shodan24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Καλησπερα, θα ηθελα να μου προτεινετε πιο site ειναι καλυτερο για να κανω εγγραφη για να παιζω κανα στοιχηματακι που και που live .... απο οτι βλεπω υπαρχουν αρκετα ελληνικα sites η sites που ειναι κ στην ελληνικη γλωσσα οπως bet365.gr sportingbet.gr σκοπευω να χρησιμοποιησω χρεωστικη καρτα visa... υπαρχει κανας κινδυνος? η καρτα μου θα ειναι συνδεδεμενη με το συστημα και σε καθε συναλλαγη θα τραβαν λεφτα? ποσο συχνα μπορω να αποδεσμευω τα οποιαδηποτε κερδη? κτλ.... Ευχαριστω εκ των προτερων.
thleorasakias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Καλησπερα, θα ηθελα να μου προτεινετε πιο site ειναι καλυτερο για να κανω εγγραφη για να παιζω κανα στοιχηματακι που και που live .... απο οτι βλεπω υπαρχουν αρκετα ελληνικα sites η sites που ειναι κ στην ελληνικη γλωσσα οπως bet365.gr sportingbet.gr σκοπευω να χρησιμοποιησω χρεωστικη καρτα visa... υπαρχει κανας κινδυνος? η καρτα μου θα ειναι συνδεδεμενη με το συστημα και σε καθε συναλλαγη θα τραβαν λεφτα? ποσο συχνα μπορω να αποδεσμευω τα οποιαδηποτε κερδη? κτλ.... Ευχαριστω εκ των προτερων. sportingbet μακρια δεν εχουν πληρωσει πολλες φορες αρκετους παιχτες με αποκορυφωμα ενας που δεν ειχε τηλεφωνο και ειχε δωσει ενος ξαδεφου και με αυτο το πατημα δεν του τα δωσανε...οσο για την Bet365 που παιζω 4 χρονια με χρεωστικη καρτα δεν εχεισ κανενα προβλημα εσυ δινεις εντολη ποσα θες να βαλεις και μπαινουν στην μπανκα αν τα χασεις και εχεις ξαναβαζεις αν κερδισεισ και θεσ να κανεις αναληψη παιρνει 3 μερες να μπουν η πρωτη αναληψη καθε μηνα ειναι δωρεαν η δευτερη γυρω στα 8 ευρω...αναληψεις κανεισ οποτε θες καλο ειναι μην κανεισ κα8ε μια εβδομαδα ασε να περναει και δεκαπενθημερο μην χρεωνεσεαι 8 ευρω εμβασμα 1
shodan24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 οκ, δηλαδη μπενω bet365.gr κανω νεο λογαριασμο (ζητανε και επιβεβαιωση μεσω εμαιλ ? ζητανε και στοιχεια οπως ονοματεπωνυμο, διευθυνση, τηλεφωνο ?) μετα μπενω, κανω προσθηκη χρηματων στη "μπανκα" βαζω τα στοιχεια της καρτας και ειμαι ετοιμος να παιζω ?
newtech Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Φιλε μου για μενα εκτός της 365 ειναι κορυφαία η STOIXIMAN έχει και αλλες αν θέλεις δες στο site μου www.123pame.net Ναι θελουν ΟΛΕΣ επιβεβαίωση και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στοιχεία να το ξερεις αυτο. ΠΟΤΕ δεν δινεις ψεύτικα στοιχεία! Στα αλλα που ρωτας καλο ειναι την πρωτη φωρα να ειναι μεγαλη η καταθεση σου (για να παρεις και το αντίστοιχο BONUS). Ουσιαστικα δεν θα βαζεις λεφτα για το καθε στοίχημα.. βαζεις εκει ενα Α ποσό και μια το τόσο κάνεις ανάληψη.
thleorasakias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 οκ, δηλαδη μπενω bet365.gr κανω νεο λογαριασμο (ζητανε και επιβεβαιωση μεσω εμαιλ ? ζητανε και στοιχεια οπως ονοματεπωνυμο, διευθυνση, τηλεφωνο ?) μετα μπενω, κανω προσθηκη χρηματων στη "μπανκα" βαζω τα στοιχεια της καρτας και ειμαι ετοιμος να παι οταν κανεις καταθεση παιζεις κατευθειαν με τα στοιχεια ομως για να κανεις αναληψη θελει τα εξης να δωσεις τα στοιχεια και θα σου ερθει στην διευθυνση ενα φακελος επικυρωσης διευθυνσης μπαινεις στην bet365 μετα και βαζει το κωδικο που σου στειλανε αυτο μονο για αναληψη...ενα δευτερος τροπος ειναι τηλεφωνικη επικυρωση και στη δυο περιπτωσεις θα στειλεις με φαξ την ταυτοτητα στον αριθμο που εχουνε(φαξ)-την ταυτοποιηση την κανεις μια φορα μονο
shodan24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) οταν κανεις καταθεση παιζεις κατευθειαν με τα στοιχεια ομως για να κανεις αναληψη θελει τα εξης να δωσεις τα στοιχεια και θα σου ερθει στην διευθυνση ενα φακελος επικυρωσης διευθυνσης μπαινεις στην bet365 μετα και βαζει το κωδικο που σου στειλανε αυτο μονο για αναληψη...ενα δευτερος τροπος ειναι τηλεφωνικη επικυρωση και στη δυο περιπτωσεις θα στειλεις με φαξ την ταυτοτητα στον αριθμο που εχουνε(φαξ)-την ταυτοποιηση την κανεις μια φορα μονο για να καταλαβω για να κανω αναληψη ενος ποσου που εχω στη μπανκα (π.χ. εχω 500 ευρω και θελω να κανω αναληψη τα 100 η και τα 500, εχει καμια σημασια αυτο?) πρεπει να κανω 1 φορα (και μονο 1) την παραπανω διαδικασια ? στην 2η αναληψη μου, πρεπει να ξαναεπαναλαβω ολη την παραπανω διαδικασια? ποσο χρεωνομαι σαν "εξοδα" αναληψης? βλεπω, τους αρεσει να τα "περιπλεκουν" τα πραματα, χειροτερα απο γραφειοκρατια ελληνικου δημοσιου. μαλλον αποσκοπουν σε κατι ετσι... --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- κατι αλλο.... στο bet365.gr εχουν για νικητη τελικου αργεντινη 3,50 γερμανια 3,75 βραζιλια 3,75 δλδ αμα πονταρω το ιδιο ποσο κ στις τρεις ομαδες θα κερδισω σιγουρα (θεωρωντας οτι η Ολλανδια δεν θα περασει ).. ειναι σωστα αυτα η κατι μου διαφευγει ? --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- σε ενα προγνωστικο, που εχω στοιχηματισει ενα Α ποσο, αν αργοτερα θελω να ξαναστοιχηματισω (ποσο Β), ειτε εχει τον ιδιο συντελεστη αποδοσης ειτε αν εχει αλλαξει, μπορω? --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- μπορω να στοιχηματισω αντιθετα προγνωστικα? π.χ. Γερμανια ->Νικη Βραζιλια ->Νικη ή απαγορευεται να στοιχηματιζεις αντίθετα? Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2014 από shodan24
newtech Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 για να καταλαβω για να κανω αναληψη ενος ποσου που εχω στη μπανκα (π.χ. εχω 500 ευρω και θελω να κανω αναληψη τα 100 η και τα 500, εχει καμια σημασια αυτο?) πρεπει να κανω 1 φορα (και μονο 1) την παραπανω διαδικασια ? στην 2η αναληψη μου, πρεπει να ξαναεπαναλαβω ολη την παραπανω διαδικασια? ποσο χρεωνομαι σαν "εξοδα" αναληψης? βλεπω, τους αρεσει να τα "περιπλεκουν" τα πραματα, χειροτερα απο γραφειοκρατια ελληνικου δημοσιου. μαλλον αποσκοπουν σε κατι ετσι... --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- κατι αλλο.... στο bet365.gr εχουν για νικητη τελικου αργεντινη 3,50 γερμανια 3,75 βραζιλια 3,75 δλδ αμα πονταρω το ιδιο ποσο κ στις τρεις ομαδες θα κερδισω σιγουρα (θεωρωντας οτι η Ολλανδια δεν θα περασει ).. ειναι σωστα αυτα η κατι μου διαφευγει ? --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- σε ενα προγνωστικο, που εχω στοιχηματισει ενα Α ποσο, αν αργοτερα θελω να ξαναστοιχηματισω (ποσο Β), ειτε εχει τον ιδιο συντελεστη αποδοσης ειτε αν εχει αλλαξει, μπορω? --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- μπορω να στοιχηματισω αντιθετα προγνωστικα? π.χ. Γερμανια ->Νικη Βραζιλια ->Νικη ή απαγορευεται να στοιχηματιζεις αντίθετα? Ενα ενα θα στα απαντήσω οσο μπορω Δεν περιπλεκουν κατι.. σκεψου μια εταιρια ως τραπεζα που εχεις τα λεφτα σου εκει και αγορασεις οτι θελεις. Οποτε θελεις σηκώνεις λεφτα (οσα θελεις) και οποτε θελεις τα εχεις εκει για να κανεις της αγορες σου (τα πονταρισματα).. τι ειναι το περιπλοκο? Εχεις τον λογαριασμο σου με τα χρηματα μεσα... αν θελεις κανεις αναληψη 100€ αν τα εχεις αν θελεις 200 κτλ κτλ.. (και μπορεις να παρεις και το Bonus). Δεν υπαρχει τιποτε το περιπλοκο απλα ισως εχεις συνηθίσει με οπαπ.. για να παιξεις ενα BET δινεις τα χρηματα... Εκει βαζεις και τα εχεις μεσα στον λογαριασμο σου. Οποτε θελεις τα σηκώνεις. Φιλε σε ολα τα σημεια υπαρχει η γκανιοτα... μπορεις να πονταρεις οτι θελεις και οσα θελεις.. εαν πιστευεις οτι η ΟΛΛΑΝΔΙΑ δεν θα περασει παιζεις προκριση ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ. αυτο που λες εχει ως αποτελεσμα να βαλεις 30€ πχ και να παρεις επιστροφη απο 5 εως 7.5 (αν δεν το παρει η αργεντινή) Δλδ παιζεις με αποδοση 1,16 ή 1,25... Στο τελευταιο που ρωτας φυσικα και δεν απαγορευεται. Αλλα ουσιαστικα σε τρωει η γκανιοτα...
thleorasakias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 για να καταλαβω για να κανω αναληψη ενος ποσου που εχω στη μπανκα (π.χ. εχω 500 ευρω και θελω να κανω αναληψη τα 100 η και τα 500, εχει καμια σημασια αυτο?) πρεπει να κανω 1 φορα (και μονο 1) την παραπανω διαδικασια ? στην 2η αναληψη μου, πρεπει να ξαναεπαναλαβω ολη την παραπανω διαδικασια? ποσο χρεωνομαι σαν "εξοδα" αναληψης? βλεπω, τους αρεσει να τα "περιπλεκουν" τα πραματα, χειροτερα απο γραφειοκρατια ελληνικου δημοσιου. μαλλον αποσκοπουν σε κατι ετσι... --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- κατι αλλο.... στο bet365.gr εχουν για νικητη τελικου αργεντινη 3,50 γερμανια 3,75 βραζιλια 3,75 δλδ αμα πονταρω το ιδιο ποσο κ στις τρεις ομαδες θα κερδισω σιγουρα (θεωρωντας οτι η Ολλανδια δεν θα περασει ).. ειναι σωστα αυτα η κατι μου διαφευγει ? --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- σε ενα προγνωστικο, που εχω στοιχηματισει ενα Α ποσο, αν αργοτερα θελω να ξαναστοιχηματισω (ποσο Β), ειτε εχει τον ιδιο συντελεστη αποδοσης ειτε αν εχει αλλαξει, μπορω? --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- μπορω να στοιχηματισω αντιθετα προγνωστικα? π.χ. Γερμανια ->Νικη Βραζιλια ->Νικη ή απαγορευεται να στοιχηματιζεις αντίθετα? διαβαζε αυτα που σου γραφω μην λεμε τα ιδια καθε φορα μια φορα την κανεις την ταυτοποιηση στην πρωτη σου αναληψη οταν πας να την κανεις και δεν εχεισ κανει ταυροποιηση 8α στο ζητησουν ιδιοι απλως απο πριν αμα τα κανεις θα εισαι ετοιμοςσ..μια αναληψη το μηνα ειναι δωρεαν στην δευτερη τον ιδιο μηνα ειναι 8 ευρω το εμβασμα-την ταυτοπιηση την κανουν για να δουν πρωτα αμα εισαι ανηλικος και δευτερο ο ιδιος και οχι καποιος αλλος με κλεμενα στοιχεια-συνηθως οταν εισαι επικερδης οταν πχ εχεισ πονταρει στον ολυμπιακο με 2.50 και στραβωνει το ματς και πας και βαλει το βαζελο με 2.50 στο ημιχρονο το θεωρουν λαμογια οι εταιρειες και αμα εισαι επικερδης σου βαζουν λιμιτ δηλαδη να μην πονταρεις πανω απο 10 ευρω.....αυτο που σου προτεινω κλεινοντας παιζε live μονο
newtech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 διαβαζε αυτα που σου γραφω μην λεμε τα ιδια καθε φορα μια φορα την κανεις την ταυτοποιηση στην πρωτη σου αναληψη οταν πας να την κανεις και δεν εχεισ κανει ταυροποιηση 8α στο ζητησουν ιδιοι απλως απο πριν αμα τα κανεις θα εισαι ετοιμοςσ..μια αναληψη το μηνα ειναι δωρεαν στην δευτερη τον ιδιο μηνα ειναι 8 ευρω το εμβασμα-την ταυτοπιηση την κανουν για να δουν πρωτα αμα εισαι ανηλικος και δευτερο ο ιδιος και οχι καποιος αλλος με κλεμενα στοιχεια-συνηθως οταν εισαι επικερδης οταν πχ εχεισ πονταρει στον ολυμπιακο με 2.50 και στραβωνει το ματς και πας και βαλει το βαζελο με 2.50 στο ημιχρονο το θεωρουν λαμογια οι εταιρειες και αμα εισαι επικερδης σου βαζουν λιμιτ δηλαδη να μην πονταρεις πανω απο 10 ευρω.....αυτο που σου προτεινω κλεινοντας παιζε live μονο 1)Ναι ταυτοποιηση θα σου πουν 100% και για ηλικια και για να μην παίρνεις BONUS ως αλλος κάθε φορά 2)Σε καρτα λογικα τοσο ειναι.. Σε skrill ειναι δωρεαν 3)LIMIT σου βαζουν οταν κανεις ARBITRAGE. Δεν τους νιαζει αν πονταρεις Ασσο και διπλο.. κερδιζουν απο την ΓΚΑΝΙΟΤΑ. Δεν υπαρχει λογος να παιξεις ενα ασσο ενα διπλο.. ειτε το παιζεις πριν το ματς κατι ή στο live κατι. Τωρα pre-game ή live.. θα δεις σε τι εισαι καλύτερος και τι σου παει. Ολο το θεμα ειναι να κανεις Bank Management.
shodan24 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Φιλε μου για μενα εκτός της 365 ειναι κορυφαία η STOIXIMAN έχει και αλλες αν θέλεις δες στο site μου www.123pame.net ναι, ελεγξα την σελιδα σου, πολλες επιλογες. δεν θελω να μπλεξω με 37 σελιδες, γι αυτο ζηταω 1 site που να ικανοποιει τις αναγκες μου... γι αυτο και ζηταω γνωμες... δεν εχω την πολυτελεια να ελεγξω 30 sites, ουτε να δοκιμαζω.... απαξ και αρχισω με ενα, αυτο ηταν... Στα αλλα που ρωτας καλο ειναι την πρωτη φωρα να ειναι μεγαλη η καταθεση σου (για να παρεις και το αντίστοιχο BONUS). Ουσιαστικα δεν θα βαζεις λεφτα για το καθε στοίχημα.. βαζεις εκει ενα Α ποσό και μια το τόσο κάνεις ανάληψη. ναι, υπολογιζα σε ενα ποσο των 100 ευρω. απο οσο ειδα, αρκετα sites προσφερουν 100 ευρω μπορουν (για 1η καταθεση ισοποση = 100 ευρω) αλλα οι οροι και οι προυποθεσεις με γ@μησαν το "κεφαλι"...πως μου την δινουν κατι τετοια 1)Ναι ταυτοποιηση θα σου πουν 100% και για ηλικια και για να μην παίρνεις BONUS ως αλλος κάθε φοράδεν τρελενομαι για το "bonus 100ευρω", αλλα αμα μπορω να το παρω, ναι. αν δεν το παρω, ειλικρινα, χεστηκ@, δεν βασιζομαι σε αυτο το ποσο αλλωστε... ειναι απλα ενα καλο κινητρο... παρολα αυτα σε ζαλιζουν με τους ορους και προυποθεσεις κ την ψωνιζω με κατι τετοια... http://www.bet365.gr/extra/extra.aspx?ContentPath=Promotions,OpenAccountOffer 2)Σε καρτα λογικα τοσο ειναι.. Σε skrill ειναι δωρεαντι ειναι "Skrill" ??? 3)LIMIT σου βαζουν οταν κανεις ARBITRAGE. Δεν τους νιαζει αν πονταρεις Ασσο και διπλο.. κερδιζουν απο την ΓΚΑΝΙΟΤΑ. Δεν υπαρχει λογος να παιξεις ενα ασσο ενα διπλο.. ειτε το παιζεις πριν το ματς κατι ή στο live κατι. Τωρα pre-game ή live.. θα δεις σε τι εισαι καλύτερος και τι σου παει. Ολο το θεμα ειναι να κανεις Bank Management. τωρα, και οι δυο παραπανω απαντατε οτι μπορω να στοιχηματιζω αντίθετα το θεμα ειναι οτι το δοκιμασα (δεν εχω γινει μελος ακομα, αλλα μπορω να δοκιμαζω το συστημα του bet365) και μου τα κοκκινιζει αμεσα, με το παρακατω μυνημα: "οπου οι επιλογες ειναι τονισμενες, υπαρχουν περιορισμοι πολλαπλων στοιχηματων" κατι που δεν μ'αρεσει (δλδ να μου απαγορευει να στοιχηματιζω αντιθετα) και ας πουμε οτι δεν μου επιτρεπει να στοιχηματιζω αντιθετα (επειδη δεν ειμαι μελος ακομα). αφου γινω μελος, και παω να το επειχηρησω (ας πουμε οτι γινετε), μου βαζουν LIMIT στο ποσο? ε τοτε ποιο το νοημα του Live Betting αν δεν σε αφηνουν να στοιχηματισεις κατα την διαρκεια του Live ελευθερα οτι θες και οτι ποσο θες??? --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- Τελος, δεν πονταρω για να ρεφαρω ποτε (σχεδον), δλδ να βγαλω κερδη απο τη ζημια. Δλδ αμα πονταρω προκριση Βραζιλιας τωρα, και το σκορ ειναι Βραζιλια 0 - 2 Γερμανια στο 70' ακομα κ αν το στοιχημα ειναι ανοιχτο για να πονταρω θα ειναι "προσκριση Γερμανιας" αποδοση 1,2 αμα πονταρω, θα πονταρω κανα 2ευρω ετσι για το γ@μωτο, οχι για να ρεφαρω. αν αυτο απαγορευεται ή το κλειδωνουν (γιατι πονταρα "προσκριση Βραζιλιας") ή μπορουν να ακυρωνουν στοιχηματα που βαζουν.....ε κατι τετοια θελω να τα γνωριζω απο τωρα... διαβαζε αυτα που σου γραφω μην λεμε τα ιδια καθε φορα μια φορα την κανεις την ταυτοποιηση στην πρωτη σου αναληψη οταν πας να την κανεις και δεν εχεισ κανει ταυροποιηση 8α στο ζητησουν ιδιοι απλως απο πριν αμα τα κανεις θα εισαι ετοιμοςσ..μια αναληψη το μηνα ειναι δωρεαν στην δευτερη τον ιδιο μηνα ειναι 8 ευρω το εμβασμα-την ταυτοπιηση την κανουν για να δουν πρωτα αμα εισαι ανηλικος και δευτερο ο ιδιος και οχι καποιος αλλος με κλεμενα στοιχεια- ok, κατανοητο αυτο. Sorry που ζηταω διευκρινησεις αλλα ειμαι αρχαριος στον τομεα και θελω να γνωριζω εκ των προτερων, για να μην την "πατησω" μετα. συνηθως οταν εισαι επικερδης οταν πχ εχεισ πονταρει στον ολυμπιακο με 2.50 και στραβωνει το ματς και πας και βαλει το βαζελο με 2.50 στο ημιχρονο το θεωρουν λαμογια οι εταιρειες και αμα εισαι επικερδης σου βαζουν λιμιτ δηλαδη να μην πονταρεις πανω απο 10 ευρω.....αυτο που σου προτεινω κλεινοντας παιζε live μονο ε ναι αλλα αυτη ειναι η εννοια του "LiveBetting".... για αυτο αλλωστε μπηκα (μετα απο καιρο) στη διαδικασια να καταπιαστω με το LiveBet -για να παιζω Live -να παιζω συνδιασμους -να δημιουργω πολλα "στοιχηματα" και οχι ενα και να κατανεμω διαφορετικα μικρα ποσα. στο πρακτορειο πριν, πηγαινα, εβαζα 10 ευρω σε μια ομαδα κ τελος... και υπαρχουν περιπτωσεις οπου κερδισα αλλα ξεχασα να εξαργυρωσω (η εχασα) τα δελτια ...μιας και δεν επαιζα σστηματικα "αλλα μια στο τοσο"
newtech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 1)Για μενα οι καλες ειναι Bet365 και STOIXIMAN (Δεν μπλεκεις με πολλες. Ολες εχουν διαφορετικες αποδοσεις εχοντας επιλογη 2-3 δεν ειναι κακο) 2)Στο κοκκινιζει γιατι δεν μπορουν να παιχτουν ΠΑΡΟΛΙ (μεταξύ τους). ως μονα ΜΠΟΡΕΙΣ (ξαναλεω δεν υπαρχει λογος να το κανεις). Υπαρχει η επιλογη 12 ή χ2 κτλ κτλ 3)Το Bonus εχει παντα ορους και αυτο για να μην παει καποιος βαλει εκατο και τα βγαλει αμεσα. Φυσικα αν θελεις μπορεις να μην παρεις το Bonus. Αν ειναι θελεις να παιξεις 1 μερα και να τα βγαλεις αμεσα δεν κανει για σενα. 4)Οι οροι ειναι ουσιαστικα να κανεις πονταρισματα πριν βγαλεις τα λεφτα.. οι βασικοι οροι του ΣΙΤΕ ειναι 10 φορες περισοτεροι 5)http://www.123pame.net/mb.htm 6)Ξαναλεω.. δεν σου ακυρώνει ΚΑΝΕΙΣ κανενα στοιχημα εχεις δικαίωμα να το κάνεις. Φυσικα και μπορεις. Αν θελεις πονταρεις Νικη , ηττα αλλα και Χ.. δεν σου λεει κανεις τιποτα. (Το θεμα ειναι εσυ αν με αυτο βγαίνεις κερδισμένος) 7)Ρωτα οτι θελεις.. εγω οταν ξεκινισα (εχει 12 χρονια) να δεις τι απορίες ειχα.. αν θελεις στειλε μου και μαιλ με οτι απορια εχεις αν μπορω να στην λύσω. [email protected] 8)Μια χαρα το σκεφτεσαι. Οριο παιφτει οταν κανεις ARBITRAGE. ειναι μεγαλη κουβεντα αυτο και αυτο δεν το κανεις εσυ. Μπορεις να κανεις αυτα που θελεις μια χαρα. Δεν θα σου αναλυσω Bank Management τωρα αλλα για μενα κανε το παρακατω. α)Βαλε ενα Χ ποσο σε μια εταιρια της επιλογης σου (με ή χωρις Bonus). β)Παιζε σταθερα τα ποσα που θελεις σε οτι τραβαει η ψυχη σου. γ)Καθε 30 του μηνα βλεπε τι εχεις μεσα και κανε μια αναλυψη. Για οτι θελεις μπορεις να μου στιλεις μαιλ. Οταν ξεκινισα με βοήθησαν αρκετα παιδια και θεωρω οτι ελαβα τις σωστε βασεις για να φτασω 14 χρωνια μετα να μπορω να γνωρίζω 5 πραγματάκια παραπανω.
shodan24 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 1)Για μενα οι καλες ειναι Bet365 και STOIXIMAN (Δεν μπλεκεις με πολλες. Ολες εχουν διαφορετικες αποδοσεις εχοντας επιλογη 2-3 δεν ειναι κακο) εκανα μια συντομη ερευνα ( αμεσως μετα το προηγουμενο post μου) και διαβασα κακες κριτικες για το bet365 απο χρηστες. η εταιρεια εφαρμοζει πρακτικες οπως: - limits (εως τα 4-8 ευρω ανα στοιχημα) - διαγραφη accounts - ακυρωση επικερδων στοιχηματων αυτα τα παραπανω τα ανεφεραν αρκετοι, ειδικα αυτοι που παιζουν "επαγγελματικα" και οχι για χομπι...εφαρμοζωντας συστηματα (οπως arbitrage κτλ) επισης η εταιρεια ειναι against των arbitraries παιχτων 2)Στο κοκκινιζει γιατι δεν μπορουν να παιχτουν ΠΑΡΟΛΙ (μεταξύ τους). ως μονα ΜΠΟΡΕΙΣ (ξαναλεω δεν υπαρχει λογος να το κανεις). Υπαρχει η επιλογη 12 ή χ2 κτλ κτλαυτο σημαινει απαγορευση σε αντιθετο στοιχημα εγω θελω να παιξω οχι το "διπλη ευκαρεια" που λες ("διπλη ευκαρεια" 1-2 η 1-Χ η Χ-2) αλλα αυτο που λεω ως εξης: 1(ασσο) - 3 ευρω (πριν αρχισει το ματσ) 2(διπλο) - 2 ευρω (στο ημιχρονο) ετσι να "καταλογιασω" την χασουρα. θα μου πεις οτι αυτο πρεπει να ειναι καποιος ηλιθιος να το κανει...η ειναι παρανομο ?!?!? εστω και ετσι, δεν πρεπει να υπαρχει "απαγορευση" στο τι θα πονταρω και τι ποσο κ σε ποια χρονικη στιγμη. δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην επιτρεπεται...αυτο θελω να μου εξηγησεις... ο τροπος που θελω να παιξω (να σου δωσω μια γρηγορη περιγραφη) ειναι ο εξης: π.χ. θελω να παιξω σε 2-3 ματσ ενα ποσο (συνολικα 50 ευρω) θελω να το μοιρασω αυτο σε 15-20 στοιχηματα, καποια αντιθετα μεταξυ τους, διαφορετικων ποσων, και σε διαφορετικο χρονο (αλλα πριν το ματσ, και αλλα κατα την διαρκεια, αναλογα με την "τροπη" του ματσ) αρα δεν μπορω να τα κερδισω ολα...(επειδη ειναι αντιθετα καποια ) αλλα αυτο που συμβαινει ειναι: πονταρωντας 50 ευρω αμα τα επιανα ολα θα περνα 150ευρω (αδυνατο, επειδη ειναι αντιθετα καποια ) τωρα, ειτε θα παρω 80 ευρω (δλδ κερδος 30 ευρω) ειτε θα παρω 30 ευρω (δλδ χασουρα 20 ευρω)... δεν παιζω: 1. "σιγουρακια" 2. μικρες αποδοσεις 3. μεγαλα χρηματικα ποσα σε "σιγουρακια" 3)Το Bonus εχει παντα ορους και αυτο για να μην παει καποιος βαλει εκατο και τα βγαλει αμεσα. Φυσικα αν θελεις μπορεις να μην παρεις το Bonus. Αν ειναι θελεις να παιξεις 1 μερα και να τα βγαλεις αμεσα δεν κανει για σενα.διαβασα εναν οδηγο για LiveBetting sites... μια οδηγια που εχει ειναι: " ΜHN παρεις το BONUS, θα βρεις μπελα" φαντασου δλδ....τα συμπερασματα δικα σας.... 4)Οι οροι ειναι ουσιαστικα να κανεις πονταρισματα πριν βγαλεις τα λεφτα.. οι βασικοι οροι του ΣΙΤΕ ειναι 10 φορες περισοτεροιναι, και τους εριξα μια ματια... αλλο να κανεις λαμογια αλλο να εισαι "δεσμιος" και να σου λενε μετα "παλαβα" οτι δεν δικαιουσαι το BONUS η δεν εκτελεσες κατι συμφανα με τους ορους. Εδω εχει ορο οτι "Η εταιρεια εχει δικαιωμα να ακυρωσει χωρις διευκρινηση στοιχημα η/και bonus, η και account" <- το ανεφεραν πολλοι πρωην χρηστες ως παραπονο οτι τους συνεβη 5)http://www.123pame.net/mb.htm ναι διαβασα καποια πραματα θα το ξανακοιταξω σπιτι ποιο αναλυτικα 6)Ξαναλεω.. δεν σου ακυρώνει ΚΑΝΕΙΣ κανενα στοιχημα εχεις δικαίωμα να το κάνεις. Φυσικα και μπορεις. Αν θελεις πονταρεις Νικη , ηττα αλλα και Χ.. δεν σου λεει κανεις τιποτα. (Το θεμα ειναι εσυ αν με αυτο βγαίνεις κερδισμένος)και ομως πολλοι αναφερουν οτι τους συνεβη.... 7)Ρωτα οτι θελεις.. εγω οταν ξεκινισα (εχει 12 χρονια) να δεις τι απορίες ειχα.. αν θελεις στειλε μου και μαιλ με οτι απορια εχεις αν μπορω να στην λύσω. [email protected]ωραιος !!!! 8)Μια χαρα το σκεφτεσαι. Οριο παιφτει οταν κανεις ARBITRAGE. ειναι μεγαλη κουβεντα αυτο και αυτο δεν το κανεις εσυ. Μπορεις να κανεις αυτα που θελεις μια χαρα.εγω απο οτι γνωριζω το arbitrage δεν απαιτει γνωσεις περι του αθληματος αλλα περι οικονομικων και επειδη 1 booker αποκλειεται να κανει τετοια "γκαφα" σημαινει οτι πρεπει να εχεις account σε 4-5 bookers δλδ να παιξεις over στον ΒοοκερΑ και under στον ΒοοκερΒ ετσι ωστε να μενει κερδος ασχετος αποτελεσματος...(μικρο κερδος 1-5% του στοιχηματος) αυτο εφοσον δινουν καλες αποδοσεις ο εκαστοτε Booker στην συγκεκριμενη κατηγορια δεν εχω τετοια διαθεση/προθεση...να εφαρμοσω στρατηγικες τετοιου χαρακτηρα. αποσκοπω να παιζω σε 1 site και αυτο σαν χομπι κυριως. Δεν θα σου αναλυσω Bank Management τωρα αλλα για μενα κανε το παρακατω. α)Βαλε ενα Χ ποσο σε μια εταιρια της επιλογης σου (με ή χωρις Bonus). β)Παιζε σταθερα τα ποσα που θελεις σε οτι τραβαει η ψυχη σου. γ)Καθε 30 του μηνα βλεπε τι εχεις μεσα και κανε μια αναλυψη. ακομα το σκεφτομαι... Για οτι θελεις μπορεις να μου στιλεις μαιλ. Οταν ξεκινισα με βοήθησαν αρκετα παιδια και θεωρω οτι ελαβα τις σωστε βασεις για να φτασω 14 χρωνια μετα να μπορω να γνωρίζω 5 πραγματάκια παραπανω. ακομα δεν σε "ζαλισα" θες να πεις?
thleorasakias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 για το limit pou λες shodan h bet365 για να σου βαλει πρεπει να εχεις κανει τα απιστευτα...εγω εχω κερδισει και 5000 σε 15 μερες τα κανα αναληψη και επαιξα παλι απο κατι μηνες με 50 ευρω και δεν με πειραξαν....αν παιζεις Live χωρις πονηριες arber κ.λπ και ποιο απλα αμα ακανεισ το πονταρισμα οπως επαιζες στο πρακτορειο δεν σου βαζει λιμιτ....και κατι τελευταιο οσο για το στοιχιμαν πριν κατι μηνες ειχε μαζεψει μεγαλη πελατεια κ.λπ αλλα εδω και καιρο μπαζει περιεργα σκηνικα ακυρωνουν στοιχηματα και πολλα αλλα...για μενα μια ειναι η επιλογη Bet365 και μετα με χιλιες ενστασεις στοιχημαν 1
newtech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 1)Ναι ειναι κατα τον ARBITRAGERS.. αλλα δεν εχουν ορια ουτε ΑΚΥΡΏΝΟΥΝ bets! 2)ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.. Μπορεις να παιξεις και 1 και Χ. Στο κοκκινιζει γιατι δεν μπορουν να παιχτουν ΣΥΝΔΙΑΣΤΗΚΑ! (δλδ ενα ματς δεν μπορει να λιξει και Χ και 1).. αλλα ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Μπορεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ να παιξεις ενα στοιχημα οπως ειπες.. θα σου εξιγισω τι ειναι τα κοκκινα.. α)ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ 1 β)ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ Χ γ)ΟΣΦΠ - ΠΑΟ 1 δ)ΟΣΦΠ - ΠΑΟ Χ σου λεει οτι τα πρωτα 2 και τα 2 δυο δεν μπορουν να παιχτουν συνδυαστικά δλδ αν παιξεις διαδες δεν θα ειναι 4 αγώνες με δυαδες (δλδ αβ αγ αδ βγ δβ γδ) 6 στήλες αλλα 4! (αγ αδ βγ βδ.. το αβ και το γδ δεν μπορούν να συνδυαστούν) 3)Δεν ξερω τι οδηγό διαβασες και απο που.. εγω ξερω οτι αν ειναι να παιξεις (στο λεω για 3η φωρα) μακροχρονια και δεν εισαι ο παικτης Παιζω φευγω.. το Bonus αξιζει.. Αρα το συμπερασμα μου (μετα απο 12 χρονια ενασχολισης) ειναι οτι οποιος λεει ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ μπονους ειναι αυτος που παιζει 30 λεπτα στον ΟΠΑΠ καθε 2η μερα... 4)Σε ολες τις εταιριες εχει επισεις αν θελει η εταρια σου κλινει τον λογαριασμο ΧΩΡΙΣ λογο... δεν εισαι δεσμιος ουτε κανει λαμογια. Αυτο που λεει με λιγα λογια ειναι οτι δουν οτι κανεις λαμογια δεν θα κατσουν να σου λενε γιατι και πως.. θα σου αφερεσουν το BONUS Και τελος! απλα πραγματα. και ξανα με τους Χρηστες.. αποδιξεις εχουν? Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει. (επιδει εχασε η εκανε ARBING ή ανοιξε 10 accounts με διαφορετικα ονοματα) 5) οκ 6)12 χρονια δεν εγεινε ΠΟΤΕ σε μένα ουτε σε κανεναν ΔΙΚΟ μου που παιζει. (και πιστεψε με μεσα απο το σιτε μου εχουν γραφτει ΠΟΛΛΟΙ.. οταν λεμε ΠΟΛΛΟΙ μιλαμε για 100αδες.. οχι τυχαιος σε καποιο SITE/FORUM που εγραψε κατι!) 7)Οποτε θελεις.. απλα βλεπω διαβαζεις τα ασχημα μονο ή επεσες σε σιτε που κραζουν. Φιλος σου εχει παθει ποτε κατι απο την 365? Δεν νομίζω να βρεις ουτε εναν. 8)για αυτο ειπα οτι δεν παιζει να σου παρουν bonus να σου διαγραψουν acc ή κατι τετοιο.. Υγ. Οχι δεν με ζαλισες.. βλεπω εναν Α φοβο προς τις εταιριες που ειναι κατανοητός και αρκετες αποριες/φοβους.. ρωτα οτι θελεις
shodan24 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) για το limit pou λες shodan h bet365 για να σου βαλει πρεπει να εχεις κανει τα απιστευτα...εγω εχω κερδισει και 5000 σε 15 μερες τα κανα αναληψη και επαιξα παλι απο κατι μηνες με 50 ευρω και δεν με πειραξαν....αν παιζεις Live χωρις πονηριες arber κ.λπ και ποιο απλα αμα ακανεισ το πονταρισμα οπως επαιζες στο πρακτορειο δεν σου βαζει λιμιτ....και κατι τελευταιο οσο για το στοιχιμαν πριν κατι μηνες ειχε μαζεψει μεγαλη πελατεια κ.λπ αλλα εδω και καιρο μπαζει περιεργα σκηνικα ακυρωνουν στοιχηματα και πολλα αλλα...για μενα μια ειναι η επιλογη Bet365 και μετα με χιλιες ενστασεις στοιχημαν μπορει καποιος να μου εξηγησει ακριβως τι ειναι το "arber" ??? με λεπτομερεια ομως για να καταλαβω.... --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- 2)ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.. Μπορεις να παιξεις και 1 και Χ. Στο κοκκινιζει γιατι δεν μπορουν να παιχτουν ΣΥΝΔΙΑΣΤΗΚΑ! (δλδ ενα ματς δεν μπορει να λιξει και Χ και 1).. αλλα ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Μπορεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ να παιξεις ενα στοιχημα οπως ειπες.. θα σου εξιγισω τι ειναι τα κοκκινα.. α)ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ 1 β)ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ Χ γ)ΟΣΦΠ - ΠΑΟ 1 δ)ΟΣΦΠ - ΠΑΟ Χ σου λεει οτι τα πρωτα 2 και τα 2 δυο δεν μπορουν να παιχτουν συνδυαστικά δλδ αν παιξεις διαδες δεν θα ειναι 4 αγώνες με δυαδες (δλδ αβ αγ αδ βγ δβ γδ) 6 στήλες αλλα 4! (αγ αδ βγ βδ.. το αβ και το γδ δεν μπορούν να συνδυαστούν) πες μου "πως" μπορω να το παιξω? δλδ να βαλω Ασσο(1) 3 ευρω και στο ισοπαλια(Χ) 2 ευρω μπορω? αν ναι, πως? Α ναι, τωρα το καταλαβα.... το περνει σαν 1 δελτιο, οπου πρεπει να τα πιασω ολα για να κερδισω "το δελτιο" και οχι ανεξαρτητα το καθε στοιχημα.... Α μαλισταααααα......αυτο δεν μου το διευκρινησες νωριτερα..... δηλαδη αν κανω 1 δελτιο με 10 στοιχηματα, πρεπει να πιασει και τα 10 για να το κερδισω? δεν τα περνει ξεχωριστα? Λυσε μου την παρακατω απορια (στο τελος του μυνηματος) 7)Οποτε θελεις.. απλα βλεπω διαβαζεις τα ασχημα μονο ή επεσες σε σιτε που κραζουν. Φιλος σου εχει παθει ποτε κατι απο την 365? Δεν νομίζω να βρεις ουτε εναν. ειχα φιλους στο πανεπιστημιο που παιζανε "liveBetting" αλλα εγω ειχα αλλες "ασχολιες" τοτε. οχι, δεν εχω κυκλο απο ατομα που παιζουν για να ξερω τετοιες πεεριπτωσεις. Υγ. Οχι δεν με ζαλισες.. βλεπω εναν Α φοβο προς τις εταιριες που ειναι κατανοητός και αρκετες αποριες/φοβους.. ρωτα οτι θελεις ε ναι, μια επιφυλαξη μεγαλη εχω... γτ ειναι και απροσωπο.... εχει να κανει κ με λεφτα που θα διαθεσεις σε 3ους που δεν γνωριζεις... δεν εχω καποιον γνωστο μου να ασχολειται... δεν ξερω αν υπαρχει κ καποιο "νομικο" κολημα...μην βρω κ μπελα δλδ απο το πουθενα... --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- Λυσε μου την παρακατω απορια παω στο πρακτορειο, ρωταω τι παιχνιδια εχει αυριο, μου λεει: -ΠΑΟ - Ολυμπιακος -Αρης - ΠΑΟΚ και εχω 10 ευρω στη τσεπη παιζω 1 δελτιο Νικη ΠΑΟ αποδοση = 2 και Νικη Αρης αποδοση = 2 Ποσο = 10 ευρω τεσπα, τελικα νικαει ο ΠΑΟ και ο Αρης, και εξαργυρωνω: 10 ευρω * 2 * 2 = 10 * 4 = 40 ευρω (30ευρω κερδος) αυτο ηταν 1 δελτιο, με κοστος 10 ευρω, οπου επρεπε να πιασω και τις 2 συνθηκες η εναλλακτικα.... επειδη δεν ειμαι σιγουρος, και θελω να το παιξω επιφυλακτικα: δλδ να μην το παιξω "ολα η τιποτα" παιζω 2 δελτια δελτιο 1: Νικη ΠΑΟ αποδοση = 2 και Ποσο = 5 ευρω και δελτιο 2: Νικη Αρης αποδοση = 2 και Ποσο = 5 ευρω τελικα τα πιανω και τα 2....αλλα επειδη τα παιξα χωριστα και οχι ως ενα δελτιο, θα παρω: δελτιο 1: 5ευρω * 2 = 10 ευρω δελτιο 2: 5ευρω * 2 = 10 ευρω συνολο 20 ευρω (κερδος 10 ευρω) αυτο μπορω να το κανω στο bet365.gr ? δλδ, να παιξω 3-4-5-6 δελτια απο 1 συνθηκη/στοιχημα και οχι 1 δελτιο οπου πρεπει να τα πιασω ολα για να κερδισω ??? εναλλακτικα: δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι θα νικησει ο Βαζελος, υπαρχει κ η πιθανοτητα να φερει ισοπαλια (αλλα ειμαι πεπεισμενος οτι ο γαυρος δεν θα κανει τιποτα) οποτε παω να το παιξω 1-Χ η λεω να το παιξω σε 2 δελτια (για να πονταρω διαφορετικα ποσα στο καθενα και) οποτε παιζω 2 δελτια (εκ του ασφαλους) δελτιο 1: Νικη ΠΑΟ αποδοση = 2 και Ποσο = 6 ευρω δελτιο 2: Ισοπαλια αποδοση = 3 και Ποσο = 4 ευρω οποτε με τη συνθηκη να μην κερδισει ο ολυμπιακος, θα κερδισω καποιο απο τα 2 δελτια στο δελτιο 1: 2 * 6 = 12ευρω στο δελτιο 2: 3 * 4 = 12ευρω 12ευρω - 10ευρω που επαιξα = κερδος 2 ευρω αυτο μπορω να το κανω στο bet365.gr ? δλδ να παιξω 2 δελτια με αυτο τον τροπο ? ευχαριστω .... Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2014 από shodan24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα