο καθενας εκτος απο το να ακουει οτι θελει που ενταξει ειναι αυτονοητο να ξέρει και απο ποιους το ακουει ... επισης μπορει καποιος να μην ξερει ακομα τι θελει και να μπερδευτει. Σκεψου ποσο αστοχο ειναι να ακουσει κάποιος συμβουλες για το πανεπιστημιο απο ατομα που δεν γουσταρουν πανεπιστημιο και ειναι άλλης αντιληψης.
Nikosgiann Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 οχι τιμον,δεν πηγαινε σε σενα,πληροφοριες στον ts εδινα.
Sakel27 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Γεια σας και εγώ εδωσα φέτος και προσανατολίζομαι στις ίδιες σχολές με το παιδί παραπάνω... Για την Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της ασοεε ξέρετε κάτι είναι καλή;; Αυτή είναι ποιο καλή ή η πληροφορική της ασοεε.. Εγώ προτιμώ τις σχολές της ασοε και του παπει γιατί θέλω να πάρω και κάποιες γνώσεις οικονομικών...
Nikosgiann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 το ΔΕΤ ειναι οικονομικη σχολη με ελαχιστα μαθηματα προγραμματισμου,δε γινεσαι πληροφορικαριος σε καμια περιπτωση. το να συγκρινεις ανομοιες σχολες δεν στεκει,πρεπει να συγκρινεις πληροφορικη Χ -πληροφορικη Υ και οχι ΟικονομικαΧ -πληροφ.Χ οταν αργοτερα πας σε μια εταιρεια,δεν κοιτανε αν εχεις κ γνωσεις οικονομικων..κοιτανε να εισαι πολυ καλος σε κατι. θελω να πω,μη γινεις μετριος σε 2-3 ,αλλα πολυ καλος σε 1 1
Sakel27 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 το ΔΕΤ ειναι οικονομικη σχολη με ελαχιστα μαθηματα προγραμματισμου,δε γινεσαι πληροφορικαριος σε καμια περιπτωση. το να συγκρινεις ανομοιες σχολες δεν στεκει,πρεπει να συγκρινεις πληροφορικη Χ -πληροφορικη Υ και οχι ΟικονομικαΧ -πληροφ.Χ οταν αργοτερα πας σε μια εταιρεια,δεν κοιτανε αν εχεις κ γνωσεις οικονομικων..κοιτανε να εισαι πολυ καλος σε κατι. θελω να πω,μη γινεις μετριος σε 2-3 ,αλλα πολυ καλος σε 1 Οκ σε ευχαριστώ πολύ... και εγώ έτσι την έκοβα την ΔΕΤ γιατι έχει πολλά οικονομικά μαθήματα... και κάτι άλλο τι πιστευεις ότι είναι καλύτερα πληροφορική στην ασοεε η ημμυ στην ξάνθη;
Nikosgiann Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 εσενα τι σου αρεσει να κανεις... δες τους οδηγους σπουδων των δυο σχολων για να παρεις μια ιδεα του τι κανουν η πληρ ασοεε ειναι πιο software developer, στα ημμυ γενικα εχεις να κανεις και με φυσικες,ηλεκτρονικα κλπ δεν υπαρχει δλδ συγκριση ποια ειναι καλυτερη,κανουν αλλα πραγματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα