Athanasios2104 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Αυτό τον καιρό ψάχνω για νέο laptop, μιας και το Asus N53Jq πλέον ζορίζεται. Αν και έχω σκεφτεί να του αλλάξω σκληρό (να βάλω ssd) και panel full HD, που μαζί να βγούνε γύρω στα 250-300, κοιτάω ωστόσο και τι υπάρχει πλέον στην αγορά. Το ενδιαφέρον μου κέντρισαν τα hybrid/convertible, που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σαν tablet. Προσωπικά δεν καίγομαι για tablet, άλλα δεν θα με χαλούσε μια στις τόσες να δουλεύω απευθείας touch screen. Με λίγο ψάξιμο το μάτι μου έπεσε το Lenovo Flex 15, που έχει καλά χαρακτηριστικά και γίνεται "περίπου" tablet. Σκοπεύω να το δω και από κοντά να δω ποιότητα κατασκευής, γιατί η αλήθεια είναι ο 1ος λόγος που δεν έχω αλλάξει ακόμη το Asus είναι το απίστευτο (για μένα) πληκτρολόγιο και η όλη ποιότητα κατασκευής του. Αν έχετε τίποτα άλλες προτάσεις (όχι Mac), είμαι όλος αυτιά. Το budget είναι max 1500ρικο. Όπως είπα ψάχνω καλή κατασκευή, δυνατά χαρακτηριστικά και το touch σε hybrid/convertible στυλ είναι plus. Επίσης, επειδή έχω χάσει επεισόδια, δεν ξέρω αν στους επόμενους μήνες περιμένουμε καμιά ουσιαστικά αναβαθμισμένη σειρά cpu, gpu κτλ, οπότε καλύτερα να περιμένω κανένα 3μηνο.
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Αν μπορείς κανε εδω ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ το ερώτημα σου που εχουμε κατάλληλη ενότητα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις