zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Όπου έχω ρωτήσει εγώ έχω φάει άκυρο. Απ' ό,τι κατάλαβα το κρατάνε οι σφαγείς για την πάρτη τους. Θες φίλο χασάπη τότε... Πάντως αν όχι σκέτη σπλήνα ίσως είναι πιο εύκολο να τη βρεις μαζί με άλλα εντόσθια
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Φίλο χασάπη έχω, φίλο σφάχτη δεν έχω. Θα πάω να κλέψω κανένα ζώο μου φαίνεται. 1
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Όπου έχω ρωτήσει εγώ έχω φάει άκυρο. Απ' ό,τι κατάλαβα το κρατάνε οι σφαγείς για την πάρτη τους. γι αυτο και ειναι 200 κιλα ο καθενας πες μου κατι ρε λουσι , η σπληνα κανει μονο για παρασκευη λουκανικου σωστα ?δε την τρως τιποτα γεμιστη με σκορδα και τετοια ε ? 1
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 γι αυτο και ειναι 200 κιλα ο καθενας πες μου κατι ρε λουσι , η σπληνα κανει μονο για παρασκευη λουκανικου σωστα ?δε την τρως τιποτα γεμιστη με σκορδα και τετοια ε ? και μόνη της τρώγεται...
redhotstef Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 φθηνο κοκορετσι υπαρχει, ακριβο επισης, πλουσιο σε ποσοτητα επισης, κτλ κτλ, αλλα ωραιο κοκορετσι πιστευω παντου και οχι (κβαντογνωμη μου). Μπορει το Χ καταστημα σημερα να το μαγειρεψε ωραια και να ειναι νοστιμο, αυριο μπορει να καηκε παραπανω, εχτες να μην το εψησε καλα, την αλλη να μην ειχε αλατι. Δεν πιστευω δηλαδη οτι ενα μαγαζι φτιαχνει παντα, ενα ωραιο κοκορετσι/φαγητο/σουβλακι/πατσα/κτλ. Αλλα οταν εχει να κανει με αλλα χαρακτηριστικα οπως στην πρωτη προταση μου, πιστευω ειναι πιο πιθανο να πετυχεις αυτο που θες.
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 γι αυτο και ειναι 200 κιλα ο καθενας πες μου κατι ρε λουσι , η σπληνα κανει μονο για παρασκευη λουκανικου σωστα ?δε την τρως τιποτα γεμιστη με σκορδα και τετοια ε ? Με μαϊντανό και σκόρδο είναι μούρλια αν σ' αρέσουν αυτά. Εγώ προσωπικά δε την βρίσκω πολύ με τα εντόσθια, εκτός αν είμαι άρρωστος, εκεί πετάω 2 συκώτια με κουρκούτι στο τηγάνι και ισιώνω. Στο λουκάνικο μόνο ψαχνό και λίπος παίζω. 1
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 αφου τρωγεται η σπληνα και το μυαλο δεν υπαρχει κανενα μερος του σωματος των ζωων που να μη τρωγεται .. και το αιμα πινεται .. 1
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Το αίμα κάνει λουκανικάρα (blutwurst) ή πουτίγκα. Αλλά στην Ελλάδα δεν παίζει.
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 αφου τρωγεται η σπληνα και το μυαλο δεν υπαρχει κανενα μερος του σωματος των ζωων που να μη τρωγεται .. και το αιμα πινεται .. όπως επίσης δε νομίζω να υπάρχει και κάποιο ζώο που δεν το τρώνε...απλά διαφέρουν από λαό σε λαό και φαίνεται περίεργο 1
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Με μαϊντανό και σκόρδο είναι μούρλια αν σ' αρέσουν αυτά. Εγώ προσωπικά δε την βρίσκω πολύ με τα εντόσθια, εκτός αν είμαι άρρωστος, εκεί πετάω 2 συκώτια με κουρκούτι στο τηγάνι και ισιώνω. Στο λουκάνικο μόνο ψαχνό και λίπος παίζω. εγω εχω προβλημα , δε μπορω να φαω ουτε σπληνα ουτε στομαχια (πατσα δλδ) ουτε εντερα ουτε τιποτα τετοια ! καλα αν δω να τρωνε ματια - μυελο - κεφαλια καρδιες η γλωσσες μπορει και να ξερασω ..
redhotstef Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 εγω εχω προβλημα , δε μπορω να φαω ουτε σπληνα ουτε στομαχια (πατσα δλδ) ουτε εντερα ουτε τιποτα τετοια ! καλα αν δω να τρωνε ματια - μυελο - κεφαλια καρδιες η γλωσσες μπορει και να ξερασω .. αλλα το red bull το πινεις!:.
johnkal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Όπως αναφέρθηκε ήδη, για μένα το Βαγόνετο έχει το καλύτερο κοκορέτσι που χω φάει ποτέ. Βλάχικα σε διάφορες ταβέρνες που χω πάει δεν ενθουσιάστηκα. καμμια συγκριση δε γινεται που ειδες εσυ την συγκριση δε καταλαβαινω .. το μονο που αναφερθηκε ειναι οτι στο ενα μπορεις να καθησεις εκει κ να φας εννω στο αλλο οχι , δεν ειναι κ τοσο ασημαντο να το γνωριζει αυτο νομιζω .. εξυπακούεται οτι στο βαγονετο θα ειναι καλυτερο το κρεας οπως και πιο ακριβο ! Κοκορέτσι ζητάει ο topic starter, ο Διόνυσος δεν έχει είναι σουβλατζίδικο. Πάντως σαν μαγαζί έχει ωραίες γεύσεις αλλά εγώ δεν παίρνω πια απο κει γιατί δε σέβεται τους πελάτες και έχει "φιλοχρήματο" πνεύμα λόγο κεντρικού σημείου. Συνέχεια εμμονή να ανεβάζει τις τιμές και οι ποσότητες "γκουρμέ". Αποκορύφωμα όταν είχε ανέβει ο ΦΠΑ στους χώρους εστίασης και πήγε το γύρο πίτα απο 2€ στα 2.30€. Όλος ο κόσμος τον έκλασε και το έριξε πάλι στα 2. Τελευταία έκανε κάτι εβδομαδίαιες προσφορές της πλάκας που μάλλον τις έκοψε και αυτές. Αναλογία εργαζόμενων ελλήνων - αλλοδαπών 1:20 και αν..! Επίσης, πριν κανα 2 χρόνια σε σοβαρό τραυματισμό γνωστού μου, όταν πήγε ο φίλος του να ζητήσει πάγο απο κει για να του βάλει στο κεφάλι ενώ ήξεραν τι τον ήθελε του ζητούσαν να αγοράσει κάτι πρώτα αλλιώς δε δίναν!! Γενικά η Δάφνη έχει άπειρες επιλογές για σουβλάκια. Ο Δίονυσος είναι απλά σε πολύ κεντρικό σημείο και τίποτα παραπάνω. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2014 από johnkal
whodatinsomniaK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Κάτι τύποι σαν κι εσάς, χαλαν τη Δαφνάρα. Πλατεία Καλογήρων my ass για κοκορέτσι. Στη Δάφνη, για κοκορέτσι, γαρδούμπα, κοντοσούβλι, πας στον Τσούτσουρα, στο Χρυσό οδηγό την ψάχνετε ως "Ο Μαραθώνας". Βρήκα και κάτι Online: http://www.ask4food.gr/estiatoria/13636-marathonas-tsoutsouras Κάτι τέτοιες μαλακίες διαβάζω και μου κατεβαίνει η χοληστερίνη, "Ο τσούτσουρας" είναι χασαποταβέρνα και ότι παραγγέλνεις στο φέρνει. Αν θες πατάτες, παραγγέλνεις πατάτες ρε τσιφούτη. Αν θες γλυκό, πηγαίνεις στο "πάρκο" και παίρνεις πάστα, τσιφούτη. Θες γιαουρτάκι με μέλι, ή παραγγέλνεις ή γίνεσαι θαμώνας. Θέλεις και ατμόσφαιρα... σε χασαποταβερνα. Τι είναι η ατμοσφαιρα σε χασαποταβέρνα;;; Έχουμε χάσει και το τελευταίο ψήγμα λογικής. Ωστόσο, παλιά είχε 2 δίμετρους πίνακες του Μπουζιάνη, ρε καραγκιόζη, και οι θαμώνες τους κάπνιζαν με άσσο... Και τώρα θα ρωτήσεις, απολίτιστε καραγκιόζη, ποιος είναι ο κύριος... και σε χαλάει η ατμόσφαιρα της χασαποταβέρνας. Άιντε πήγαινε να φας σύκα τυλιγμένα σε μπέικον και σος από σπέρμα τυραννόσαυρου και μουσική υπόκρουση μπαβαρότι. Καράβλαχε, που μας ήρθατε στο Κατσιπόδι και θέτε και ατμόσφαιρα σε... χασαποταβέρνα. 1
gamanos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Πέρα στα Καλυβια παίζεις επίσης κοκορέτσι. Δεν είμαι φίλος και δεν ξέρω πόσο καλό, αλλα στάνταρ παίζει.
nodas_21greek Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 whodatinsomniaK έχεις απόλυτο δίκιο για Τσούτσουρο, και είναι ντροπή μου που τόσα χρόνια ενώ ακούω διθυράμβους δεν έχω αξιωθεί να στρώσω τον κώλο μου και να πάω από εκεί. Mau-Maus πλέον στο βαγονέτο στον νέο χώρο του, έχει και καμια 10αρια τραπεζάκια να κάτσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα