Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω την παρεα.

Εχω κι εγω λοιπον το θεματακι μου.πριν απο 3 μερες πηγα κι εγω να βαλω μια ταινια στο λαπτοπ,αλλα μετα λυπης μου διαπιστωσα οτι δεν ανοιγει πλεον το Dvd tray.ουτε οταν παταω το κουμπακι του,αλλα ουτε και με δεξι κλικ-εξαγωγη απο το Υπολογιστης μου.

Υποψιαζομαι οτι τα εφτυσε,αν και 4 χρονων και χωρις πολλη χρηση.τελευταια μου εδωσε κατι σημαδια οτι κατι τρεχει,αλλα δεν εδωσα σημασια....τι εννοω?

οταν εβαζα καποια δισκακια μεσα ποτε τα διαβαζε και ποτε οχι.οταν ξεκινουσε να παιζει,σε καποια δισκακια

εκανε ενα περιεργο μουγκρητο στην αρχη και μετα σταματαγε ο θορυβος.επαιζε ομως κανονικα.

Α και επισης οταν παρουσιαστηκαν αυτα τα σημαδια,προσεξα οτι οταν εβαζα μεσα το δισκο,μολις εκλεινα το συρταρακι ενοιωθα καπου να μαγκωνει...δεν ξερω που,ισως μαγκωνε ο μηχανισμος?ισως μαγκωνε στην καλωδιοταινια?ποτε ομως δε μου εκανε κολπα στο ανοιγμα.τωρα πια δεν ανοιγει παρα μονο με συνδετηρα στην τρυπουλα και φυσικα δε διαβαζει κανενα ειδος δισκου.

Παρακαλω τις γνωμες σας.

Ευχαριστω.

Υ.Γ. Συγνωμη για την παραλειψη...το dvd writer ειναι της Pioneer και μοντελο αυτο...DVR-TD09TBG με συνδεση SATA.

Δημοσ.

Τρυπούλα για χειροκίνητο άνοιγμα έχει;

sU8Tkek.jpg

Συνδετήρας, ξεδίπλωμα, στην τρυπούλα.

Ναι εχει,αφου ετσι το ανοιξα...το εγραψα στο κειμενο μου.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα αφου δεν διαβάζει και κανενα δισκάκι μαλλον ήρθε η ώρα να κοιτάξεις στο ebay για καποιο αλλο

Δημοσ.

Φιλε SPANK σε χαιρετω κι ευχαριστω για την απαντηση.

κι εγω ετσι νομιζω οτι παω για νεο.

επειδη θα ειναι η πρωτη φορα που επιχειρω κατι παρομοιο,φανταζομαι δε θα εχω τιποτα προβληματα συμβατοτητας οταν βαλω νεο ετσι?

Ηδη βρηκα 2 κομματια αλλα μαλλον παω για το δευτερο της Pioneer,επειδη βρηκα αρκετα αρνητικα σχολια για το Sony.

1)http://www.eshopcy.com.cy/product?id=PER.333154

2)http://www.eshopcy.com.cy/product?id=PER.326709

Εσυ τι προτεινεις?

Δημοσ.

Τα ειδα κι εγω αυτα SPANK...δε θεωρεις ομως ρε φιλε λιγο ακριβο ενα μεταχειρισμενο με τιμη που αρχιζει απο 41 ευρω?αυτο που βρηκα της Pioneer ειναι το ιδιο με το παλιο σε δυνατοτητες,πιο νεο μοντελο και κοστιζει μονο 27,5 ευρω.

Δημοσ.

Κοιτα φυσιολογικά θα κανει και αυτο δεν θα υπάρχει πρόβλημα απλα προσωπικά σε ορισμένες περιπτώσεις αγοράζω τα ίδια πράγματα αν βρίσκω για να αποφύγω ασυμβατότητες , φυσιολογικα θα κανει ομως

Δημοσ.

Λοιπον,εχω νεα.τελικα αγορασα το Dvd writer της Pioneer.

το αποτελεσμα ηταν θετικο,δουλεψε μια χαρα χωρις καθυστερησεις ουτε να ζηταει drivers.

εκανα τραμπα και την προσοψη απο το παλιο στο καινουριο κι ολα καλα.

Ευχαριστω πολυ οσους φιλους βοηθησαν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...