svouras88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα,Σκέφτομαι να πάρω καινούριο laptop και έχοντας ψάξει σε αρκετά καταστήματα από τα γνωστά στην Ελλάδα μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε τίποτα Έτσι κοίταξα τα MSI και βρήκα αυτό το μοντέλο: Site: GS60 2PE GHOST PRO 3K EDITION το οποίο μου φαίνεται αρκετά τούμπανο. Με την NVIDIA GeForce GTX 870M. Είδα και τα άλλα μοντέλα με οθόνη 15.6, που με ενδιαφέρει και παρόλο που είχαν την καλύτερη nvidia που υπάρχει, την 880 είναι όλα 3.5 kg και αφού θέλω φορητό υπολογιστή είπα να τα απορρίψω. Οπότε για να μην γίνομαι κουραστικός θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες και μη, σχετικά με τα msi και όχι μόνο, τα εξής:1) Συγκριτικά με το συγκεκριμένο laptop έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο τόσο καλό ή να μου πείτε κάτι για αυτό που ίσως θα έπρεπε να ξέρω ή και για τα msi? Με απασχολεί και λίγο το θέμα της κάρτας γραφικών αν είναι αρκετά καλή ωστε να αντέξει 2-3 χρονια. (Επίσης μήπως κάτι μου ξεφεύγει πέρα από κάποια βασικά μειονεκτήματα όπως το ότι δεν έχει οπτικό δίσκο)(Όπως είπα είδα τα καλύτερα αλλά πολύ βαριά και χοντρά ρε παιδί μου... Που να τα βάλεις 2) Με απασχολεί επίσης το πως τα το προμηθευτώ αφού δεν τα πουλάνε στην Ελλάδα. Το βρήκα στο amazon αλλά δεν ξέρω αν τα λάπτοπς αξίζει να τα παίρνεις έτσι. Αν το πάρω και μου έρθει διαλυμένο τι κάνουμε μετά; Επίσης σημαντικό θέμα είναι αυτό της εγγύησης. Αν το πάρω απ'εξω θα με καλύπτει και αν πάθει κάτι τι κάνουμε, το στέλνουμε έξω πάλι; Τέλος έχω κάτι θείους που θα έρθουν τον Οκτώβρη από Καναδά και σκέφτομαι μήπως τους πω να μου το πάρουν(είναι και πιο φθηνό) αν και πάλι δεν ξέρω τι γίνεται με την εγγύηση.Σόρρυ που ήταν μακροσκελές. Όλες οι απαντήσεις ευπρόσδεκτες!! P.S. Πριν με πείτε περίεργο να σας πω ότι είμαι. Επίσης το laptop που έχω τώρα έκανε 1800 euro και δεν τα κλαίω γιατί το πήρα το 2007 και ακόμα κρατάει το Site: καμάρι μου. Οπότε θέλω πάλι μια επιλογή που να ξέρω ότι θα είναι αξιόπιστη και θα αντέξει κάποια χρόνια.Ευχαριστώ!
actorgr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 http://goo.gl/vLiMVA ολη η σειρα ειναι 3κ κανε την μετατροπη1 Polish zloty =0.24221626 Euros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα