Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να στο πω απλά, εγώ Μαθ.-Φυσ.-Χημ. είχα 18-20 και στα υπόλοιπα επειδή δεν με ενδιέφεραν 11-14...οπότε φαντάσου πόσο είναι το απολυτήριο μου! Πίστεψε με ουδέποτε μου το ζήτησαν ούτε έπαιξε κάποιο ρόλο στις μετέπειτα σπουδές μου...για να σου είμαι απόλυτα ειλικρινής αν δε διάβαζα αυτό το νήμα ούτε που θα το θυμόμουν ποτέ!

Οπότε όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι ξέχνα το, συγκεντρώσου-δίαβασε και πέρνα σε μια καλή σχολή...εκτός και αν ψάχνεις αφορμή να πιαστείς και να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου ότι από εδώ και πέρα είσαι καταδικασμένος και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...αλλά δεν θέλω να πιστέψω ότι σκέφτεσαι έτσι!

• Like 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πέρυσι κάπου 15,5 έβγαλα. Οι καθηγητές βοηθήσανε πάρα πολύ (ειδικά στα μαθήματα που δεν κάναμε τίποτα π.χ. αρχαία) απλά τα 2 στα μαθηματικά και το 7 στη φυσική στις πανελλήνιες τα κάνανε σκατά όλα.

Δημοσ.

μια ερωτηση μονο  ..

με το που ειδες το απολυτηριο τρελλαθηκες , στεναχωρηθηκες , σου φυγαν δακρια  , εισαι σε απογνωση , σε απασχολει το μελλον σου , εφαγες μπουνιες στο στομαχι , νομιζεις δε θα βρεις ποτε δουλεια κτλ κτλ 

ολα αυτα δε σου περασαν στιγμη απο το μυαλο σου ολο τον καιρο που εκανες χαβαλε , παρα μονο οταν ειδες το χαρτι ??

τι περιμενες να δεις , 20αρι ??

τελος παντων χαλαρωσε και ηρεμησε ! αν πιστευεις οτι ειναι τοοοσσοοο σημαντικο αυτο το χαρτι βαλε τον κωλο σου κατω και δωσε ξανα πανεληνιες του χρονου ,  δε χαθηκε ο κοσμος μην ανησυχεις ..

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε και 15 να επαιρνες μονο με απολυτηριο λυκειου υπαρχουν και αλλοι που πηραν 16, 17, 18 κλπ οποτε κοιτα να μπεις σε καμμια καλη σχολη.

Δημοσ.

Ο βαθμος απολυτηριου μετραει μονο οσο εισαι φοιτητης για δουλειες επιπεδου τηλεφωνητης οτε.

• Moderators
Δημοσ.

Παιζει να μη θυμαμαι καν τον βαθμο απολυτηριου μου. Και πολλοι αλλοι που ξερω.

Απο κει και περα it is what it is, προχωρας μπροστα, επικεντρωνεσαι στη σχολη σου και αν θελεις προσπαθεις εκει να βγαλεις εναν καλο βαθμο εκει.

Βασικα δεν ξερω κανεναν που να του ζητησαν βαθμο απολυτηριου λυκειου ενω ειχε τελειωσει καποια σχολη. Και γιατι να το κανουν αλλωστε? Οκ ολοι βγαζουν το λυκειο (λιγο πολυ), το θεμα ειναι οι μετεπειτα σπουδες. 'Η οχι, αλλα σε καθε περιπτωση σιγουρα οχι το απολυτηριο λυκειου.

Chill dude :)

• Like 1
Δημοσ.

Για να αλλάξει ο βαθμός του απολυτηρίου νομίζω πρέπει να ξανακάνεις την τάξη, αν ξαναδώσεις δηλαδή πανελλήνιες δεν αλλάζει ο βαθμός απολυτηρίου οπότε όσο και να το σκέφτεσαι δεν αλλάζει κάτι. Σε καμια σχολή δεν περνάς?

σκεφτηκα να ξανακανω την 3η λυκειου αλλα αν πηρα απολυτηριο νομιζω δε γινεται.. θα παρω τηλ να ρωτησω... θα ξαναδωσω ειπα πανελληνιες..

μια ερωτηση μονο  ..

με το που ειδες το απολυτηριο τρελλαθηκες , στεναχωρηθηκες , σου φυγαν δακρια  , εισαι σε απογνωση , σε απασχολει το μελλον σου , εφαγες μπουνιες στο στομαχι , νομιζεις δε θα βρεις ποτε δουλεια κτλ κτλ 

ολα αυτα δε σου περασαν στιγμη απο το μυαλο σου ολο τον καιρο που εκανες χαβαλε , παρα μονο οταν ειδες το χαρτι ??

τι περιμενες να δεις , 20αρι ??

τελος παντων χαλαρωσε και ηρεμησε ! αν πιστευεις οτι ειναι τοοοσσοοο σημαντικο αυτο το χαρτι βαλε τον κωλο σου κατω και δωσε ξανα πανεληνιες του χρονου ,  δε χαθηκε ο κοσμος μην ανησυχεις ..

τρελαθηκα γιατι ναι δεν ηξερα κιολας οτι εεχει σχεση με το βαθμο των πανελληνιων νομιζα μονο ενδοσχολικα και απλα τρελαθηκα ναι... ναι θα ξαναδωσω πανελληνιες αλλα το απολυτηριο δεν αλλαζει οποτε τι σημασια εχει;

Ξαναδώσε εάν δεν είσαι ευχαριστημένος με τον βαθμό σου.

Όλοι στο είπαν.

δεν αλλαζει ο βαθμος του απολυτηριου ξαναλεω

Δεν έγινε και κάτι με το απολυτήριο ξαναδώσε και βρες μια καλή σχολή να σπουδάσεις.

Sent from my iPhone using Insomnia

αυτο θα κανω.... απλα μαγκες δε ξερω ειδα το 13,5 και τρελαθηκα ισως απο τα πιο χαμηλα για καποιον ανθρωπο που θελει να ελπιζει.. αν ημουν κανενα ατομο το οποιο δε με ενοιαζε η ζωη μου ή ειχα μια τεχνη καβατζα κλπ ολα καλα αλλα ειχα σκοπο να ξαναδωσω του χρονου και να μπω καπου και γενικοτερα να το παλεψω στη σχολη μου και εγω ηξερα παντα οτι για δουλεια, ζητανε το απολυτηριο και πτυχια κλπ... γι'αυτο εχω τρελαθει... σιγουρα εδω ειστε μεγαλυτεροι και εχετε εμπειρια απλα εγω εχω λιγο τρελαθει... δεν ειναι κανα 15 να πω νταξει παει στην ευχη... αλλα το 13 μοιαζει τοσο χαμηλο..

μπαί δε ουεί, ευχαριστω για το σαπορτ

το σιγουρο ειναι οτι μετραει αν θελεις να σπουδασεις εξωτερικο χωρις πανελληνιες ετσι δεν ειναι...; αυτο δε με νοιαζει... ελπιζω σε μεταπτυχιακα να μην εχει καμια σημασια φυσικα ετσι; πχ να σπουδασω ελλαδα και να κανω μεταπτυχιακο εξω..... ελπιζω να μην εχει.. μακαρι να μην εχει ^_^ .. γενικα για δουλεια του ''ποδαριου'' πχ να ειμαι φοιτητης και να δουλευω και σερβιτορος, αυτο ομως δε γινεται να το κανω με τοσο χαμηλο απολυτηριο ετσι; τι αλλο δε μπορω να κανω ξερει κανεις; με βαση τον χαμηλο βαθμο παντα...

Δημοσ.

τι απολυτηριο μου λες ρε φιλε?ακομα και για ρακοσυλεκτης να πας σημερα πτυχιο ζητανε οχι απολυτηριο λυκειου.

• Like 1
Δημοσ.

Ο βαθμος απολυτηριου μετραει μονο οσο εισαι φοιτητης για δουλειες επιπεδου τηλεφωνητης οτε.

Ούτε κι εκεί δεν μετράει

αυτο θα κανω.... απλα μαγκες δε ξερω ειδα το 13,5 και τρελαθηκα ισως απο τα πιο χαμηλα για καποιον ανθρωπο που θελει να ελπιζει.. αν ημουν κανενα ατομο το οποιο δε με ενοιαζε η ζωη μου ή ειχα μια τεχνη καβατζα κλπ ολα καλα αλλα ειχα σκοπο να ξαναδωσω του χρονου και να μπω καπου και γενικοτερα να το παλεψω στη σχολη μου και εγω ηξερα παντα οτι για δουλεια, ζητανε το απολυτηριο και πτυχια κλπ... γι'αυτο εχω τρελαθει... σιγουρα εδω ειστε μεγαλυτεροι και εχετε εμπειρια απλα εγω εχω λιγο τρελαθει... δεν ειναι κανα 15 να πω νταξει παει στην ευχη... αλλα το 13 μοιαζει τοσο χαμηλο..

