Punker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ που μπαίνετε στον κόπο να βοηθήσετε .. Λοιπόν,εδώ και 6-7 μήνες,αγόρασα από το Public τα Logitech Z506 ηχεία!Είναι φοβερά και κάνουν καλή δουλειά!Δυστυχώς έχω χάσει την απόδειξη - εγγύηση από τα Public και δεν μπορούν να με βοηθήσουν από εκεί.. Το πρόβλημα μου έχει ως εξής :Τα ηχεία όλα δουλεύουν άψογα,εκτός από το δεξί ηχείο,αυτό που έχει και την ρύθμιση έντασης,το οποίο εδώ και λίγο καιρό όταν παίζει κάποιο είδος συχνότητας μουσικής ή ήχου γενικότερα,αρχίζει και κάνει έναν παράξενο ,όχι πολύ δυνατό,ήχο ο οποίος ,αν ρωτούσατε πως φαντάζομαι ότι γίνεται,θα έλεγα ότι το στρώμα που έχει τρίβεται όπως αναπαράγεται ο ήχος και αυτή η τριβή βγάζει αυτό το παράξενο παράσιτο...Βέβαια δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται πάντως είμαι 50% σίγουρος ότι έχει να κάνει με αυτό ...Καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω?Ο ήχος δεν είναι στατικός ,δηλαδή σαν να μην έχει μπει κάποιο καλώδιο σωστά ή κάτι τέτοιο.. Πολύ πρόχειρα θα το πω,δεν κάνει "ΤΖΖΖΖ" κάνει "ΤΣΣΣΣ" .. Ευχαριστώ πολύ!
panos0100 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 κοιταξε αυτα τα ηχεία εχω κι εγω, αλλά εγω δεν εμεινα ευχαριστιμενος οτι δεν εχει surround δεν ξερω αν εχει σε εσενα, και τι ρυθμισεις εβαλες, τα πλαϊνα δεν παιζουνε καλο ήχο επισης οσο εχεις ανοιχτα τα ηχεια χωρις να κανεις τιποτα αν παρατηρησες ακουγεται ενα παρασιτο μονιμο, τουλαχιστον σε εμενα, παρολα αυτα τα ηχεια μου τα εχω 3 χρονια και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος οχι ομως τοσο πολυ, τωρα το προβλημα αυτο πρεπει να ειναι απο τα ηχεια σου, αν τα πας πισω μπωρουν να βρουν την αποδειξη σου γιατι νομιζω κοβεται ονομαστικα παντος τα συγκεκριμενα εβγαλαν πολλα προβλημματα δεν βγηκαν καλα, σε σχεση με την πιο παλια σειρα της logitech χ500 πως ηταν τα οποια εκεινα ηταν τελεια ηχεια
coolerman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ που μπαίνετε στον κόπο να βοηθήσετε .. Λοιπόν,εδώ και 6-7 μήνες,αγόρασα από το Public τα Logitech Z506 ηχεία! Είναι φοβερά και κάνουν καλή δουλειά! Δυστυχώς έχω χάσει την απόδειξη - εγγύηση από τα Public και δεν μπορούν να με βοηθήσουν από εκεί.. μίλησε με Logitech,αφού λες έχουν πρόβλημα! έχουν εξαιρετικό support. 1
panos0100 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 ναι δεν το σκεφτηκα, παρε αμεσως την logitech θα σου δωσουν καινουρια στην στιγμη και δωρεαν
Punker Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 κοιταξε αυτα τα ηχεία εχω κι εγω, αλλά εγω δεν εμεινα ευχαριστιμενος οτι δεν εχει surround δεν ξερω αν εχει σε εσενα, και τι ρυθμισεις εβαλες, τα πλαϊνα δεν παιζουνε καλο ήχο επισης οσο εχεις ανοιχτα τα ηχεια χωρις να κανεις τιποτα αν παρατηρησες ακουγεται ενα παρασιτο μονιμο, τουλαχιστον σε εμενα, παρολα αυτα τα ηχεια μου τα εχω 3 χρονια και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος οχι ομως τοσο πολυ, τωρα το προβλημα αυτο πρεπει να ειναι απο τα ηχεια σου, αν τα πας πισω μπωρουν να βρουν την αποδειξη σου γιατι νομιζω κοβεται ονομαστικα παντος τα συγκεκριμενα εβγαλαν πολλα προβλημματα δεν βγηκαν καλα, σε σχεση με την πιο παλια σειρα της logitech χ500 πως ηταν τα οποια εκεινα ηταν τελεια ηχεια Κοίτα,ναι με τα ηχεία μου είναι λογικά,μπορώ να αποδείξω ότι τα αγόρασα :Ρ (Καθως τα αγορασα μεσω Internet και μέσω e-mail) Αλλά χωρίς την απτή απόδειξη θα κανω δουλειά ? μίλησε με Logitech,αφού λες έχουν πρόβλημα! έχουν εξαιρετικό support. Ωραία!Ευχαριστώ πολύ,θα μιλήσω μαζί τους..!
panos0100 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Κοίτα,ναι με τα ηχεία μου είναι λογικά,μπορώ να αποδείξω ότι τα αγόρασα :Ρ (Καθως τα αγορασα μεσω Internet και μέσω e-mail) Αλλά χωρίς την απτή απόδειξη θα κανω δουλειά ? Ωραία!Ευχαριστώ πολύ,θα μιλήσω μαζί τους..! να σε ρωτησω σε εσενα οταν βαζεις ταινια το surround λειτουργει; γιατι σε εμενα δεν το νιωθω μηπως παιζει ρολο που τα πλαινα τα ηχεια τα εχω ψηλα στο γραφειο μου δεν ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα