Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά που το iphone 5s δεν διαφέρει σε κάτι από Android 5ιντσο. Και εγώ χρήστης μεγάλου κινητού είμαι αλλά το ξεφτυλιζουμε πλέον.

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά που το iphone 5s δεν διαφέρει σε κάτι από Android 5ιντσο. Και εγώ χρήστης μεγάλου κινητού είμαι αλλά το ξεφτυλιζουμε πλέον.

Βασικα η 1η και μεγαλυτερη διαφορα ειναι η οθονη που στις android συσκευες δεν ειναι ξεχασμενη απο το θεο σε παλιες αναλυσεις ουτε σκαλωμενη στις 4 ιντσες.2ον ξεχνας external sd,nfc,infared που σε καποιους μπορει να ειναι απαραιτητα και ενα απο τα βασικοτερα εχει πολυ μικρη και μη αφαιρουμενη μπαταρια.Στα μονα που κερδιζει ειναι ποιοτητα κατασκευης και καλογραμενες εφαρμογες.Οταν λεμε hardware δεν εννουμε μονο ραμ και επεξεργαστες.Ουτε πιο smooth ειναι το iOS απο το στοκ android ουτε πιο σταθερο.Γι'αυτο λεμε να παει για το 6αρι οταν με το καλο βγει και αν μπορεσει παλι να χτυπησει τον ανταγωνισμο

• Like 2
Δημοσ.

Τη φωτογραφία την είδες;

12.9 cm ύψος το moto X, 12.4 cm ύψος το iphone, στο μισό εκατοστό κολλάνε τα fanboys της Apple και αποκαλούν οτιδήποτε έχει μεγαλύτερη οθόνη από το iphone παντόφλα;

• Like 1
Δημοσ.

Τη φωτογραφία την είδες;

12.9 cm ύψος το moto X, 12.4 cm ύψος το iphone, στο μισό εκατοστό κολλάνε τα fanboys της Apple και αποκαλούν οτιδήποτε έχει μεγαλύτερη οθόνη από το iphone παντόφλα;

Fanboys υπάρχουν παντού, απλά δεν πρέπει να νοιάζεσαι για αυτούς... το καλύτερο θα είναι για αυτούς πάντα το δικό τους και δεν θα παραδέχονται ποτέ τίποτα ;) έτσι ξεκινάν οι καβγάδες πάντα

Δημοσ.

5ιντσο είναι το Moto X? Και μάλιστα είναι το τυπικό 5ιντσο

4.7" και μάλιστα με σχετικά μεγάλο bezel σε σύγκριση με τα LG g2 και LG g3 ας πούμε. Όπως και να έχει, έχει σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη από το iphone και ελάχιστα μεγαλύτερο μέγεθος.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αφου θελεις iPhone γιατι έτσι σου αρεσει,

Κ εγώ ακριβώς την ιδια ερώτηση ειχα πριν τρεις βδομάδες περιπου....

Ειχα ενα 3GS 4χρονια...

Δεν την πάλευε το κινητο πια...

Ηταν πολυ αργό στα παντα..

Έλεγα άντε θα περιμένω για το 6...

Άντε θα περιμένω,άντε θα περιμένω...

Μέχρι που ένας θειος μου ειπε οτι πουλάει το iPhone 5 στα 200€ μονο σε μενα επειδη μόλις ειχε κερδίσει ενα lg g2 κ προτιμούσε να κρατήσει αυτο(για όλους τους απο πάνω όντως η μεγαλη οθόνη τα σπάει,γι'αυτο θα περίμενα κ εγώ το 6..αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας)

Έτσι λοιπόν το πήρα!!

Αν με ρωτούσες πριν θα σου έλεγα οχι οχι οχι...

Ειναι μικρή η οθόνη...(όντως ειναι)

Γι'αυτο κ ειχα μείνει τόσο καιρο με το παλιο καθώς κανενα iPhone δεν με συγκίνησε απο τοτε που το ειχα πάρει...

Ομως το κινητο δουλευει σφαίρα!!!

Επιτέλους δουλεύουν ολα...

Οποτε το ερώτημα ειναι αν μπορεις να περιμένεις με αυτο που ηδη έχεις;

Οχι ποιο κινητο να διαλέξεις...

Γιατι το 6 θα ειναι πιο καινούργιο,

Πιο ακριβό, πιο μεγαλη οθόνη, πιο πιο πιο...

Αρα...

Την παλεύεις με το 3GS εώς μετα τα Χριστούγεννα; Γιατι στα λεφτα που θελεις (600€) νομιζω αρχές Φεβρουάριου θα εχει πέσει το 6αρι....

Sent from my iPhone using Insomnia

Καλησπέρα,<br> Αφου θελεις iPhone γιατι έτσι σου αρεσει,<br> Κ εγώ ακριβώς την ιδια ερώτηση ειχα πριν τρεις βδομάδες περιπου....<br> Ειχα ενα 3GS 4χρονια...<br> Δεν την πάλευε το κινητο πια...<br> Ηταν πολυ αργό στα παντα..<br> Έλεγα άντε θα περιμένω για το 6...<br> Άντε θα περιμένω,άντε θα περιμένω...<br> Μέχρι που ένας θειος μου ειπε οτι πουλάει το iPhone 5 στα 200€ μονο σε μενα επειδη μόλις ειχε κερδίσει ενα lg g2 κ προτιμούσε να κρατήσει αυτο(για όλους τους απο πάνω όντως η μεγαλη οθόνη τα σπάει,γι'αυτο θα περίμενα κ εγώ το 6..αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας)<br> Έτσι λοιπόν το πήρα!!<br> Αν με ρωτούσες πριν θα σου έλεγα οχι οχι οχι...<br> Ειναι μικρή η οθόνη...(όντως ειναι)<br> Γι'αυτο κ ειχα μείνει τόσο καιρο με το παλιο καθώς κανενα iPhone δεν με συγκίνησε απο τοτε που το ειχα πάρει...<br> Ομως το κινητο δουλευει σφαίρα!!!<br> Επιτέλους δουλεύουν ολα...<br> Οποτε το ερώτημα ειναι αν μπορεις να περιμένεις με αυτο που ηδη έχεις;<br> Οχι ποιο κινητο να διαλέξεις...<br> Γιατι το 6 θα ειναι πιο καινούργιο,<br> Πιο ακριβό, πιο μεγαλη οθόνη, πιο πιο πιο...<br> Αρα...<br> Την παλεύεις με το 3GS εώς μετα τα Χριστούγεννα; Γιατι στα λεφτα που θελεις (600€) νομιζω αρχές Φεβρουάριου θα εχει πέσει το 6αρι....<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Εγω όπως καταλαβαίνεις δεν άντεξα να περίμενω αλλο με το παλιο κ ειμαι χαρούμενος με την επιλογή μου για τωρα!

Κάτσε να βγάλει η apple το νεο,

Να δουμε πως θα ειναι,

Να δουμε πως θα τα παει απο αυτονομία που γενικα εχει θεμα...

Να δουμε ποσο θα κανει....

Μέχρι τοτε θα εχω ενα σωστο κινητο κ τουλάχιστον μετα το πουλάω αν τύχει κ ξετρελαθω με το νεο!!

Δημοσ.

Να και ένας που με βοήθησε!!

Τελικά θα πάω για 5s γιατί ούτε ένα 1 μήνα παραπάνω δεν μπορώ να αντέξω πια χριστούγεννα μου λες εσύ :P

Τώρα γι την οθόνη το ξέρω ότι είναι μικρή για τα τωρινά δεδομένα αλλά δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα για μένα αφού ποτέ δεν έχω δουλέψει με μεγαλύτερο κινητό

Δημοσ.

Μου θύμησες κάτι παλικάρια που πήγαν και αγόρασαν το 4s ένα δύο μήνες πριν βγει το 5... Χτυπούσαν το κεφάλι τους στον τοίχο μετά...

• Like 1
Δημοσ.

Μου θύμησες κάτι παλικάρια που πήγαν και αγόρασαν το 4s ένα δύο μήνες πριν βγει το 5... Χτυπούσαν το κεφάλι τους στον τοίχο μετά...

Κάτι άλλα παλικάρια το αγοράζουν ακόμα!  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...