Nihilist Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα insomniacs, θέλω να ρωτήσω με κατεύθυνση Ψυχολογίας στο ΦΠΨ Ιωαννίνων συγκεκριμένα, αν γίνεται αφού τελειώσω και πάρω πτυχίο, να κάνω το μεταπτυχιακό μου στο ΑΠΘ (διάβασα στη σελίδα της Ψυχολογίας του ΑΠΘ ότι αν είσαι απόφοιτος ΦΠΨ με κατεύθυνση την ψυχολογία μπορείς να κάνεις το μεταπτυχιακό σου εκεί μετά απο ειδικές εξετάσεις + το γεγονός να πληρείς κάποιες άλλες παραμέτρους - http://sep4u.gr/sxoles/openfile.php?f=MTcyσελίδα 67 - με κατεύθυνση μάλιστα τομείς της ψυχολογίας όπως Σχολική, Αναπτυξιακή, Κλινική κτλ.) 99% να ισχύει αυτό που περιέγραψα παραπάνω αλλά το σημαντικό ερώτημα είναι αφού τελειώσω το μεταπτυχιακό εκεί, αν θα μπορώ να ασκήσω το επάγγελμα του ψυχολόγου ή θα είμαι ένας ακόμα ένας απλός φιλόλογος. Σε άλλο φόρουμ όπου οι απαντησεις είναι 6 χρόνια πριν αναφέρουν ότι ψυχολόγος δεν βγαίνεις από ΦΠΨ ούτε καν στο εξωτερικό δε να αναγνωρίζεται. Όποιος έχει γνώση σε αυτό το θέμα, ας με διαφωτίσει λίγο. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα