Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς κανα μαγαζί με ωραίο κοκορέτσι κοντά στην Αθήνα; εχω ακουσει για τα βλάχικα αλλα πέφτει κομματάκι μακριά..

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το σπληνάντερο έχουν απαγορεύσει και θα εκτιμούσα αν κάποιος ήξερε πού βρίσκουμε, αλλά ας μην κάνω hijack.

• Like 1
Δημοσ.

πανω στην λεωφ βουλιαγμενης στο υψος της δαφνης στην πλατεια καλογηρων !

ειναι απο νωρις το μεσημερι πανω στην σουβλα τα κοκορετσια , νοστιμα , αλλα τσιμπημενα στην τιμη !

• Like 1
Δημοσ.

Μωρέ, φέρτε εσείς από τον χασάπη μαι σούβλα με κοκορέτσι, και σας το ψήνω εγώ τσαμπέ στον κήπο μου, δίπλα από την θάλασσα!

Δημοσ.

πανω στην λεωφ βουλιαγμενης στο υψος της δαφνης στην πλατεια καλογηρων !

ειναι απο νωρις το μεσημερι πανω στην σουβλα τα κοκορετσια , νοστιμα , αλλα τσιμπημενα στην τιμη !

Το Βαγόνι πρέπει να λες. Απίστευτο κοκορέτσι και αρνί σούβλας. Αγοράζω καμιά φορά από εκεί. Βέβαια οι τιμές είναι πολύ υψηλές δυστυχώς και δεν μπορείς να πάρεις μεγάλες ποσότητες.

Γενικά στην Πλατεία Καλογήρων έχει πάρα πολλές ψησταριές

• Like 1
Δημοσ.

Δάφνη - Υμηττό μένω εγώ και κάθε μέρα περνάω από το Βαγονέτο όπως λέγεται. Μάλιστα έχει κανά 2 μήνες που έχει ανακαινιστεί. Προσωπικα δεν έχω γευτεί κάποια από τα σουβλιστά του συγκεκριμένου μαγαζιού αν και συνέχεια λέω μια μέρα να πάρω ένα κοτόπουλο.

Καθημερινά απο το πρωί ο τύπος με τη γυναίκα του, οπλίζουν τις σούβλες με κοτόπουλα, κοκορέτσι, χοιρινό και κάποιες μέρες και ολόκληρα αρνιά! Οι τιμές όντως είναι τσιμπημένες, στην ταμπέλα κάτι είδα 20κάτι ευρώ το κιλό το αρνί. Πάντως πρέπει να διαθέτει καλό προμηθευτή με ντόπια κρέατα.

• Like 1
Δημοσ.

εχει μια  ψησταρια που λεγεται διονυσος ,  μπορεις να καθησεις και να φας εκει ..

στο βαγονετο περνας το περνεις και φευγεις ! παααρα πολυ καλο κρεας αλλα οι τιμες πολυ τσιμπημενες ακομη και στα κοτοπουλα .. μονο που τις βλεπεις  τις σουβλες ετσι οπως τις εχει μπροστα στον δρομο , σου ερχεται να κατεβεις απο το αμαξι και να τα παρεις ολα  ..

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους. Σχετικά με το κοκορέτσι δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί Βαγονέτο με Διόνυσο. Μιλάμε για ψησταριά που βάζει κάθε μέρα σούβλες vs σουβλατζίδικο. Ωραίο το βαγονέτο το έχω τιμήσει πολλές φορές αλλά όλως τυχαίως ποτέ για κοκορέτσι (και η αλήθεια είναι ότι αγνοώ αν έχει)

Αλλά κρίνοντας από τα υπόλοιπα που έχω γευτεί μπορώ να πω ότι εφόσον το προσφέρει, δεν γίνεται να μην είναι καλό.

Επίσης για την ιστορία, δεν έκανε ανακαίνιση απλά, μεταφέρθηκε στον δίπλα χώρο ο άνθρωπος (για όποιον ξέρει δεξιά του army land με τα στρατιωτικά) σε ένα μαγαζί που νομίζω πριν πουλούσε κουρτίνες :P Πλέον έχει και τραπεζάκια αν θες να καθίσεις.

Δημοσ.

καμμια συγκριση δε γινεται που ειδες εσυ την συγκριση δε καταλαβαινω ..

το μονο που αναφερθηκε ειναι οτι  στο ενα μπορεις να καθησεις εκει κ να φας εννω στο αλλο οχι , δεν ειναι κ τοσο ασημαντο να το γνωριζει  αυτο νομιζω .. εξυπακούεται οτι στο βαγονετο θα ειναι καλυτερο το κρεας οπως και πιο ακριβο !

Δημοσ.

Το σπληνάντερο έχουν απαγορεύσει και θα εκτιμούσα αν κάποιος ήξερε πού βρίσκουμε, αλλά ας μην κάνω hijack.

Μαγαζί δεν ξέρω, αλλά εάν βρεις εντόσθια και έντερα στο κάνω. 

• Like 1
Δημοσ.

Έντερα παίρνω συχνά για τα λουκάνικα, να βρεθεί ο σπλήνας είναι το θέμα.

Πουλάνε στα κρεοπωλεία!

Δημοσ.

Όπου έχω ρωτήσει εγώ έχω φάει άκυρο. Απ' ό,τι κατάλαβα το κρατάνε οι σφαγείς για την πάρτη τους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...