sane Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_3-5678.phpXIAOMI MI3 http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.phpLG G2 Με ενδιαφέρει η κάμερα και η οθόνη.Ποιο απο τα δυο ειναι καλύτερο?Επίσης το χιαομι θα παρω το 64γβ αρα 275Ε ενω το λγ 16γβ 300 αλλα επίσης σκέφτομαι οτι τα 16 δε θα με φτάσουν με τιποτα...τι λετε?
papp0us Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Επειδή είμαι και εγώ σε αυτό το διλημμα. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο, εγώ βάζω και το OnePlusOne http://www.gsmarena.com/oneplus_one-6327.php Για πείτε καμια γνώμη
stamatinho Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_3-5678.phpXIAOMI MI3 http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.phpLG G2 Με ενδιαφέρει η κάμερα και η οθόνη.Ποιο απο τα δυο ειναι καλύτερο?Επίσης το χιαομι θα παρω το 64γβ αρα 275Ε ενω το λγ 16γβ 300 αλλα επίσης σκέφτομαι οτι τα 16 δε θα με φτάσουν με τιποτα...τι λετε? Καμερα εχει καλυτερη το g2 επειδη τα εχω δει απο κοντα.Σε οθονη ειναι ιδια,εντυπωσιακες και των 2. Τωρα για τα 16 που λες δε ξερω.Προσωπικα μου φτανουν και μου περισσευουν.Εκτος αν θες να κανεις το κινητο ταινιοθηκη.
michalisv Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Lg g2 απο μενα.Εχε υπόψη οτι το xiaomi δεν εχει εγγυηση.
sane Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 τώρα τα θετικά του mi3 σε σχέση με το g21. καλυτερη ποιότητα υλικού (μέτριο πλαστικό vs μαγνήσιο υψηλής ποιότητας)2. καλυτερη τιμή 200 ευρω vs 310 ευρω3. λίγο καλυτερη οθονη4. καλύτερο touch panel (πιανει και με γάντια)5. λίγο καλυτερη camera 6. λίγο καλυτερη μπαταρια (λόγο λογισμικού)7. έχει MIUI πάνω του 8. εχει καλύτερο ήχο (και στα ακουστικά και στα ηχεία)9. υπαρχει εκδοση με 64 gb με ελάχιστα χρήματα ποιο πάνω τα θετικά του G2 ενάντια στο mi31. καλύτερες διαστάσεις 2. έχει εγγύηση Ελλάδα (η έκδοση με τα 10 gb η έκδοση μετά 32 δεν έχει)3. έχει 4G4. η διάταξη κουμπιών πίσω είναι εξαιρετικά βολική Ειναι ποστ αλλου από ελληνικό φόρουμ.Ποια η γνώμη σας?
stamatinho Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 H καμερα του g2 ειναι καλυτερη.Μη σου πω ακομα και του note 2 που εχω η 8αρα ειναι πιο καθαρη. Για τα υπολοιπα θεμα γουστου ειναι.Πριν 2 μερες ειδα το mi3 απο κοντα.
StigmaX Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 τώρα τα θετικά του mi3 σε σχέση με το g2 1. καλυτερη ποιότητα υλικού (μέτριο πλαστικό vs μαγνήσιο υψηλής ποιότητας) 2. καλυτερη τιμή 200 ευρω vs 310 ευρω 3. λίγο καλυτερη οθονη 4. καλύτερο touch panel (πιανει και με γάντια) 5. λίγο καλυτερη camera 6. λίγο καλυτερη μπαταρια (λόγο λογισμικού) 7. έχει MIUI πάνω του 8. εχει καλύτερο ήχο (και στα ακουστικά και στα ηχεία) 9. υπαρχει εκδοση με 64 gb με ελάχιστα χρήματα ποιο πάνω τα θετικά του G2 ενάντια στο mi3 1. καλύτερες διαστάσεις 2. έχει εγγύηση Ελλάδα (η έκδοση με τα 10 gb η έκδοση μετά 32 δεν έχει) 3. έχει 4G 4. η διάταξη κουμπιών πίσω είναι εξαιρετικά βολική Ειναι ποστ αλλου από ελληνικό φόρουμ.Ποια η γνώμη σας? Πες του να τον πάρουν για διαφημιστη στην xiaomi γιατί σε λίγο θα μας βγάλει το mi ως το καλύτερο τηλέφωνο που κυκλοφορεί.
klaount Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 τώρα τα θετικά του mi3 σε σχέση με το g2 1. καλυτερη ποιότητα υλικού (μέτριο πλαστικό vs μαγνήσιο υψηλής ποιότητας) 2. καλυτερη τιμή 200 ευρω vs 310 ευρω 3. λίγο καλυτερη οθονη 4. καλύτερο touch panel (πιανει και με γάντια) 5. λίγο καλυτερη camera 6. λίγο καλυτερη μπαταρια (λόγο λογισμικού) 7. έχει MIUI πάνω του 8. εχει καλύτερο ήχο (και στα ακουστικά και στα ηχεία) 9. υπαρχει εκδοση με 64 gb με ελάχιστα χρήματα ποιο πάνω τα θετικά του G2 ενάντια στο mi3 1. καλύτερες διαστάσεις 2. έχει εγγύηση Ελλάδα (η έκδοση με τα 10 gb η έκδοση μετά 32 δεν έχει) 3. έχει 4G 4. η διάταξη κουμπιών πίσω είναι εξαιρετικά βολική Ειναι ποστ αλλου από ελληνικό φόρουμ.Ποια η γνώμη σας? Αν βγάλεις τη διαφορά τιμής όλα τα άλλα θετικά είναι ότιναναι. Πρώτη φορά βλέπω για θετικό την MIUI καθώς και για ποιότητα κατασκευής κινεζιάς, που ούτε gorilla glass 3 δεν έχει. Για το touch με γάντια ασχολίαστο. Κατά τη δική μου γνώμη σύγκριση δεν υπάρχει (κινητό με 4.2.1 ενώ φτάνουμε στο 4.5 δεν αποτελεί ούτε καν εναλλακτική) και το G2 έχει εξαιρετικό value for money αυτή τη στιγμή.
kanelk Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Οντως δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο κινητων...Το Xiaomi ειναι κλασεις ανωτερο! Εχοντας σαν rom μια απο τις πιο παραμετροποιησιμες rom που υπαρχουν, με τον τελευταιο snapdragon 800 και μπαταρια με μεγαλυτερη αυτονομια (λογω ΚΑΙ miui βεβαιως). Αρκει μια ματια στην παγκοσμια αγορα για να δεις τα μεγεθη των εταιριων. Τωρα καποιοι που λενε για ποιοτητα κατασκευης κινεζιας προτεινω να μην λενε τετοιες γνωμες σε δημοσια forum γιατι αφενος ειναι εσφαλμενες και αφετερου δημιουργουν ενα κλιμα δυσφυμησης.
StigmaX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Οντως δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο κινητων...Το Xiaomi ειναι κλασεις ανωτερο! Εχοντας σαν rom μια απο τις πιο παραμετροποιησιμες rom που υπαρχουν, με τον τελευταιο snapdragon 800 και μπαταρια με μεγαλυτερη αυτονομια (λογω ΚΑΙ miui βεβαιως). Αρκει μια ματια στην παγκοσμια αγορα για να δεις τα μεγεθη των εταιριων. Τωρα καποιοι που λενε για ποιοτητα κατασκευης κινεζιας προτεινω να μην λενε τετοιες γνωμες σε δημοσια forum γιατι αφενος ειναι εσφαλμενες και αφετερου δημιουργουν ενα κλιμα δυσφυμησης. Το ότι πληρώνεις 200- 300€ και δεν έχεις εγγύηση προφανώς και δεν το υπολογίζεις έτσι?
klaount Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Τωρα καποιοι που λενε για ποιοτητα κατασκευης κινεζιας προτεινω να μην λενε τετοιες γνωμες σε δημοσια forum γιατι αφενος ειναι εσφαλμενες και αφετερου δημιουργουν ενα κλιμα δυσφυμησης. H τρομερή τους ποιότητα κατασκευής και το μέγεθος της εταιρείας δεν επέτρεπε την εισαγωγή gorilla glass 3 ε; Είναι εξωτικό feature; Κάτι που μέχρι και κινητά με μισή τιμή από το xiaomi το έχουν; Για την miui δεν θα πω τίποτα, υπάρχει υλικό αρκετό στο internet για το πόσο χάλια είναι, όποιος θέλει διαβάζει.
sane Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Eχουν κάνει πάρα πολλές πωλήσεις και γενικά το προτείνουν αρκετά...Δε νομίζω να είναι και τόσο άσχημο...
kanelk Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Το ότι πληρώνεις 200- 300€ και δεν έχεις εγγύηση προφανώς και δεν το υπολογίζεις έτσι? Μμμμ εχεις δικιο φιλε μου! Παρε LG τοτε που εχεις εγγυηση. Ενας φιλος εχει δωσει το προβληματικο LG του για αλλαγη οθονης και ηδη ειναι στον εναμιση μηνα αναμονη...Ολα υπολογιζονται φιλε μου. Απλα το οτι παιρνεις το τηλεφωνο απο Ελλαδα δε σημαινει και αστραπιαια εφαρμογη εγγυησης! H τρομερή τους ποιότητα κατασκευής και το μέγεθος της εταιρείας δεν επέτρεπε την εισαγωγή gorilla glass 3 ε; Είναι εξωτικό feature; Κάτι που μέχρι και κινητά με μισή τιμή από το xiaomi το έχουν; Για την miui δεν θα πω τίποτα, υπάρχει υλικό αρκετό στο internet για το πόσο χάλια είναι, όποιος θέλει διαβάζει. Η εταιρια εχοντας συμπεριλαβει την τελευταια εκδοση του snapdragon 800 και συν ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του που το κατατασσει στα κορυφαια αυτη τη στιγμη στην κατηγορια του επρεπε με καποιο τροπο να ριξει το κοστος κανοντας το πιο προσιτο.Επελεξε να μην βαλει gorilla glass και να βαλει glonass. Αυτο εμενα δεν με πειραζει καθολου ισα ισα. Κυκλοφορουν tempered glass ζελατινες στην αγορα που κανουν την ιδια δουλεια. Το gorilla glass αλλωστε δεν εγγυαται οτι δεν χαρασεται η οθονη. Φερε μου οποιοδηποτε κινητο με gorilla και σου κανω κομματια την οθονη του. Οσο για την miui απλα δεν σχολιαζω.
Superuser Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Οντως δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο κινητων...Το Xiaomi ειναι κλασεις ανωτερο! Εχοντας σαν rom μια απο τις πιο παραμετροποιησιμες rom που υπαρχουν, με τον τελευταιο snapdragon 800 και μπαταρια με μεγαλυτερη αυτονομια (λογω ΚΑΙ miui βεβαιως). Αρκει μια ματια στην παγκοσμια αγορα για να δεις τα μεγεθη των εταιριων. Τωρα καποιοι που λενε για ποιοτητα κατασκευης κινεζιας προτεινω να μην λενε τετοιες γνωμες σε δημοσια forum γιατι αφενος ειναι εσφαλμενες και αφετερου δημιουργουν ενα κλιμα δυσφυμησης.Ε όχι και ανώτερο το xiaomi.. Τα δεύτερα bolt είναι η απάντηση στα πρώτα
nepe Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ποιος ειπε οτι δεν εχει εγγυηση το xiaomi? Απο οποιοδηποτε(γνωστο) ιντερνετομαγαζο αν το παρεις σου δινουν εγγυηση 1 χρονο συνηθως. (απλα θελει λιγο υπομονη το πηγαινε ελα) Δεν θα σου πω κατι σαν χαρακτηριστικά γιατι ειναι σχεδον ιδια, το μονο που θα σου πω ειναι πως το xiaomi αν βαλεις ελληνικη ρομ απο ελληνικη 'κοινοτητα' που ασχολειτε αποκλειστικα με αυτο το κινητο και εχει καθε βδομαδα updates παρολο που το κινητο κλεινει χρονο τωρα...(οχι οτι η official δεν εχει updates εκει ειναι ακομα καλητερα.) παρολο την τρομερη υποστήριξη που εχει αυτο το κινητο,φθηνα ανταλακτικα αν χαλασει οτιδηποτε,πολλες θηκες και ολα τα κλασσικα σκεψου οτι αν σου πεσει και σπασει(λεμε τωρα) θα κλαις 210ε που κανει το 16αρι και οχι 300 η και παραπανω.. Και ετσι για την ιστορια η xiaomi ειναι 3η εταιρια σε πωλησεις στον πλανητη μετα τ iphone και την samsung, με την μονη διαφορα οτι το xiaomi πουλαει μονο στην ασια κινητα, οταν ανοιξει μαγαζια και σε ευρωπη φανταστειτε τι εχει να γινει! Στα λεω ολα αυτα για να μην νομιζεις πως επειδη παίρνεις κατι κινεζικο θανε και οτι νανε, αντιθετως ειναι τοπ κινητο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα