mpompo13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 οπως λεει κ ο τιτλος χθες εριξα ελληνικο στο λαπτοπ μ ενα hp dv9750ev. στην αρχη δεν ειχε θεμα αλλα μετα απο ωρα πεταξε μπλε οθονη κ στην συνεχεια οταν αναβε κολλουσε στο bios. το ανοιξα κ ειδα οτι ειχε παει καφες στις επαφες του 1ου σκληρου. τις καθαρισα κ αφου βεβαιωθηκα οτι δουλευε κ ανοιγε κανονικα το εβαλα σε σακουλα με ρυζι ολο το βραδυ. Σημερα ενω δουλευε κανονικα πεταει παλι μπλε οθονη κ παλι τ ιδια. Το ξανανοιξα κ παλι ειχε θεμα στις επαφες του 1ου σκληρου. Μαλιστα ο καφες στεγνωσε κ εμεινε σκονη. Δυστυχωςοσο κ να καθαρισα παλι στο bios κολλαει.. σωζεται το λαπτοπ παιδια;; Σκεφτομαι να το παω σε τεχνικο για καθαρισμα… ξερετε κανεναν καλο προς ανατολικη θεσαλονικη; ευχαριστω
Chris92 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ελληνικος καφες καλοκαιριατικα? περαν της πλακας,κατα τη γνωμη μου αποσυνδεσε την μπαταρια απο πανω,και μην το ξαναλειτουργησεις προς το παρον καθολου.Απο εκει και περα για καποιον τεχνικο στη θεσσαλονικη δεν γνωριζω αλλα αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να παιξεις και μονο σου μπαλα,και να το λυσεις με τη βοηθεια μας
selianx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Το BIOS δεν έχει να κάνει με το σκληρό, άρα έχει πέσει και αλλού καφές. Καλό θα ήταν να καθαριστεί, αν και δε ξέρω μετά από τόσα άνοιξε-κλείσε και τόσο αρκετή ώρα, αν διορθώνεται κάτι, πάντως αξίζει την προσπάθεια. 1
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Αν εχει πάρει υγρασία καπου που ειναι ζωτικής σημασία μπορει να μην διορθώνεται , πρώτα ομως λύσε ολο το laptop στέγνωσε το με ενα πιστολάκι οπου μπορείς και άφησε το για 3 4 ημέρες μέχρι να φύγει εντελώς η υγρασία
mpompo13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 το θεμα νομιζα ειναι οτι δεν πρεπει ν 'βλεπει' τον 1ο σκληρο δισκο οποτε κ κολλαει στο bios. δυστυχως ειναι πολυ δυσκολο να λυσω τ λαπτοπ μονο τους σκληρους δισκους μπορουσα ν βγαλω ευκολα κ παιζει ν χαλασα κ μια βιδα. Τεσπα θα το αφησω αναποδα με ανοιχτη την οθονη καπου στο ηλιο. Λετε να περιμενω προς το παρων κ να μην το παω σε τεχνικο;
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Βασικά δοκίμασε να βγάλεις τον δίσκο απο μέσα και δες αν περνάει το bios εκει που σου κολλάει δηλαδη μηπως το πρόβλημα ειναι μονο στον δίσκο
veteranos123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Αν εχει πάρει υγρασία καπου που ειναι ζωτικής σημασία μπορει να μην διορθώνεται , πρώτα ομως λύσε ολο το laptop στέγνωσε το με ενα πιστολάκι οπου μπορείς και άφησε το για 3 4 ημέρες μέχρι να φύγει εντελώς η υγρασία Απ'ότι ξέρω δεν πρέπει να στεγνώνεις τα υγρά με πιστολάκι αλλά πρέπει να στεγνώνουν μόνα τους. 1
mpompo13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ευχαριστω για τις απαντησεις.μια βιδα δεν μπορω πια να την ξεβιδωσω. αυριο πρωι θα το παω σε τεχνικο.
mpompo13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 το πηγα σημερα. Μου ειπαν πριν λιγο οτι βραχυκυκλωσε ενα τσιπακι στην μητρικη. Για να το ανακασκευασουν το κοστος θα ειναι περιπου 140 ευρω συν φπα. Αξιζει να το φτιαξω;
SPANK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω νομίζω ειναι πολλά τα χρήματα για ενα τσιπάκι και για παλιό laptop ειναι καθαρά απο εσένα αν αξίζει να δώσεις τα χρήματα να κρατήσεις το laptop , προσωπικά θα έψαχνα αν έβρισκα το τσιπάκι να το βάλω μονος μου και φυσικά να το πάρω φθηνά και αμα πετύχει η εγχείρηση πέτυχε τουλάχιστον θα έχω δώσει για παράδειγμα 30 40 euro αν εχει το τσιπάκι οχι 140
mpompo13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 απο οσο καταλαβα δεν θα ειναι νεο το τσιπακι γτ ειναι ενσωματωμενο στην ητρικη. απλα θα "ανακατασκευασει" καπως το ηδη υπαρχων τσιπ…
SPANK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δεν αξίζει για εμένα σε τοσο παλιό laptop και να σου ανακατασκευάσει το υπάρχον γιατι δεν ξέρεις και ποσο θα κρατήσει αυτη η ανακατασκευή
mpompo13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 εχεις δικιο.. απλα ενα νεο λαπτοπ θα κοστισει παραπανω. Θα σκεφτω τι θα κανω γιατι κ εγω προβληματιζομαι με την ηλικια του λαπτοπ μου…
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Αν ηταν σκετος δεν εχεις προβλημα, εαν ηταν με ζαχαρη ...χμμμμ "πακέτο"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα