madagaskari Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Καλησπερα ειμαι κατοχος lower,θελω να βελτιωσω τα αγγλικα μου στο επομενο επιπεδο αφου μαρκοπροθεσμα σιγουρα θα τα χρειαστω,θελω να ξεκινησω να διαβαζω καθε μερα, κατι σαν hobby ωστε σε 3-4 χρονια να ειμαι σε θεση να το δωσω.Ενδιαφερομαι κυριως για grammar,vocabulary,writing,pronunciation(αν υπαρχει τροπος) κτλ. Ευχαριστω
mathsrule Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Πάρε βιβλία λεξιλογίου και απλά ξέσκισέ τα στο διάβασμα. Επίσης πάρε και κανένα με τα βασικά περί γραμματικής για να τα θυμηθείς.
madagaskari Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 @math Βρηκα free υλικο σε torrent για το cambridge,αλλα το cambridge ειναι pain in the ass..Του michigan κυριως ψαχνω.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 βρες το mastermind Use of English για CPE, θα σε βοηθησει πολυ με τη γραμματική. Υπαρχει και Online.
madagaskari Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 βρες το mastermind Use of English για CPE, θα σε βοηθησει πολυ με τη γραμματική. Υπαρχει και Online. Την εχει μεσα το τορρεντ που κατεβασα.. γενικα εχει μπολικο υλικο για cambride εχει και τα τα ebooks του. Λες να ξανακανω review την γραμματικη των προιγουμενων ετων η να διαβασω απευθειας αυτην?
mylo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 ισχύει πως στο Michigan συμψηφίζονται οι ενότητες? πχ αν κοπεις οριακά στο gcvr και γραψεις καλά στα άλλα περνας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα