Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(432) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

(340) ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

(216) ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

(371) ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ)

(98) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΡΙΠΟΛΗ)

(366) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)

(99) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ  (ΛΑΜΙΑ)

(369) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ(ΛΑΜΙΑ)

(712) ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε.(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) (Εχει 3 κατευθυνσεις)

(713) ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τ.Ε.(ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

Ψηφιακα Συστηματα (Πειραιας)

Επεξ/σία από chourdis
Δημοσ.

Δεν υπαρχουν σχολες προγραμματισμου.

Σχετικη συζητηση εδω: http://www.insomnia.gr/topic/533894-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1/

Πρεπει να δεις και τους οδηγους σπουδων καθε σχολης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς γνώμη για την ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Κοζάνη), Επιστημης Υπολογιστων (Ηρακλείου) και Ψηφιακα συστηματα (Πειραιας) ποια πιστευετε οτι ειναι η πιο καλη;

Επεξ/σία από chourdis
Δημοσ.

Έχει κανείς γνώμη για την ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Κοζάνη), Επιστημης Υπολογιστων (Ηρακλείου) και Ψηφιακα συστηματα (Πειραιας) ποια πιστευετε οτι ειναι η πιο καλη;

Κανεις;

Δημοσ.

Ψηφιακά είμαι εγώ.

Δες εδώ το πρόγραμμα σπουδών.

Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις;

Γενικά πάντως, εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Αξιόλογο σχήμα καθηγητών με τη πλειοψηφία (λέω πλειοψηφία γιατί δε ξέρω τι παίζει με όλους τους καθηγητές) να ενδιαφέρεται να σου λύσει απορίες κ.λπ.. Μόνο στην αρχή έχεις άπειρα μαθηματικά και από το δεύτερο έτος μπαίνεις σε μαθήματα του "κλάδου" σου. Ο καθηγητής των μαθηματικών βέβαια είναι πάρα πολύ καλός. Δεν έχω γνωρίσει πιο παθιασμένο άνθρωπο με τη δουλειά του.

Αλλά... τι ακριβώς θες να μάθεις;

*Όσο μπορώ να βοηθήσω και γω, έτσι; Πρωτοετής είμαι.

**Μη βλέπεις στο πρόγραμμα σπουδών που στα διάφορα μαθηματικά έχει διαφορετικούς καθηγητές. Ένας τα έχει πάρει πλέον όλα.

Δημοσ.

Από αυτές, την καλύτερη φήμη μακράν έχει η σχολή στο Ηράκλειο και λίγο που το έχω ψάξει όχι άδικα. Νομίζω αδικούνται πολύ οι άνθρωποι εκεί που λόγω απόστασης και έλλειψη κύρους (sic) δεν παίρνουν τόσο καλούς φοιτητές όσο θα μπορούσαν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...