Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι θέμα γούστου, είναι αντικειμενικο.

Εκφραζεις την αποψη σου για ενα gadget, εξ ορισμου δεν μπορει να ειναι αντικειμενικη.

Just saying.

Δικια μου αποψη λοιπον ειναι πως η 4αρα αποτελει τη χρηση τομη μεγεθους/λειτουργικοτητας για τις αναγκες μου.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διορθώνω τότε: "για εμένα και οποιοδήποτε άλλο έχει την παραμικρή σχέση με την τεχνολογία". Δεν είναι θέμα γούστου, είναι αντικειμενικο. Σε μια μεγαλύτερη οθόνη μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα ευκολότερα. Οι δε 5" ίντσες δεν σε ενοχλούν πουθενά στην καθημερινότητα σου.

ΔΕΝ είναι αντικειμενικό. Σε μια οθόνη 10" μπορείς να κάνεις ακόμα περισσότερα πράγματα ευκολότερα αλλά υπάρχει και ο παράγοντας "τι ΜΕ βολεύει στο χέρι και στην τσέπη", τι είδους χρήση κάνω, τι άλλες συσκευές χρησιμοποιώ κλπ. Οπότε είναι υποκειμενικό.

Εμένα με ενοχλούν οι 5 ίντσες (ή 5", ένα απ' τα δύο). Είναι επειδή δεν έχω σχέση με την τεχνολογία; Κατά ποιον τρόπο σχετίζεται πάλι η γνώση περί τεχνολογίας με το γούστο περί μεγεθών, δεν μπορώ να καταλάβω. Όσοι δηλαδή έχουν μεγάλο κινητό ξέρουν από τεχνολογία; Αν μπορείς εξήγησέ το μου ή τέλος πάντων, άσε με να έχω τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Κάτσε ρε συ ακόμα δεν βγήκε! :P

Πάντως, το θέμα μεγέθους οθόνης είναι καθαρά υποκειμενικό (αν και συνηθίζεται). Εγώ ας πούμε θεωρώ τις 4.5" - 4.7" max για τα γούστα μου και τις ανάγκες μου. Οπότε όπως βολεύεται ο καθένας :-)

Και τι εγινε που δε βγηκε.Θα βγει.Οσο για το θεμα οθονης παιδια ολοι περασαμε και απο 4αρες και απο 5αρες κτλ κτλ.Το browsing ειδικα ειναι αρκετα δυσκολο σε 4αρα οθονη και ειμαι σιγουρος οτι αν παει για 4" μολις δει μια 5αρα οθονη θα μετανιωσει την ψυχη του.Για να μην παρεξηγηθω εχω περασει και απο iphone και απο android και απο 3.5,4 και μεχρι και 5.5 και πιστευω για το μεσο χρηστη μια 5αρα ειναι οτι πρεπει

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά ή είστε νάνοι και δε χωράει στο χέρι/τσέπη σας μια 5αρα οθόνη ή εγώ είμαι γίγαντας ή είστε fanboys της apple και όσο βγάζει κινητό με 4αρα οθόνη θα λέτε ότι αυτή είναι η καλύτερη. Μαντέψτε πιο από τα 3 είναι το πιο πιθανό. Και μόλις βγει το νεο iphone ξαφνικά οι 4.7" θα γινουν το ιδανικό μέγεθος. Οι ίδιοι είστε που χαρακτηρίζατε το galaxy s2 παντόφλα επειδή έιχε 4αρα.

Πραγματικά πείτε που δεν σας βολεύει μια 5αρα οθόνη και θα το δεχθώ. Δεν χωράει στο χέρι σας; Δεν χωράει στην τσέπη σας; Δεν φτάνει το χέρι σας από εκεί ως εκεί;

Είναι πιο εύκολο να απαντήσεις σε ενα mail σε 4αρα οθόνη; Είναι πιο βολικό να δείς ενα βίντεο στο youtube / μια ταινία σε 4αρα οθόνη; Είναι πιο εύκολο να γράψεις στο insomnia σε 4αρα οθόνη;

Και πάει στο καλό, έστω ότι η 5αρα είναι μεγάλη, από που προκύπτει οτι η 4αρα ειναι ιδανική; Γιατί όχι με τα δικά σας κριτήρια μια 3.5" ή μια 3"; Επειδή το iphone εχει 4";

Και σας ξαναρωτάω έχετε δοκιμάσει 5αρα για παραπάνω από ένα 10λεπτο και δεν την συνιθήσατε; Όλοι τα ίδια λέγαμε για παντόφλες κλπ και μόλις δοκιμάσαμε 5αρα δεν γυρίσαμε πίσω.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδιά ή είστε νάνοι και δε χωράει στο χέρι/τσέπη σας μια 5αρα οθόνη ή εγώ είμαι γίγαντας ή είστε fanboys της apple και όσο βγάζει κινητό με 4αρα οθόνη θα λέτε ότι αυτή είναι η καλύτερη. Μαντέψτε πιο από τα 3 είναι το πιο πιθανό. Και μόλις βγει το νεο iphone ξαφνικά οι 4.7" θα γινουν το ιδανικό μέγεθος. Οι ίδιοι είστε που χαρακτηρίζατε το galaxy s2 παντόφλα επειδή έιχε 4αρα.

Πραγματικά πείτε που δεν θα σας βολεύει μια 5αρα οθόνη και θα το δεχθώ. Δεν χωράει στο χέρι σας; Δεν χωράει στην τσέπη σας; Δεν φτάνει το χέρι σας από εκεί ως εκεί;

Είναι πιο εύκολο να απαντήσεις σε ενα mail σε 4αρα οθόνη; Είναι πιο βολικό να δείς ενα βίντεο στο youtube / μια ταινία σε 4αρα οθόνη. Είναι πιο εύκολο να γράψεις στο insomnia σε 4αρα οθόνη;

Και πάει στο καλό, έστω ότι η 5αρα είναι μεγάλη, από που προκύπτει οτι η 4αρα ειναι ιδανική; Γιατί όχι με τα δικά σας κριτήρια μια 3.5" ή μια 3"; Επειδή το iphone εχει 4";

Και σας ξαναρωτάω έχετε δοκιμάσει 5αρα για παραπάνω από ένα 10λεπτο και δεν την συνιθήσατε; Όλοι τα ίδια λέγαμε για παντόφλες κλπ και μόλις δοκιμάσαμε 5αρα δεν γυρίσαμε πίσω.

Respect. Ευτυχώς που μεγαλώνει την οθόνη της στο 6 η Apple και ξαφνικά θα το αποδεχτούν. Άντε μπας και προχωρήσει λίγο ο ντουνιάς.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι είναι θέμα συνήθειας πιο πολύ (μέχρι τις 5" 5 και κάτι, γιατί μετά είναι και πρακτικό το θέμα, δε χωράει στην τσέπη κλπ). Τώρα είμαι με 4.5" και ίσως το επόμενο να είναι 5", νομίζω πως μετά πάει πολύ για τη χρήση που κάνω. Είμαι και γω περίεργος πάντως να δω πως θα το παρουσιάσει η apple αφού πέρυσι είχε βρει το ιδανικό μέγεθος οθόνης για ανθρώπους! :P  :D

Δημοσ.

Respect. Ευτυχώς που μεγαλώνει την οθόνη της στο 6 η Apple και ξαφνικά θα το αποδεχτούν. Άντε μπας και προχωρήσει λίγο ο ντουνιάς.

Ναι, αυτό λείπει για να προχωρήσει ο κόσμος.

Δημοσ.

Ναι, αυτό λείπει για να προχωρήσει ο κόσμος.

Ο τεχνολογικός που ασχολείται με τα κινητά. Την επόμενη φορά θα βάλω και υπότιτλους. Το γεγονός οτι ξαφνικά οι μεγάλες οθόνες θα θεωρούνται φυσιολογικές και δεν θα χρειάζεται να κάνουμε την κουβέντα που κάνουμε εδώ και σε κάθε τοπικ που μπαίνει το θέμα του μεγέθους της οθόνης εγώ το ονομάζω πρόοδο. 

Περιμένουμε λοιπόν την Apple να κάνει το αυτονόητο για να το αποδεχτούν και οι υπόλοιποι.

Δημοσ.

Το γεγονός οτι ξαφνικά οι μεγάλες οθόνες θα θεωρούνται φυσιολογικές και δεν θα χρειάζεται να κάνουμε την κουβέντα που κάνουμε εδώ και σε κάθε τοπικ που μπαίνει το θέμα του μεγέθους της οθόνης εγώ το ονομάζω πρόοδο. 

Θέμα οθόνης πάντως εδώ δεν μπήκε από τον ενδιαφερόμενο. Σου λέει 3gs έχω, να πάρω 5 η να περιμένω το 6; Απλά πράματα, χωρίς προτιμήσεις, αφού η Apple κάνει τις ιδανικές επιλογές για εκείνον!

...Τώρα εσείς γιατί φαγώνεστε, η Apple πρώτα marketing πουλάει και μετά tech, αν τώρα είσαι fan της τεχνολογίας και περιμένεις την Apple για να πας μπροστά.... παύση για να γελάσουμε .... ε, κάτι κάνεις λάθος.

Δημοσ.

Θέμα οθόνης πάντως εδώ δεν μπήκε από τον ενδιαφερόμενο. Σου λέει 3gs έχω, να πάρω 5 η να περιμένω το 6; Απλά πράματα, χωρίς προτιμήσεις, αφού η Apple κάνει τις ιδανικές επιλογές για εκείνον!

...Τώρα εσείς γιατί φαγώνεστε, η Apple πρώτα marketing πουλάει και μετά tech, αν τώρα είσαι fan της τεχνολογίας και περιμένεις την Apple για να πας μπροστά.... παύση για να γελάσουμε .... ε, κάτι κάνεις λάθος.

Συμφωνώ σε όσα λες αλλά το θέμα τέθηκε στο γιατί να προτιμήσει το 6 από το 5s και αφού κάναμε την καρδιά μας πέτρα στο οτι προτιμάει Iphone προτείναμε οτι θα είναι πολύ καλύτερη αγορά ένα Iphone 6 από ένα 5s με κύριο προσόν την οθόνη αφού δεν έχουμε δει ακομα τη συσκευή.

• Like 1
Δημοσ.

κατι που βρηκα, για οσους κατηγορουν τα 5ιντσα οτι ειναι παντοφλες

post-220905-0-31321400-1405026212_thumb.jpg

4.7" το moto x, 4" το iphone 5s, αλλα έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος

το δε iphone 6 με τις 4.7" λογικα θα ειναι πιο μεγαλο απο ολα τα 5αρια android αφου θα διατηρησει το στρογγυλο κουμπι στο κατω μερος και συνεπως το bezel θα παραμεινει μεγαλο

Δημοσ.

Ο τεχνολογικός που ασχολείται με τα κινητά. Την επόμενη φορά θα βάλω και υπότιτλους. Το γεγονός οτι ξαφνικά οι μεγάλες οθόνες θα θεωρούνται φυσιολογικές και δεν θα χρειάζεται να κάνουμε την κουβέντα που κάνουμε εδώ και σε κάθε τοπικ που μπαίνει το θέμα του μεγέθους της οθόνης εγώ το ονομάζω πρόοδο. 

Περιμένουμε λοιπόν την Apple να κάνει το αυτονόητο για να το αποδεχτούν και οι υπόλοιποι.

Δεν υπάρχουν ούτε "Φυσιολογικές" ούτε "αυτονόητες" ούτε "αντικειμενικές" ούτε "προοδευτικές" οθόνες. Υπάρχουν μεγάλες και μικρές οθόνες που σε άλλους αρέσουν οι μεν, σε άλλους οι δε. Γιατί πρέπει να υπάρχει σωστό και λάθος στο μέγεθος των οθονών; Ξεκολλάτε (και οι δύο μεριές).

κατι που βρηκα, για οσους κατηγορουν τα 5ιντσα οτι ειναι παντοφλες

4.7" το moto x, 4" το iphone 5s, αλλα έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος

το δε iphone 6 με τις 4.7" λογικα θα ειναι πιο μεγαλο απο ολα τα 5αρια android αφου θα διατηρησει το στρογγυλο κουμπι στο κατω μερος και συνεπως το bezel θα παραμεινει μεγαλο

Δεν είναι κατηγορία να λες ότι κάτι δεν σ´ αρέσει ή δεν σε βολεύει. Οι 5ιντσες οθόνες είναι υπέροχες! Εμένα δεν μ´ αρέσουν! Μην το παίρνετε τόσο βαριά;)

Δημοσ.

ο παράγοντας "τι ΜΕ βολεύει στο χέρι και στην τσέπη" 

.

.

.

Εμένα με ενοχλούν οι 5 ίντσες (ή 5", ένα απ' τα δύο).

Δεν είναι κατηγορία να λες ότι κάτι δεν σ´ αρέσει ή δεν σε βολεύει. Οι 5ιντσες οθόνες είναι υπέροχες! Εμένα δεν μ´ αρέσουν! Μην το παίρνετε τόσο βαριά ;)

Εσύ είπες ότι οι 5 δεν σε βολευουν στο χερι και στην τσεπη, και κάποιοι άλλοι χαρακτήρησαν τα 5ιντσα παντοφλες, εγώ απλώς απόρησα πως ειναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τετοιο την στιγμή που το iphone 4" δεν διαφέρει παρά ελάχιστα σε μέγεθος σε σχέση με ενα 5" android

κανείς δεν παίρνει τίποτα βαριά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...