ocean7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Παιδια και παλι καλησπερα σας! Θα ηθελα αν ξερετε καποιο προγραμα που να μπορω να παρακολουθω της θερμοκρασιες του λαπτοπ και της στροφεςτου ανεμιστηρα!! hp dv6 ειναι το μοντελο! Θ μου ηταν πολυ χρησιμο! καθως θα προλαβω και καμια ζημια οπως καψιμο καμιας καρτας η του σκληρου η κατι που μπορει να προκληθει απο υψηλες θερμοκρασιες!Σας ευχαριστω εκ των προτερων παρα πολυ !!!!
zio10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Παιδια και παλι καλησπερα σας! Θα ηθελα αν ξερετε καποιο προγραμα που να μπορω να παρακολουθω της θερμοκρασιες του λαπτοπ και της στροφεςτου ανεμιστηρα!! hp dv6 ειναι το μοντελο! Θ μου ηταν πολυ χρησιμο! καθως θα προλαβω και καμια ζημια οπως καψιμο καμιας καρτας η του σκληρου η κατι που μπορει να προκληθει απο υψηλες θερμοκρασιες! Σας ευχαριστω εκ των προτερων παρα πολυ !!!! Δες το speedfan και το hardware monitor. Προσωπικά προτιμώ το πρώτο γιατί είναι μικρό, απλό και δωρεάν
coolerman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Hwinfo απο εμένα & speedfan όπως είπε και απο πάνω μου. Έχεις ανεβασμένες θερμοκρασίες?
ocean7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Hwinfo απο εμένα & speedfan όπως είπε και απο πάνω μου. Έχεις ανεβασμένες θερμοκρασίες? οχιδεν εχει πια ανεβασμενες γιατι το καθαρισα αλλα θελω να το πραακολυθω μηπως ξανα βρωμισει και ανεβασει παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα