klaount Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Η εταιρια εχοντας συμπεριλαβει την τελευταια εκδοση του snapdragon 800 και συν ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του που το κατατασσει στα κορυφαια αυτη τη στιγμη στην κατηγορια του επρεπε με καποιο τροπο να ριξει το κοστος κανοντας το πιο προσιτο.Επελεξε να μην βαλει gorilla glass και να βαλει glonass. Αυτο εμενα δεν με πειραζει καθολου ισα ισα. Κυκλοφορουν tempered glass ζελατινες στην αγορα που κανουν την ιδια δουλεια. Το gorilla glass αλλωστε δεν εγγυαται οτι δεν χαρασεται η οθονη. Φερε μου οποιοδηποτε κινητο με gorilla και σου κανω κομματια την οθονη του. Οσο για την miui απλα δεν σχολιαζω. Ναι για να ρίξει το κόστος, μόνο που ρίχνοντας το ρίχνεις και την "κορυφαία" ποιότητα κατασκευής του. Γι' αυτό έχει και miui, γιατί αν έφτιαχναν δικό τους software, ξανά θα ανέβαινε το budget. Αυτό λέω κι εγώ ότι πληρώνεις παίρνεις και το xiaomi δεν είναι στην ίδια κλάση με το LG, μόνο και μόνο επειδή σε μερικά νούμερα είναι ίδιο... Σα να μου λες μόνο τα benchmarks μετράνε, καμία σχέση, μη μας τρελάνεις κιόλας. Τα υπόλοιπα που λες για τα glasses είναι αστεία ε.
kanelk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ναι για να ρίξει το κόστος, μόνο που ρίχνοντας το ρίχνεις και την "κορυφαία" ποιότητα κατασκευής του. Γι' αυτό έχει και miui, γιατί αν έφτιαχναν δικό τους software, ξανά θα ανέβαινε το budget. Αυτό λέω κι εγώ ότι πληρώνεις παίρνεις και το xiaomi δεν είναι στην ίδια κλάση με το LG, μόνο και μόνο επειδή σε μερικά νούμερα είναι ίδιο... Σα να μου λες μόνο τα benchmarks μετράνε, καμία σχέση, μη μας τρελάνεις κιόλας. Τα υπόλοιπα που λες για τα glasses είναι αστεία ε. Αστεία τα θεωρείς και δικαίωμα σου! Όμως αν δεν έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου το εν λόγω κινητό καλό είναι να κρατάς μια απόσταση σε αυτό το θέμα γιατί η υποκειμενική σου γνώμη οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Ο καθένας όμως μπορεί να προβεί σε όποια αγορά θέλει...Εγώ παραθέσα την προσωπική μου άποψη όντας κάτοχος του κινητού αυτού.
nepe Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ναι για να ρίξει το κόστος, μόνο που ρίχνοντας το ρίχνεις και την "κορυφαία" ποιότητα κατασκευής του. Γι' αυτό έχει και miui, γιατί αν έφτιαχναν δικό τους software, ξανά θα ανέβαινε το budget. Αυτό λέω κι εγώ ότι πληρώνεις παίρνεις και το xiaomi δεν είναι στην ίδια κλάση με το LG, μόνο και μόνο επειδή σε μερικά νούμερα είναι ίδιο... Σα να μου λες μόνο τα benchmarks μετράνε, καμία σχέση, μη μας τρελάνεις κιόλας. Τα υπόλοιπα που λες για τα glasses είναι αστεία ε. βρες μου εσυ φιλε μου σε 'δυναμη' και σε ποιοτητα ενα κινητο 210ε οπως το xiaomi.. ? επειδη δεν θα βρεις σου βαζω οριο 230.. επειδη δεν θα βρεις σου βαζω 250.. επειδη δεν θα βρεις σου βαζω 280 επειδη δεν θα βρεις σου βαζω 300 για φαντασου ομως? αυτο το κινεζικο κινητακι των 200ε εφτασες να το συγκρινεις με κινητα 300 και 400ε..τοσο 'κορυφαιο' λοιπον ειναι το xiaomi που το συγκρινουν με κινητα πολυ πιο ακριβα απο αυτο και οσο για την miui ειπα και πιο πριν εχει updates καθε βδομαδα που σημαινει ασχολουντε πολυ με το software τους. Οχι οπως την LG και καθε LG που βγαζει 1 φορα το χρονο update (και αν) οσο για το benchmark δεν συγκρινετε γιατι βγαζει score οσο το galaxy s5..(δεν ειναι μετρο σύγκρισης τ benchmark αλλα λεμε τωρα) Αν βγάλεις τη διαφορά τιμής όλα τα άλλα θετικά είναι ότιναναι. Πρώτη φορά βλέπω για θετικό την MIUI καθώς και για ποιότητα κατασκευής κινεζιάς, που ούτε gorilla glass 3 δεν έχει. Για το touch με γάντια ασχολίαστο. Κατά τη δική μου γνώμη σύγκριση δεν υπάρχει (κινητό με 4.2.1 ενώ φτάνουμε στο 4.5 δεν αποτελεί ούτε καν εναλλακτική) και το G2 έχει εξαιρετικό value for money αυτή τη στιγμή. εχει βγει kitkat version για το xiaomi.. - επισης αν θες καποιο που διαλυει το lg g2 στα ΠΑΝΤΑ και οχι μονο το g2...παρε το oneplusone me 280e περιπου η 16gb εκδοση http://www.to2c.com/original-oneplus-one-android-4-4-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-16gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html μιας και θελατε να παμε στα ιδια λεφτα με το g2 για να το συγκρινουμε με κινεζιες..με επεξεργαστη τον τελευταιο οπως galaxy s5 με gorila glass και με 3 gb ram..για καντε συγκρισεις με κινητα 600ε τωρα..
klaount Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 εχει βγει kitkat version για το xiaomi.. - επισης αν θες καποιο που διαλυει το lg g2 στα ΠΑΝΤΑ και οχι μονο το g2...παρε το oneplusone me 280e περιπου η 16gb εκδοση http://www.to2c.com/original-oneplus-one-android-4-4-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-16gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html μιας και θελατε να παμε στα ιδια λεφτα με το g2 για να το συγκρινουμε με κινεζιες..με επεξεργαστη τον τελευταιο οπως galaxy s5 με gorila glass και με 3 gb ram..για καντε συγκρισεις με κινητα 600ε τωρα.. Αυτό μάλιστα. Από τις καλύτερες αγορές αν και 280ευρώ από $300 είναι λίγο τσιμπημένο, λόγω χαμηλής διαθεσιμότητας φαντάζομαι. Για την δύναμη στα 210 ευρώ που λες δεν θα σου βρώ εγώ, ότι σε καλύπτει πάρε. Εγώ διαφώνησα στην άκυρη για πολλούς λόγους σύγκριση με G2.
michalisv Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Η εγγύηση από Κίνα είναι καθαρά τυπική. Άρχισα τα μεταφορικά για Κίνα από Ελλάδα είναι πανάκριβα. + ότι θα κάνει περίπου 20 μέρες να πάει,άλλη μια εβδομάδα για επισκευή και κανα 20 ήμερο για να γυρίσει, δηλαδή συνολικά 50 μέρες χωρίς κινητό.
nepe Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Η εγγύηση από Κίνα είναι καθαρά τυπική. Άρχισα τα μεταφορικά για Κίνα από Ελλάδα είναι πανάκριβα. + ότι θα κάνει περίπου 20 μέρες να πάει,άλλη μια εβδομάδα για επισκευή και κανα 20 ήμερο για να γυρίσει, δηλαδή συνολικά 50 μέρες χωρίς κινητό. 6-7ε κανει να το στειλεις με ελτα.. τωρα καλοκαιρι εχουν και προσφορα θανε πιο λιγο και εγω ενα xperia neo v που ειχα κατι ειχε παθει η οθονη και το πηγα στην vodafone που το ειχα παρει μετα απο 1 μηνα το πηρα στα χερια μου..και οπως προειπα προτιμω να μου χαλασει ενα φθηνο κινεζικο παρα καποιο "καλο κινητο απο τα γνωστα" Αυτό μάλιστα. Από τις καλύτερες αγορές αν και 280ευρώ από $300 είναι λίγο τσιμπημένο, λόγω χαμηλής διαθεσιμότητας φαντάζομαι. Για την δύναμη στα 210 ευρώ που λες δεν θα σου βρώ εγώ, ότι σε καλύπτει πάρε. Εγώ διαφώνησα στην άκυρη για πολλούς λόγους σύγκριση με G2. μια χαρα ειναι η τιμη προστοπαρον..τετοιο cpu και τετια ram με τοσα λεφτα δεν υπαρχει πουθενα.. ειναι λιγο ακυρη γιατι εχουν μεγαλη διαφορα χρηματων...αλλα σαν specs ιδια ειναι σχεδον μονο αντε η οθονη νανε καλητερη του g2 ως εκει..απο camera δεν λενε και τελεια λογια για το g2 πχ, ενω το xiaomi τουλαχιστον λενε τραβαει ικανοποιητικες εχει και 2 flash ολα τα αλλα ειναι ιδια σχεδον δεν βλεπω καποια μεγαλη διαφορα για να πεις θα παρω το g2 γιατι εχει καλητερο το Χ πραγμα.. τελος παντων τς αποψεις μας λεμε
kanelk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ε όχι και ανώτερο το xiaomi.. Τα δεύτερα bolt είναι η απάντηση στα πρώτα Κατ'αρχην καλο ειναι πριν παραθεσεις καποια γνωμη να εχεις αποψη των κινητων των οποιων γινεται η συγκριση και οχι να βασιζεσαι σε διπλη παραθεση των χαρακτηριστικων τους. Κατα δευτερον το Xiaomi ειναι 150 ευρω φθηνοτερο απο το LG και στην ουσια δεν διαφερουν σε τιποτα. Μονο σε λεπτομερειες. Εγω δεν κατηγορω κανεναν αν θελει να παρει LG. Aλλωστε η εταιρια εχει ενα marketing στην αγορα με διαφημισεις, κτλ που καπως αυτα πρεπει να πληρωθουν.Μαντεψε λοιπον απο ποιον θα πληρωθουν! Εγω οντας κατοχος xiaomi απλα παραθετω την αποψη μου. Απλα επισημαινω οτι η εποχη που λεγαμε "κινεζια" οσον αφορα την τεχνολογια εχει περασει ανεπιστρεπτι!
StigmaX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Κατ'αρχην καλο ειναι πριν παραθεσεις καποια γνωμη να εχεις αποψη των κινητων των οποιων γινεται η συγκριση και οχι να βασιζεσαι σε διπλη παραθεση των χαρακτηριστικων τους. Κατα δευτερον το Xiaomi ειναι 150 ευρω φθηνοτερο απο το LG και στην ουσια δεν διαφερουν σε τιποτα. Μονο σε λεπτομερειες. Εγω δεν κατηγορω κανεναν αν θελει να παρει LG. Aλλωστε η εταιρια εχει ενα marketing στην αγορα με διαφημισεις, κτλ που καπως αυτα πρεπει να πληρωθουν.Μαντεψε λοιπον απο ποιον θα πληρωθουν! Εγω οντας κατοχος xiaomi απλα παραθετω την αποψη μου. Απλα επισημαινω οτι η εποχη που λεγαμε "κινεζια" οσον αφορα την τεχνολογια εχει περασει ανεπιστρεπτι!Να στο εξηγήσω λίγο απλά γιατί δεν το κατέχεις το θέμα... Το LG, κάνει 300€. Από αυτά ο πωλητής πρέπει να αποδώσει ΦΠΑ 23% και φόρο εισοδήματος ένα χέρι ένα πόδι και ενέχειρο το σπιτι. Το κινεζικό το αγοράζεις 210. Ο Κινέζος που στο πούλησε ούτε ΦΠΑ πλήρωσε, ούτε εφορία τον κυνηγάει. Τόσο απλό, ούτε ανάλυση μάρκετινγκ χρειάζεται να κάνεις ούτε τπτ.
pournaras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ναι για να ρίξει το κόστος, μόνο που ρίχνοντας το ρίχνεις και την "κορυφαία" ποιότητα κατασκευής του. Γι' αυτό έχει και miui, γιατί αν έφτιαχναν δικό τους software, ξανά θα ανέβαινε το budget. Αυτό λέω κι εγώ ότι πληρώνεις παίρνεις και το xiaomi δεν είναι στην ίδια κλάση με το LG, μόνο και μόνο επειδή σε μερικά νούμερα είναι ίδιο... Σα να μου λες μόνο τα benchmarks μετράνε, καμία σχέση, μη μας τρελάνεις κιόλας. Τα υπόλοιπα που λες για τα glasses είναι αστεία ε. Η MIUI ειναι της Xiaomi. Να στο εξηγήσω λίγο απλά γιατί δεν το κατέχεις το θέμα... Το LG, κάνει 300€. Από αυτά ο πωλητής πρέπει να αποδώσει ΦΠΑ 23% και φόρο εισοδήματος ένα χέρι ένα πόδι και ενέχειρο το σπιτι. Το κινεζικό το αγοράζεις 210. Ο Κινέζος που στο πούλησε ούτε ΦΠΑ πλήρωσε, ούτε εφορία τον κυνηγάει. Τόσο απλό, ούτε ανάλυση μάρκετινγκ χρειάζεται να κάνεις ούτε τπτ. Καλως η κακως αυτο συμβαινει πλεον σε ολα τα προιοντα, οποτε οσο και να θες να υποστηριξεις τον τοπικο πωλητη, κοιτας την τσεπη σου, και τελικα παιρνεις απο τον κινεζο.
Ntenteras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Να στο εξηγήσω λίγο απλά γιατί δεν το κατέχεις το θέμα... Το LG, κάνει 300€. Από αυτά ο πωλητής πρέπει να αποδώσει ΦΠΑ 23% και φόρο εισοδήματος ένα χέρι ένα πόδι και ενέχειρο το σπιτι. Το κινεζικό το αγοράζεις 210. Ο Κινέζος που στο πούλησε ούτε ΦΠΑ πλήρωσε, ούτε εφορία τον κυνηγάει. Τόσο απλό, ούτε ανάλυση μάρκετινγκ χρειάζεται να κάνεις ούτε τπτ. Ο κινέζος δεν πληρώνει τον κινέζικο ΦΠΑ και την κινέζικη εφορία;
kanelk Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Να στο εξηγήσω λίγο απλά γιατί δεν το κατέχεις το θέμα... Το LG, κάνει 300€. Από αυτά ο πωλητής πρέπει να αποδώσει ΦΠΑ 23% και φόρο εισοδήματος ένα χέρι ένα πόδι και ενέχειρο το σπιτι. Το κινεζικό το αγοράζεις 210. Ο Κινέζος που στο πούλησε ούτε ΦΠΑ πλήρωσε, ούτε εφορία τον κυνηγάει. Τόσο απλό, ούτε ανάλυση μάρκετινγκ χρειάζεται να κάνεις ούτε τπτ. Μένεις στην Κίνα φίλε μου; Σε ρωτώ διότι βλέπω ότι γνωρίζεις πολύ καλά τα της κινέζικης αγοράς και λες κιόλας μετά παρρησίας ότι ο κινέζος δεν πληρώνει ΦΠΑ.Ευτυχώς ο καθένας μας διαθέτει το νου να κρίνει αυτά που λες.Για να επανέλθω όμως στο θέμα,θα ήθελα να προτείνω τελικά στον φίλο που άνοιξε αυτό το νήμα να πάρει το LG. Διότι η πλειοψηφία το προτείνει!
Calexako Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Πληρώνεις ΦΠΑ και δασμους στο κινεζικό για να το εισάγεις στο χώρα; πως νομίζεις ότι βγαίνει τόσο φτηνά; η πιο απλή λύση είναι να εξαπατάς το κράτος και μετά να το παίζεις και έξυπνος. Εννοείται αυτό
kanelk Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Πληρώνεις ΦΠΑ και δασμους στο κινεζικό για να το εισάγεις στο χώρα; πως νομίζεις ότι βγαίνει τόσο φτηνά; η πιο απλή λύση είναι να εξαπατάς το κράτος και μετά να το παίζεις και έξυπνος. Εννοείται αυτό Φιλε μου το κινεζικο κινητο δεν βγαινει φθηνο επειδη δεν πληρωνω ΕΓΩ ΦΠΑ στο κινεζικο κρατος.Βγαινει φθηνα επειδη εκει το κοστος παραγωγης ειναι χαμηλοτερο με οτι συνεπαγεται αυτο. Τελος παντων εχουμε βγει εκτος θεματος. Απλα δεν γνωριζεις τον συνομιλητη σου για να του λες ελαφρα τη καρδια οτι εξαπατα το κρατος. Φιλικα....
Calexako Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Όταν λες να σου στείλουν το δέμα ως δώρο η ως απλό ταχυδρόμο ώστε να μην περνάει τελωνείο τότε εξαπατάς το ελληνικό κράτος καθώς δεν παίρνει το απαραίτητο τελωνείο και το ΦΠΑ εισαγωγής. Απλά πράγματα είναι. Και προφανώς εξαπατάς το ελληνικό κράτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα