Προς το περιεχόμενο

lg g2 ή xiaomi ΜΙ3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λες να σου στείλουν το δέμα ως δώρο η ως απλό ταχυδρόμο ώστε να μην περνάει τελωνείο τότε εξαπατάς το ελληνικό κράτος καθώς δεν παίρνει το απαραίτητο τελωνείο και το ΦΠΑ εισαγωγής. Απλά πράγματα είναι. Και προφανώς εξαπατάς το ελληνικό κράτος.

υπαρχουν και σιτε στην ευρωπη που μπορεις να αγορασεις κινεζικα κινητα και γενικα κινητα..που εκει δεν πληρωνεις καν τελωνειο

μηπως να αρχησουμε και στην ελλαδιτσα μας να πουλαμε κινεζικα κινητα μπας και σωθουμε :P :lol:

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η τιμη εχει σημασια η οτι δεν θα πληρωσεις ουτε φπα ουτε τελωνειο? επειδη το θεμα σου ηταν το τελωνειο/φπα και οτι εξαπαταμε την χωρα μας και καλα..

στο xiaomishop το εχει λιγακι ακριβοτερο αποτι κανονικα(20-30ε) και εχουν αποθηκη στην ευρωπη οποτε και dhl να ζητησεις δεν θα πληρωσεις τελωνειο και τιποτα απο αυτα..

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει να μην εξαπατάς το κράτος. Σε ένα μεγάλο βαθμό η χαμηλή τιμή έγκειται και ότι γλυτώνεις ΦΠΑ και δασμους από την εισαγωγή. Αν υπάρχει από ευρωπαϊκό warehouse τότε δεν έχει καμία σημασία το τι θα πάρεις.

Δημοσ.

Κατ'αρχην καλο ειναι πριν παραθεσεις καποια γνωμη να εχεις αποψη των κινητων των οποιων γινεται η συγκριση και οχι να βασιζεσαι σε διπλη παραθεση των χαρακτηριστικων τους. Κατα δευτερον το Xiaomi ειναι 150 ευρω φθηνοτερο απο το LG και στην ουσια δεν διαφερουν σε τιποτα. Μονο σε λεπτομερειες. Εγω δεν κατηγορω κανεναν αν θελει να παρει LG. Aλλωστε η εταιρια εχει ενα marketing στην αγορα με διαφημισεις, κτλ που καπως αυτα πρεπει να πληρωθουν.Μαντεψε λοιπον απο ποιον θα πληρωθουν! Εγω οντας κατοχος xiaomi απλα παραθετω την αποψη μου. Απλα επισημαινω οτι η εποχη που λεγαμε "κινεζια" οσον αφορα την τεχνολογια εχει περασει ανεπιστρεπτι!

Άποψη έχω διότι το κινητό το έχει η κοπελιά μου και το Xiaomi ένας φίλος μου..

Οκ είναι φθηνότερο και ΜΟΝΟ εκεί είναι "ανώτερο"(ατυχής λέξη..τλπ..)

Οθόνη,μέγεθος,εργονομία,design, εγγύηση..δεν χρειάζεται να απαριθμήσω και τα άλλα προτερήματα που έχει, πιστεύω ότι αρκούν..και μπορούν κάλλιστα να καλύψουν και την διαφορά τιμής των..

Όποιος δεν τα βλέπει αυτά απλώς εθελοτυφλεί..

Είναι εφάμιλλο στα specs, αλλά όχι και ανώτερο συνολικά

Δημοσ.

Σαν κατοχος LG G2 16GB σου λεω,οτι τα 16gb δεν θα σου φτασουν.Γιατι στην πραγματικοτητα ειναι 10,6GB και αμα κανεις και update στα KitKat τοτε πανε στα 10,1 GB.Παρολα αυτα, το g2 παραμενει καλυτερο απο το xiaomi!!

Δημοσ.

Ευχαριστω όσους απάντησαν(επι του θέματος)!!Έχω στα χέρια μου το lg g2 16gb.Τι παίζει με το imei?γράφω το Imei της συσκευής μου  σωστά σε αυτό το site http://www.imei.info/ καιμου δείχνει ένα άσχετο νόκια. :Σ 

Και για να πω το λόγο που το αγόρασα σε καποιον π ίσως έχει ίδιο ερώτημα είναι 

1)Βιαζόμουν και δεν είχα υπομονή να περιμένω

2)Μου άρεσε εμφανισιακά

3)Και το μόνο που με ξύνιζε εκτος την τιμή είναι ο αποθηκευτικός χώρος που τελικά θα συμβιβαστώ και δεν θα το γεμίσω με selfie ή θα τις περνάω στο pc

(όλα τα παραπάνω είναι σε σύγκριση με το xiaomi)

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει να μην εξαπατάς το κράτος. Σε ένα μεγάλο βαθμό η χαμηλή τιμή έγκειται και ότι γλυτώνεις ΦΠΑ και δασμους από την εισαγωγή. Αν υπάρχει από ευρωπαϊκό warehouse τότε δεν έχει καμία σημασία το τι θα πάρεις.

Φπα και δασμοι ειναι ενα και το αυτο. Οι εξτρα δασμοι ειναι σε προιοντα με φορο πολυτελειας.

Δεν εξαπατας κανενα κρατος, το ιδιο το κρατος δε θελει να σε ελεγξει, οταν το δεμα ειναι απο Κινα. Γιατι τα δεματα απο Αμερικη περνανε ολα τελωνειο;

Δημοσ.

Φπα και δασμοι ειναι ενα και το αυτο. Οι εξτρα δασμοι ειναι σε προιοντα με φορο πολυτελειας.

Δεν εξαπατας κανενα κρατος, το ιδιο το κρατος δε θελει να σε ελεγξει, οταν το δεμα ειναι απο Κινα. Γιατι τα δεματα απο Αμερικη περνανε ολα τελωνειο;

Δήλωσες από έξω την πραγματική αξία και δεν πλήρωσες τελωνείο? Ούτε στο σινεμά δεν γίνεται αυτό... Γι αυτό και στα στέλνουν σαν προϊόντα κήπου με αξία 30$...

Δημοσ.

Δήλωσες από έξω την πραγματική αξία και δεν πλήρωσες τελωνείο? Ούτε στο σινεμά δεν γίνεται αυτό... Γι αυτό και στα στέλνουν σαν προϊόντα κήπου με αξία 30$...

Ουτε στα δεματα που πηρα απο αμερικη δηλωσα, αλλα εκεινα ανοιχτηκαν, αξιολογηθηκαν και με χρεωσαν, και μαλιστα για το ιδιο ακριβως αντικειμενο (media player WD live), σε διαφορετικες παραγγελιες, για το ενα πληρωσα 10 ευρω, και για το αλλο 30.

Δημοσ.

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_3-5678.phpXIAOMI MI3

http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.phpLG G2

Με ενδιαφέρει η κάμερα και η οθόνη.Ποιο απο τα δυο ειναι καλύτερο?Επίσης το χιαομι θα παρω το 64γβ αρα 275Ε ενω το λγ 16γβ 300 αλλα επίσης σκέφτομαι οτι τα 16 δε θα με φτάσουν με τιποτα...τι λετε?

https://xiaomi-miui.gr/community/?s=2b944f3bb7ad9e760c24083d237e28062cc3a0d0

Δημοσ.

Ουτε στα δεματα που πηρα απο αμερικη δηλωσα, αλλα εκεινα ανοιχτηκαν, αξιολογηθηκαν και με χρεωσαν, και μαλιστα για το ιδιο ακριβως αντικειμενο (media player WD live), σε διαφορετικες παραγγελιες, για το ενα πληρωσα 10 ευρω, και για το αλλο 30.

Η ερώτηση σου απευθύνθηκε για τον ισχυρισμό σου ότι δεν εξαπατάς το ελληνικό κράτος στους δασμους και τελωνεία. Αλλά αλλά μας λες στην αρχή, αλλά μας λες μετά...

Και επιστρέφω στο θέμα. Αν παραγγείλεις τηλέφωνο από Κίνα και δηλώσεις πραγματική αξία στο δέμα, θα πληρώσεις δασμους και εκτελωνισμο. Οπότε η τιμή του πάει όσο και ένα τηλέφωνο αγορασμένο εδώ.

Δημοσ.

Εκει που εχουν διαμορφωθει οι τιμες, γιατι η συγκριση δεν ειναι LG G2 vs One plus one? 290€ το LG 280€ το 1+1. Παντα για 16GB εκδοση.

Το Mi3 πλεον κοστιζει 210€, τιμη που εχει το G2 mini και το Moto G 16GB.

Καταλαβαινω τη συγκριση βασει specs, αλλα νομιζω το κυριοτερο χαρακτηριστικο ενος vs ειναι τα χρηματα, "τι μπορω να αγορασω σε αυτα τα λεφτα".

Δημοσ.

Εκει που εχουν διαμορφωθει οι τιμες, γιατι η συγκριση δεν ειναι LG G2 vs One plus one? 290€ το LG 280€ το 1+1. Παντα για 16GB εκδοση.

Το Mi3 πλεον κοστιζει 210€, τιμη που εχει το G2 mini και το Moto G 16GB.

Καταλαβαινω τη συγκριση βασει specs, αλλα νομιζω το κυριοτερο χαρακτηριστικο ενος vs ειναι τα χρηματα, "τι μπορω να αγορασω σε αυτα τα λεφτα".

Ναι το νήμα είναι άκυρο όσον αφορά τη σύγκριση το είπαμε. Όμως όσον αφορά το One τα πράγματα είναι πολύ περίεργα, είναι δύσκολο να το παραγγείλεις, το στοκ είναι περιορισμένο, κάπου πήρε το μάτι μου ότι η αγορά από τρίτους δεν καλύπτεται με εγγύηση, από Αμερική θα αργήσει πολύ συν τους δασμούς, άρα και να το θες είναι δύσκολο να μπεις σε τέτοια διαδικασία αγοράς, και μιλάμε για κινητό που και το μικρότερο να πάθει δεν έχει service πουθενά στην Ευρώπη.

Ελπίζω στο επόμενο τους κινητό να τα πάνε καλύτερα στη διανομή, αν και χειρότερα δε γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...