Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά τρώμε χρόνια στον Τσολιά στην Βάρη ο ίδιος ιδιοκτήτης μέχρι στιγμής εδώ και χρόνια και τέλειο φαι.

Μακριά ναι μεν και από μένα αλλά σε γλέντια και γιορτές είναι κομπλέ και ο χώρος και το φαγητό.

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

νοντα εχω δει οτι μεταφερθηκε λιγο πιο διπλα δεν εχω δει τα τραπεζακια ομως ,  δε το ηξερα  καλα κανεις κ το αναφερεις !

εχω να παρω καιρο απο κει κ οποτε επαιρνα ηταν παντα στο χερι για το σπιτι !

τελευταια φορα που πηγα ηταν οταν το κοτοπουλο που πηρα  ειχε χεδον διπλασια τιμη απο οσο ειχε στα συνοικιακα σουβλατζιδικα ,

τοτε  ειπα ενα μεγαποπρεπεστατο'' Αντε γεια ρε μπαγλαμα που νομιζεις οτι ζεις ακομη στην ελλαδα του πασοκ ''

και δε ξαναπατησα ..

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά σίγουρα μόνο το σπλινάντερο είχε απαγορευτεί? Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν και το κοκορέτσι αλλά όχι 100%, αν θυμάται κάποιος σίγουρος ας πει!

Mau-Maus, άλλη χώρα ε? :-D

• Like 1
Δημοσ.

To Βαγωνέτο είναι ακόμα ανοιχτό? Πρέπει να έχει κλείσει...

Δεν έκλεισε, απλά μεταφέρθηκε παραδίπλα επί της Βουλιαγμένης

• Like 2
Δημοσ.

Mau-Maus ναι κι εγώ σκέψου δεν το έχω τιμήσει από όταν μεταφέρθηκε, πάντα πακέτο έπαιρνα γυρνώντας από δουλειά. Τα τραπεζάκια βέβαια τα έχω δει, εκτός αν είναι ντεκόρ, οπότε έχω πέσει τραγικά έξω :D :D :D Τέλος και για να βγω λιγάκι οφφ, να αναφέρω ότι Ηλιούπολη (σε φαση σουβλάκι όμως) πιστεύω η καλύτερη επιλογή είναι το ερωτηματικό στην πλατεία Αεροπορίας (εγώ το λέω "ο μπάρμπας), πίτα με κοντοσούβλι και τα μυαλά στα κάγκελα. Σταματάω το οφφ γιατί το πήγα τελείως αλλού

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά σίγουρα μόνο το σπλινάντερο είχε απαγορευτεί? Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν και το κοκορέτσι αλλά όχι 100%, αν θυμάται κάποιος σίγουρος ας πει!

Mau-Maus, άλλη χώρα ε? :-D

νομιζω εχεις δικιο συμφωνα με την ΕΕ λογο των τρελων αγγελαδαν τοτε ειχαν απαγορευτει ολα τα εντοσθια και το μυαλο.

• Like 1
Δημοσ.

Το 2001 είχε γίνει αυτό, ισχύει απ' όσο ξέρω μόνο στην Αγγλία ακόμα (όπου και ξεκίνησε, καθώς ταΐζανε τα ζώα αλεσμένα μέρη άλλων ζώων) ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη απλώς έχουμε εντείνει τον έλεγχο στις εισαγωγές.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα νόσος παρεμπιπτόντως.

Δημοσ.

Σπηκ

Το ενδιαφέρον είναι στο αίτιο βασικά, για το οποίο δεν γνωρίζουμε πολλά, το prion. Το οποίο αντίθετα με όλους τους παθογόνους οργανισμούς (βάζω και τους ιούς στο "οργανισμούς") δεν χρησιμοποιεί DNA/RNA για τη μόλυνση. Στην ουσία είναι μια πρωτεΐνη που έχει αναδιπλωθεί με λάθος τρόπο και αποτελεί το "καλούπι" για περισσότερες τέτοιες κακοδιπλωμένες.

Όλα αυτά τα μπιρμπίλια, βαράνε εγκέφαλο και έχουν σουρεάλ συμπτώματα:

Η νόσος τον αγελάδων προκαλεί παραισθήσεις, αμνησία, αλλαγές στην προσωπικότητα και τέτοια ωραία.

Η FFI προκαλεί αϋπνία σταδιακή αρχικά και ολική στο τέλος (παίζει να πας κάνα 8μηνο χωρίς καθόλου ύπνο) πάλι παραισθήσεις, παράνοια, φοβίες ώσπου στο τέλος απλώς δεν αντιδράς σε κανένα ερέθισμα αλλά είσαι ξύπνιος. Μετά πεθαίνεις.

Το GSS προκαλεί βλάβες στην ομιλία και την ισορροπία και πολλές φορές οδηγεί σε ψύχωση.

Το kuru είναι ίδιο με το παραπάνω αλλά με πιο χοντρά συμπτώματα και σε κάνει να γελάς ανεξέλεγκτα.

Δεν τα σπάει;

Εννοείται θεραπεία ούτε για πλάκα.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Παιζει να εισαι ο μονος που μπορει να περιγραψει κατι που σου πηδαει τον εγκεφαλο και σε σκοτωνει με τροπο που να κανεις τον αναγνωστη να βρει αντικειμενο για μελετη ε. Just sayin :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Όλα αυτά τα μπιρμπίλια, βαράνε εγκέφαλο και έχουν σουρεάλ συμπτώματα:

Η νόσος τον αγελάδων προκαλεί παραισθήσεις, αμνησία, αλλαγές στην προσωπικότητα και τέτοια ωραία.

Η FFI προκαλεί αϋπνία σταδιακή αρχικά και ολική στο τέλος (παίζει να πας κάνα 8μηνο χωρίς καθόλου ύπνο) πάλι παραισθήσεις, παράνοια, φοβίες ώσπου στο τέλος απλώς δεν αντιδράς σε κανένα ερέθισμα αλλά είσαι ξύπνιος. Μετά πεθαίνεις.

Το GSS προκαλεί βλάβες στην ομιλία και την ισορροπία και πολλές φορές οδηγεί σε ψύχωση.

Το kuru είναι ίδιο με το παραπάνω αλλά με πιο χοντρά συμπτώματα και σε κάνει να γελάς ανεξέλεγκτα.

Δεν τα σπάει;

Εννοείται θεραπεία ούτε για πλάκα.

Ρε τι μου θυμίζει! 

7101b987e3a8fff79a405f90ea50478c_XL.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...