Συγγενής μου τελείωσε το Λύκειο με 13 , πήγε Βουλγαρία για Φαρμακευτική,γύρισε, έχει Φαρμακείο και ξεχέζεται στο φράγκο.

Ξεκόλλα λίγο τον νου σου με το απολυτήριο, εμμονή σου έχει γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

H μετραει αμα θες να μπεις σε μια ιδιωτικη σχολη.ΠΧ στο BCA μπορεις αντι για 4 χρονια,να τελειωσεις στα 3,εφοσον εχεις απολυτηριο 16 και πανω.

Δημοσ.

Ούτε κι εκεί δεν μετράει

Συγγενής μου τελείωσε το Λύκειο με 13 , πήγε Βουλγαρία για Φαρμακευτική,γύρισε, έχει Φαρμακείο και ξεχέζεται στο φράγκο.

Ξεκόλλα λίγο τον νου σου με το απολυτήριο, εμμονή σου έχει γίνει.

Δε τον βλέπω να ξεκολάει , θα έφαγε κανενα χ3σ1μο απο τους δικους του

σκεφτηκα να ξανακανω την 3η λυκειου αλλα αν πηρα απολυτηριο νομιζω δε γινεται.. θα παρω τηλ να ρωτησω... θα ξαναδωσω ειπα πανελληνιες..

τρελαθηκα γιατι ναι δεν ηξερα κιολας οτι εεχει σχεση με το βαθμο των πανελληνιων νομιζα μονο ενδοσχολικα και απλα τρελαθηκα ναι... ναι θα ξαναδωσω πανελληνιες αλλα το απολυτηριο δεν αλλαζει οποτε τι σημασια εχει;

δεν αλλαζει ο βαθμος του απολυτηριου ξαναλεω

το σιγουρο ειναι οτι μετραει αν θελεις να σπουδασεις εξωτερικο χωρις πανελληνιες ετσι δεν ειναι...; αυτο δε με νοιαζει... ελπιζω σε μεταπτυχιακα να μην εχει καμια σημασια φυσικα ετσι; πχ να σπουδασω ελλαδα και να κανω μεταπτυχιακο εξω..... ελπιζω να μην εχει.. μακαρι να μην εχει ^_^ .. γενικα για δουλεια του ''ποδαριου'' πχ να ειμαι φοιτητης και να δουλευω και σερβιτορος, αυτο ομως δε γινεται να το κανω με τοσο χαμηλο απολυτηριο ετσι; τι αλλο δε μπορω να κανω ξερει κανεις; με βαση τον χαμηλο βαθμο παντα...

Μετρα μονο ο βαθμος πτυχιου .Εκει αν προσεχεις και βγαλεις ενα 8 εισαι άριστος και να εχεις αρκετες χιλιαδες ευρω στην ακρη για καλο μεταπτυχιακό αν θες εξωτερικο. Στη σουηδια ειναι δωρεαν αλλα θα σκας 700-800 ευρω για να ζησεις το μήνα και δε γινεται να δουλευεις παραλληλα λογω απαιτήσεων.

• Like 1
Δημοσ.

ε οχι ακριβως με την τεραστια ανεργια που εχουμε παιζει πολυ ρολο σε σοχ και προγραμματα του οαεδ

Δημοσ.

Δε τον βλέπω να ξεκολάει , θα έφαγε κανενα χ3σ1μο απο τους δικους του

Μετρα μονο ο βαθμος πτυχιου .Εκει αν προσεχεις και βγαλεις ενα 8 εισαι άριστος και να εχεις αρκετες χιλιαδες ευρω στην ακρη για καλο μεταπτυχιακό αν θες εξωτερικο. Στη σουηδια ειναι δωρεαν αλλα θα σκας 700-800 ευρω για να ζησεις το μήνα και δε γινεται να δουλευεις παραλληλα λογω απαιτήσεων.

κι ομως δεν εφαγα χεσιμο.... ολα μονος μου τα επαθα.. στο πτυχιο κατω απο 7 θεωρεισαι κακος δηλαδη; καλα τωρα τα χιλιαδες ευρω στην ακρη τα βλεπουμε... :P θα ανοιξω αλλο θεμα για μεταπτυχιακα κλπ αλλη φορα τωρα το απολυτηριο με νοιαζει αλλα οι περισσοτεροι λετε δε μετραει και με κανετε να αισθανομαι καπως καλυτερα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...