asterikios7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 αγαπητοί, έκανα μία αγορά, παίρνοντας ένα κινέζικο noname tablet 9,7'' . Η μπαταρία που είχε ήταν 3000mah και κρατούσε μονο μισή ώρα. Μπήκα στη διαδικασία να αλλάξω μπαταρία και παρήγγειλα από site μία LG(WHO KNOWS) 8000mAh. Τώρα το tablet μένει ανοικτό 1ωρα και 45λεπτά το πολύ. το περίεργο είναι οτι όταν το κλείνω και έχει πχ 60%. την επόμενη μέρα δεν ανοίγει γαιτί δείχνει αφόρτιστο!!! αν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει γιατί έχω φάει σκάλωμα..
coolerman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δοκίμασε την παλιά πρώτα και δες αν στο κάνει,ΑΝ δεν στο κάνει κάτι παίζει με την μπαταρία. Αλλά και πάλι πιστεύω ανέβηκες πολύ σε Mah και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και σου κάνει αυτά τα κουλά
asterikios7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Σ'ευχαριστώ για την απαντησή σου. όμως το έκανε και με την πρώτη μπαταρία που παρόλο που ήταν μικρή διαρκούσε πάρα πολύ λίγο. Μάλλον φαίνεται κάπου "χανει" ενέργεια. Σε ενα app που εγκατέστησα μου εμφάνιζε διάρκεια 13 ώρες αλλά τελικά διαρκούσε το πολύ 2.
kostasfalcon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) 9.7 οθονη με μονο 3000 μπαταρια.....??? Ποσο το πηρες αν επιτρεπεται....? Νομιζω πως και μονο με αυτόν τον περιεργο συνδιασμο δεν επρεπε να το παρεις! Και η 8αρα που λες ότι πηρες (αποσπωμενη μπαταρια?) ειναι επισης τραγικη μαζι φυσικα με το τραγικο μηχανημα που πηρες..... Λυπησου τα λεφτα που δινεις......και αν εισαι ασχετος με την τεχνολογια ή δεν εχεις καποιον γνωστο σου που να ξερει - μπορεις να ενημερώνεσαι από τα φορουμς (καλη ωρα) που τωρα ζητας (σε λαθος χρονο) βοηθεια.... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2014 από kostasfalcon
brotrainer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Φίλε την πάτησες. Ποτέ no-name προιόν! Σε τίποτα! Ακόμα και στα κινέζικα υπάρχουν κάποια brands. Τώρα για 3.000 mah άστα να πάνε. Μου θυμίζει ταμπλετ πλαισιο που το αφηνεις κλειστο με 80 μπαταρια και την αλλη μερα είναι σβηστό.
kostasfalcon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ανεπίτρεπτο στην εποχή που η πληροφορία είναι άπειρη και δωρεάν να γίνονται τέτοιες αγορές...κρίμα και πάλι για την τόσο άστοχη αγορά σου....
asterikios7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 την πάτησα όντως, άλλα δεν θέλω να το πετάξω. 77€ το πήρα, φυσικά μου έχει πάει πολύ περισσότερο. η μπαταρία την έδινε πιο μεγάλη στη σελίδα που το βρήκα. η 8000 τελικά είναι 4800 αλλά δεν κρατάει πάνω από μια ώρα online gaming. καμία ιδέα;;;
kostasfalcon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 εχεις την δυνατοτητα να το γυρισεις πισω σαν προβληματικο και τουλάχιστον να δοκιμασεις την τυχη σου σε άλλο κομμάτι ? αν ναι καντο...αν όχι απλα παρτο αποφαση ότι την πατησες και δες λιγο πιο προσεκτικα κατι που να μην πεταξεις παλι τα λεφτα σου. Εχει κινεζικα που είναι αξιοπιστα (pipo-onda) αν κοιτας σε τετοια....
mixkarl Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Λαθος επιλογη αγορας μην ασχοληθεις περαιτερω αρκετα χρηματα εδωσες.Πηγαινε σε κατι επωνυμο για να κοιμασαι και να ξυπνας ησυχος με παντα ενεργεια στο ταμπλετ σου.
asterikios7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Έτσι ακριβώς. στην ανακύκλωση και ησύχασα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα