nikomania-- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά αντίστοιχα θέματα αλλά δεν κατάφερα να βρω κάποιο σχετικό. Πριν απο λιγες μερες είχα ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου, πήγα το άφησα για επισκευή και σήμερα που το πήρα δεν μπορούσα να συνδεθώ στο wifi του σπιτιού μου. Έκανα το κινητό μου hotspot και το pc μου το έβρισκε αυτό. Επίσης σύνδεσα ένα εξωτερικό στικάκι για wifi μέσω usb και εκείνο το έβρισε το internet του σπιτιού μου. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει βλάβη στο εσωτερικό wifi του laptop?? ACER 5740G - Windows 8 Ευχαριστώ πολύ!!
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 wifi γενικά δίκτυα βρίσκει και δεν μπορείς να συνδεθεί μονο στο σπίτι ; , δοκίμασε να βγάλεις και να ξανα βάλεις τους drivers
nikomania-- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Από οτι κατάλαβα ναι, δεν δοκίμασα πολλά wifi, μόνο το κινητό μου έκανα hotspot και αυτό το βρήκε!!
brotrainer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Το wi-fi σου φταίει! Άλλαξε όνομα και κωδιικό και θα το βρει. Είχα το ίδιο πρόβλημα με GS3 8 inch tab.
nikomania-- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Λογικά ναι, γτ ξανα έβαλα τα drivers και δεν έγινε κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα